Србија

Јенки, марш у своју Америку!

Пише: Томислав Црнојевић

Одговор америчкој битанги, Монтгомерију…


Илустрација: Спутњик

Свестан лудила у којем живим и цивилизацијског бунила које се иживљава над нашим животима, потпуно ми је јасно да је овај текст којег пишем унапред изгубљено време мог честитог живота.
…Али, какав би то живот био да бар по некад не пљунемо на смрад око себе – и на те огавне људске утваре које нам недају да живимо животом достојним човека?!
Зато сам, после дужег ћутања, опет решио да се јавно огласим – јер, како ћутати кад те сакати умови воде под вешала?!

Томислав Црнојевић

Вилијем Монтгомери, бивши амерички амбасадор у Београду, сада бивше америчке владе и бивше политичке администрације, која је против Србије и српског народа водила убиствену политику непријатељства и мржње још увек има шта рећи, иако је кобајаги одавно већ политички архивиран.
Овај „чупавац из кутије“ редовито се вади из политичког нафталина и медијски се експонира сваки пут кад амерички конквистадори Србији упере своју „демократску“ цев у чело. Они, иначе, обожавају слободу свог политичког насиља и зато су веома агресивни када им Срби пљуну у уста. А хвала Богу, долазе времена када ће их и пљувати све више!
Дакле, тај дежурни политички мрсомуд опет се огласио – овог пута, преко „Тањуга“. Наиме, тог блазираног дипломатског гребатора неподношљиво сврбе Руси и њихов хуманитарни центар у Нишу.
„Жао ми је што то морам да кажем али генерално, за САД заправо и није важно да ли ће Србија одлучити да се приближи Русији, дајући ,дипломатски статус’ ономе што би требало да буде ,хуманитарни центар’. Дани Хладног рата када су те ствари биле важне за САД су одавно прошли“ – рекао је, „сер Монтгомери“, тај надахнути инструктор лажи с америчким држављанством и енглеском политичком традицијом преваре.
У две реченице, а у једном даху, изговорио је неколико ригидних лажи а да ни трепнуо није. Зато те, англосаксонске, дипломатске вуцибатине треба увек пажљиво слушати, и све што изговоре треба узети с резервом и тумачити супротно. Јер, они лажу чак и онда кад „говоре истину“!

Вилијем Монтгомери, бивши амерички амбасадор у Београду и доживотни агент империјалистичке Америке, заклети ухода и жбир српског народа – сада лажни „бизмисмен“ у издајничкој Црној Гори.
…Иначе, у српским очима познат као каубој без пиштоља и муда, који воли да се слика са хегемонистичком заставом нама омражене и непријатељске Америке.
…Кад се ове сподобе сликају са својом државном заставом – онда су то поносне америчке патриоте. Али, „недај боже“ да се Србин слика испред своје заставе – он истог часа добија епитет одвратног српског националисте, и постаје ноћна мора англосаксонског сатанистичког естаблишмента.
…Политичким речником, то се зове „америчка демократија“!

…И највише лажу, баш, кад „говоре истину“!!!
Анализирајмо, дакле, те гнусоидне лажи!
…Као прво, за Америку је итекако важно да „Руски хуманитарни центар“ у Нишу никад не добије дипломатски статус. А још већа је лаж кад Монтгомери каже да му је нечег „жао“! Он припада „култури“ емоционалног ђона. Англосакси немају тај обичај „жаљења“ ни у преднацрту свог амфибијског карактера. Они немају способност емпатије ни према коме под овом капом небеском, и то је прва ствар која се о њима мора знати.
Друго. Дани хладног рата итекако трају, никад већи нису ни били! Према томе, и то нас је слагао. Уосталом, ако за Америку није важно то о чему он сад говори – зашто прича о томе?!
…И зашто се, уопште, оглашава из те своје пензионерске јазбине?!

А онда, подло и срачунато удара ниско, рачунајући на традиционалну слабост српске глупости. Па, играјући на карту српских „лудих емоција“, бар код једног дела те слуђене популације овај изногуд покушава да поентира, блефирајући:

„Лично мислим да велики мајстор неутралности током хладног рата, маршал Тито, никад не би пристао да има руску базу на српској територији названу другим именом. Али, његово време је давно прошло“!
Одмах да ти кажем, дипломатска вуцибатино, да је Тито жив – јебо би вам свима матер, тамо у Вашингтону! Не би вам пало на памет да Србе гађате чак ни праћком, а камоли да их још и бомбардујете осиромашеним уранијом.

Тито не би пристао ни да му разјебете Југославију!
…А не би пристао ни да направите своју базу на Косову и Метохији, ма колико год презирао Србе!
На много тога, још, Тито не би пристао, ти америчка џукело – кад већ тако, од милоште, морам да те зовем!
…Али?! Пошто Тито није жив, Русима је пут у Србију широм отворен – Богу, хвала!
Не, нисам контрадикторан. Тито јесте био србоубица – али није био геноцидан према Србима, не бар у толикој мери као што си то ти и та твоја клинтоновска олигархија којој си служио, ништаријо!

Шапутајући „Тањугу“ на увце, али тако да цео свет чује „сер Вилијем“ је рекао (не убеђуј ме да ниси „сер“, јер то ти неће проћи!); дакле – „сер“ Вилијем је рекао и то: „…Одлука о нишком центру биће изузетно важна за Србе“.
Интересантно, некако много лакше изговара „нишки центар“ него „руски центар“. Ах, ти Англосакси – ти савршени експерти релативизације! Јесте да немају смисла за хумор, али зато умеју да праве будалу од себе. Наравно, то увиђају само они који мисле својом главом и чији је интелект на висини „српског мислећег бића“, а не на коти српског дебилитета.

