„Ноћни вукови” одали почаст жртвама НАТО агресије

Поводом двадесетогодишњице НАТО бомбардовања, руски бајкери „Ноћни вукови”, на челу са својим лидером Александром Залдастановим — Хирургом, одали су данас испред Амбасаде Србије у Москви почаст жртвама НАТО агресије.

Руски пилот се разнео гранатом након борбе са терористима (ВИДЕО)

Руски пилот Роман Филипов, чији су борбени авион Су-25 оборили терористи џихадистичке групе Тахрир ел-Шам изнад тероторије коју конторлолишу, разнео је себе гранатом након што су га терористи теже ранили и окружили, саопштило је руско Министарство одбране.

Ноћни вукови

Православци. Патриоте. У две речи стане суштина најпознатијег руског мото-клуба. Иако их повезују с особом из акростиха колумне, они су дружина коју окупља нешто друго на слово П – принципи!

ЧУВАР СРПСКОГ ГРОБЉА НА ЗЕЈТИНЛИКУ: Служим их, као да су живи

Хода повијен. Штап је час у десној, час у левој руци. Сустигла старост. Ослабила плућа и срце попушта, каже нам. А жури са истом вољом и истим жаром, као када је пре 57 година преузео бригу о Зејтинлику.

Трибунал у Хагу одобрио Станишићу и Симатовићу пуштање на привремену слободу

Некадашњем шефу државне безбедности Србије Јовици Станишићу и његовом сараднику Франку Симатовићу Френкију одобрено је пуштање на привремену слободу током летње паузе, с тим да Станишић мора да се врати до 27. септембра, а Симатовић до 16. августа, саопштено је из Хашког трибунала.

Шојгуова сајбер војска — паметна, стручна и ефикасна

Руска армија формирала је јединице за информационе операције. Детаљи о сајбер јединицама држе се у строгој тајности, али војни стручњаци тврде да ће њихов задатак бити откривање и сузбијање претњи које долазе споља и унутар земље, откривање сајбер саботажа и „диверзија“ у средствима информисања, као и супротстављање хакерским нападима.

Убијен командант „Гиви“

Командант јединице „Сомали“ Народне војске Доњецке Народне Републике Михаил Толстих, познатији као „Гиви“ убијен је у терористичком нападу у Доњецку, саопштила је Доњецка информативна агенција, позивајући се на оперативну команду Народне војске ДНР.

Последњи лет руског војног хора Александров

Руски авион са 92 путника и чланова посаде, међу којима и више од 60 чланова чувеног руског војног хора „Александар Александров“, срушио се у Црном мору неколико минута после полетања из места близу Сочија, саопштило је руско Министарство одбране.

ПУТИН КОНАЧНО ПОТПИСАО! „Мигови 29“ стижу у Србију!

Председник Русије Владимир Путин потписао је одлуку о испоруци руске војне опреме Војсци Републике Србије. После много година, наша Војска ће тако коначно добити модерно наоружање, које ће знатно подићи безбедност државе

Ако НАТО нападне Русију, у Европи ће остати само бубашвабе

У случају НАТО напада на Русију, доћи ће до пуне употребе руских потенцијала, а противракетна одбрана коју Алијанса размешта по Европи биће уништена прва, упозоравају руски војни стручњаци.

У Доњецку погинуо легендарни устанички командант Моторола

Министарство одбране ДНР потврдило је да је погинуо један од команданата добровољачких одреда Доњецке Народне Републике Арсениј Павлов познатији као Моторола.

Одбрана Новорусије оборила хеликоптер пун америчких плаћеника!

У хеликоптеру који су оборили војници Доњецке народне републике били су инструктори из земаља НАТО-а, рекао је новинарима заменик команданта оперативне команде ДНР Едуард Басурин.

Ухапшена Елфета Весели која је свирепо убила српског дечака Слободана Стојановића

Власти Швајцарске ухапсиле су Елфету Весели, рођену 14. јуна 1960. године, осумњичену за свирепо убиство српског дечака Слободана Стојановића 1992. године у околини Зворника, саопштено је данас из Тужилаштва БиХ.

НАТО ПАКТ ПЛАНИРА ОКУПАЦИЈУ СРБИЈЕ?! Тврде да им треба 72 сата да нашу земљу ставе под пуну контролу!

Председавајући Војног одбора НАТО пакта генерал Петр Павел у стратегији одбране од ‘руске агресије’ наводи да је у првој фази сукоба потребно неутралисати претњу из Србије