Приче ветерана

Синдром куване жабе

Пише: Вук ЈСО

INFIDEL

Да ли сте некада пробали да скувате жабу?
Ставите жабу у лонац кључале воде и… ПЉАС! Искочиће!
Не тако.
Ставите жабу у лонац ХЛАДНЕ воде, а затим загревајте воду на шпорету, дууго, лагааано… без журбе. Док вода не прокључа.
И жаба ће се скувати, а неће ни покушати да побегне.
Несвесна тога, да се кува…

Дојучерашњи миљеници Запада, у својој борби против легално изабраних власти, оличених у мрским, окрутним, израбљивачким и угњетачким председницима: Асада у Сирији, Гадафија у Либији, Мубарака у Египту, Садама у Ираку… Муслимани са Балкана, Нигерије, Сомалије, Авганистана… Легални побуњеници, борци за слободу, које је тај исти западни, цивилизовани свет обучавао и наоружавао, они, чије су слике патњи и страдања пуниле новинске странице и биле ударне вести на свим медијима… 
Постали су злочинци, кољачи, силоватељи, киднапери, пљачкаши! Шок!

Сви ти и такви су у једном тренутку свог постојања, били миљеници и под директним или индиректним патронатом Америке. Шта се то десило да се став Запада, буквално преко ноћи, промени?
Чак се и Саудијска Арабија, највећи финансијер свих исламских покрета и пројеката придружила западном свету у борби против Исламске државе. Кажу, јесу то муслимани, али нису добри муслимани.
Мустафа Церић, стари србомрзац, позива муслимане да не иду да се боре за Исламску државу!
Зашто то?

Зато што постојање и деловање исламиста Исламске државе, директно ремети планове исламског освајања света. Знам. Збуњени сте… Како сад па то? Па они освојише добар део територије. Како то да они ометају ширење ислама…
Е, сад ћу да вам објасним…

До сада је ислам био у невероватној експанзији, потирући друге културе, религије, народе… И то на најперфидније могуће начине. Огњем, новцем или насељавањем… Праћено оркестрираном кампањом плаћених организација које било какав покушај подизања гласа у име одбране традиционалних вредности, дочекују на нож, класичном заменом теза Кршење људских права! Верска мржња! Национална нетолеранција! И то им пролази већ деценијама. Француска, Немачка, Британија, Америка… Све је више оних који прелазе у Ислам. А ти новоисламизирани су екстремнији него рођењем муслимани. Ствар доказивања. И све је више више жена и лица сакривених црном одећом. И све је више брадатих мушкараца који са мржњом гледају све који нису као они. И све је више осакаћених девојчица, унакажених за цео живот. И све су гласнији. Ти. И такви. И све су насилнији. А гласови у џамијама све су гласнији! И окрутнији! А џамије су све пуније… 

И нико не реагује. Уљуљкани Западни свет у својој сигурности модерних цивилизацијских тековина и достигнућа, отворен за све различитости и не примећује како се урушава. Сам у себе. Имплозија свих традиционалних вредности. Културе, морала, вере…

И одједном… Одсечене главе се котрљају песком! Разапети људи висе са крстова! Отете и силоване девојчице вриште! Хиљаде и хиљаде убијених, на све стране! Арапска и афричка земља се црвени од крви хришћана, језида, јевреја… па чак и муслимана. Из европских земаља хиљаде и хиљаде младића и девојака, девојчица и дечака хрле, из сигурности својих домова под окриље кољача и силоватеља.
На други крај света.
Компјутере и лутке замењују ножевима и пушкама.

Жаба се буди и искаче из лонца!

Одједном су сви постали свесни да Немачком патролира муслиманска верска полиција у својим униформама и растерују људе који мирно пију своје пиће… У Босни, цела села су вехабијска, полиција не сме ни ући тамо… У косовским џамијама грме исламски проповедници позивајући на џихад… Рашком марширају Зукорлићеви војници, униформисани, брадати, исламске заставе се вијоре… Црни муслимани Америке дижу свој глас, који постаје урлик пустињског пса…
Звери су се отргле контроли својих господара и окренуле против њих.

Сведоци смо како се цивилизовани свет удружује у једном новом, светском рату против неких нових Џингис-канових хорди. Хорде зла. Бог је још једном подигао свој бич и Атила хунски је дошао да казни цивилизовани свет.
Сумрак западне цивилизације. Сутон хришћанства.

Саудијска Арабија, у страху подржава западни свет у борби против нарастајућег зла. Кажу, јесу то муслимани, али нису добри муслимани. Бацају фатве и њих се одричу. Поричу.
У паници су. Вековни планови тихог поробљавања света се распршују као мехур од сапунице. Бумеранг се враћа у главу. Свет се буди из анестезије. Постаје свестан.
Осиљени и осокољени муслимани диљем света дижу глас и главу. Муслиманско пролеће се претвара у јесен остатка света.
Зима долази.
Хорде галопирају.
Већ се чује топот у даљини…
Све су ближе!

Можда заиста и јесте тако, али се не смемо предати без борбе!
Чекај мало…
Па то је било пре хиљаду, хиљаду и по година?! Одакле ово зло сада? У 21. веку?! Одакле хорде!

Американци са својим савезницима су оборили секуларне владе, омогућавајући верском фанатизму процват, чак су га и именовали, од милоште Арапско пролеће. И није им био проблем када су се у свим тим арапскопролећним државама почело прогањање инфидела, неверника, немуслимана. Све док су имали користи, постављајући марионетске владе, које ће им дати приступ сировинама и рудним богатствима тих земаља. Ипак је само то и увек било у питању. Новац. Једини Бог западног света. Све остало је само маска. Људска права… Демократија… Слободе… Медији…
Овај пут су се прерачунали. екстремне муслимане је баш брига за новац. Имају они своју веру. Само своју. Сви остали МОРАЈУ да нестану. На овај или онај начин.

Моје прогнозе се остварују.
Екстремни ислам се као канцер шири светом, тако да сви ви који сте мислили да мрзим ислам, пишући о оваквим стварима, људима и догађајима… Не. Не мрзим га. Ја само хоћу да моја деца живе у свету у коме сам и ја био дете. Нећу да буду окружена брадатим, намргођеним људима који одсецају руке и главе и црним чадорима који су тамнији чак и од очију који се иза њих скривају. Нећу. Макар оставио тастатуру и поново узео пушку у руке. Нећу бре!

Курди ће добити државу, као јевреји после Другог светског рата. Захвалност за исправљање туђих, читај америчких грешака. Сви су их редом убијали и прогањали. Турци, Ирачани… Сада их сви наоружавају. Нагло је скочило разумевање и интересовање за Курде и њихове тежње и проблеме. Докле год гину за интересе западног света.

У Америци, сви афроамериканци ће временом прећи у ислам. Зашто би ико остајао у религији својих тлачитеља и поробљивача. У остатку света ће се хришћанство осути под бременом педофилије, разврата и отуђења свештенства од обичног народа. Своју паству буквално гледају као овце. За шишање.

А у Европи, нико више неће указивање на проблем нарастајућег исламског екстремизма око нас, етикетирати говором мржње и нетолеранције. Нико и никада више.

Жаба је заувек искочила из лонца.

08.09.2014.

Напиши коментар