…А, онда, врашки дипломатски завршава мисао: „…Импликације те одлуке сносиће српски народ а не САД“.
О каквим то „импликацијама“ говориш, амбасадоре у пензији?

…Зашто мислиш да је твоје мишљење валидно, када си ти политичка прошлост америчке политике?
Уосталом, откуд ти право да помињеш могућност било каквих „импликација“, када је твоја америчка политика добила брњицу од актуелног руског „политичког фактора“, а који је увелико већ преузео доминацију над вашим пропалим светским поретком?!
Најзад, зар мало пре ниси рекао да за Америку у овом тренутку није важно да ли ће Србија да се приближи Русији?!
…Излапели човече, ако си већ патолошки лажов онда се бар договори са самим собом шта ћеш рећи, а да самом себи не упадаш у уста. Па, нису Срби необразовано афричко племе, иако додуше на својој савести вуку хипотеку примитивних другосрбијанских и трећесрбијанских племена. Али, то је већ наша лична коб с којом сами морамо изићи на крај – без ичије помоћи састране!

Сер, Монтгомери!
… Ви сте Титови – Тито је Ваш!

Само будала може ову твоју изјаву не доживети као претњу!
…Али, Срби су се таквих претњи већ одавно наслушали – зато, олошу, пошашољи нас по табану!

Да! „Импликације“ те одлуке сносићемо врло радо – ти, англосаксонски пробисвету!
…И веома ћемо радо живети са Русима! Нас и Русе дели исто писмо, сличан „језик“ и идентични биолошки ген – утваро, англо(си)филистичка, недоказана!
Где сте били кад су биле поплаве у Србији, демону натопактовски?!
…Док су Руси спашавали Србију, ви сте нам слали претње и уцене. Жгадијо проклета!!!

А сад би, мало, да се правимо луди – и да заборавимо шта је било? Него, кажи овим својима у Пентагону да пошаљу у Србију војне трупе за деконтаминацију заражене српске земље. Па, кад већ цмиздрите за српским пријатељством, и кад вам је већ толико стало до нашег пријатељевања урадите нешто за ту напаћену Србију.

И престаните више да нам серете по глави!

Оставите нас на миру и ослободите нас више те своје демонске љубави – то је тако мали корак за вас, а огроман за човечанство!!!

Господине, Монтгомери, и ви амбасадори непријатеаски оријентисаних амбасада у Београду – ако вам нешто није јасно, читајте мене! И учите из мојих текстова!
Заборавите на српске политичке аналитичаре и све те блазиране скрибомане, који се оглашавају као политички експерти за Баклан и остале глупости!
Ако вам је стало до веродостојног и аутентичног српског мишљења, онда читајте оно што вам српски народ поручује! А, ја вам то драге воље прослеђујем!
…Не губите своје драгоцено, лоповско, време на дрипачке аналфабете другосрбијанштине, који вам вири из ђепа и дванаестопалачног црева!
На, политичаре из српског парламента ионако не можете рачунати ни колико црног под нокат што стане – јер, то је одрођени српски сој!
Они не знају ништа о српском прабићу и српском идентитету! То је крдо српске отпадије која је јуче рођена, и живи у својем болесном уверењу да је с њиховим рођењем почео живот на читавој планети Земљи.
…Ето, видите, како прави Србин уме пријатељски да вас посаветује!

А вама, господине, Монтгомери, најсрдачније препоручујем да се вратите у своју поражену отаџбину и покријете се ушима до судњег дана – јер, сваком честитом Србину на курац идете!
…Ето, ако вам је већ стало до српског пријатељства – учините тај мали напор и ослободите нас свог присуства. И не живите у илузији – Црна Гора је Србија!
И кад љосне овај криминални режим тог црногорског „Алкапонеа“ којег сте довели на власт – и Црна Гора ће се вратити својој кући, Србији!
Баш као што се и Србија, овога часа, враћа својој матери – Русији!

Ви можете цркнути од беса, али то да спречите – никада нећете моћи!

Господине, Момтгомери!
…У Немачкој, на сваким вратима покретних клозета у којима грађевински радници обављају своју малу и велику нужду, великим словима пише – „DIXI“!

Ако имате основне политичке памети и елементарне људске културе – онда знате шта вам ваља чинити!
…Дикси!!!

Франкфурт; 16. јул. 2017. на Дан преподобног Анатолија

Коментари (3)

  1. Elaine каже:

    The people of EU countries are experiencing the tyranny, injustice and total disregard of their governments, not one of which is working in favour of their people….before it’s demonic attack on Serbia, EU was leading every European country down the slow but determined path of innihilation of its own peoples and culture, history and ultimately freedom…..Serbia was strong and defiant, she alone stood up against the evil that USA is…..her friendship with Russia is being tested daily while the bullies insist she joins EU and NATO….in doing this Serbia will lose every wonderful facet of her identity….the youth of Serbia are fighting back….but their voices are drowning in the sea of sewage that is EU and USA hedonism, her Orthodox Church is being undermined by the liberalism that has divided and conquered once strong principled European countries, leaving them weak and trodden over……send USA and EU diktat rubbish to the manure heaps they have created of their own countries…..let Serbia stand strong, repel these Invaders as she has done before, let her Orthodox Church spread the discipline that has made her the great nation she was, is and always will be.

  2. Дејан ПЈП каже:

    Томиславе свака част за текст! Рекао си оно што мисли већина Срба.

  3. Kosovo каже:

    Napuse nam se KURAC AMERI I EVROPA, ZIVELA VELIKA RUSIJA I VELIKA SRBIJA!!!

Напиши коментар