Србија

Старлети америчке дипломатије СКОТУ: Битићи нису били туристи већ ТЕРОРИСТИ!

Пише: Михаило Меденица

За мученог Кајла Скота, Станију америчке дипломатије у Београду, решавања случаја браће Битићи је приоритет свих приоритета у односима Србије и САД.

Требало би једнако да буде и за нас, можда чак и више, уз нагласак на – ТЕРОРИСТИ крвничке ОВК који су превалили хиљаде километара да би окрвавили руке на Косову и Метохији ’99. године!

Вазда се на његову уцену ваља и мора одговорити да Србија не правда злочин, никада није, но да је наш приоритет решавање злочина која је Америка учинила Србији побивши неколико хиљада људи током ђавољег НАТО пира, осакативши нам будућност проклетим осиромашеним уранијумом и на послетку сабравши то крваво семе главосеча у терористичку хорду – ОВК!

Неко ће, не сумњам, рећи како смо сувише мали да бисмо шта одговарали Америци и њиховим дипломатским старлетама, но величина се не мери педљима земље већ педљима срца и душе, што је у нас довољно да наткрили читаве САД, па још комад неба приде.

Дакле, кад год Скот и њему слични помену браћу Битићи обавеза је подсетити га да говори о терористима, а не туристима на пропутовању кроз Србију!

О крвницима из такозване Атланске бригаде, састављене од белосветског шљама који се сјатио на нашу светињу да поброји српске вратове и опогани заветне олтаре!

О „борцима” Агима Рамаданија, посилне фукаре Рамуша Харадинаја!

О терористима који су сахрањени уз знамења ОВК!

О онима које је Хашим Тачи, бедник из кукавичких заседа, одликовао као „хероје косова” (косово малим слово, не постоји тако шта као држава)!

На послетку, ајде нек се неко окуражи па нека десперадосе безумља упита каква је њихова политика према терористима, чему злогласни Гвантанамо и шта је тамо чињено у име „демократије” и коме све, те како би тројица Срба, рецимо, прошла у Америци да су превалила пола света не би ли се прикључили ондашњим крвницима?!

Доста више ћутње и климања главом на шамарчине осионих каубоја, бре!

Јесу ли браћа Битићи услов свих услова добрих односа Србије и САД?!

Е, па онда неће бити нарочито ваљани јер поменута браћа нису дошла у Србију да уживају у њеним лепотама, већ да окрваве руке до лаката!

Амерички пасош није тапија на безгрешност!

Терористи немају држављанство – српска крв није кокакола, Скоте!

 

Патриот

Коментари (1)

  1. Edar каже:

    Skote bice Ti Amerika tesna…

Напиши коментар