Србија

Ђилас платио прање биографије!

Градоначелник Београда о учешћу у најгледанијој емисији договорио се директно с власником телевизије, који је Ивану Ивановићу наредио да Драгана Ђиласа позове у госте

Нисам лопов, мајке ми!

Председник Демократске странке и градоначелник Београда Драган Ђилас синоћ је, гостујући у емисији „Вече са Иваном Ивановићем“ на ТВ Прва, све време причао о бебама и трудницама, покушавао да се допадне публици, а признао је и да је невероватно тврдоглав и да му се никако не допада да га неко назове лоповом.
– Алергичан сам ако ме неко назове лоповом. Ако се то догоди, ја имам своје момке који на то реагују – рекао је Ђилас.

Потом су у емисији, на шаљив начин, приказане измишљене насловне стране Курира како би се обесмислило писање тог листа, а све у сврху Ђиласовог прања биографије.

Наиме, како сазнајемо од извора са ТВ Прва, Ђилас је платио овој телевизији гостовање у њеној најгледанијој емисији како би у ударном термину опрао своју биографију. Он се, како преноси наш извор, директно договорио с власником ове телевизије да заједнички осмисле кампању за прање Ђиласове биографије и подизање рејтинга његове потпуно уништене страначке политике.

– Власник телевизије је лично звао Ивана Ивановића и наложио му да позове Драгана Ђиласа у емисију. Потом су се Ђилас и његов тим медијских стручњака договорили с Ивановићем како да покушају да дискредитују Курир и обесмисле њихово писање о многобројним аферама у којима су учествовали градоначелник Београда и његови сарадници – открива наш извор с ове телевизије.

Овакво понашање првог човека главног града и највеће опозиционе странке, међутим, само показује колико је изгубио компас. Наравно, никакво договорено прање биографије не може да промени чињенице и истину о пословању Драгана Ђиласа, а редакција Курира наставиће да открива афере у које су умешани лидер демократа и његови људи од поверења.

Гангула је суви геније

Ђилас је поручио и да његов заменик Аца др Шапић има „високе интелектуалне способности“.
– Интелектуално је подједнако велики као што је био врхунски спортиста. Сви причају Намбија, Намбија, а нико неће да каже да је био најбољи на свету. Ако је имао интелектуалне способности да буде најбољи на свету, способан је да буде најбољи и у неком другом послу – изјавио је Ђилас и додао да је Шапић завршио „озбиљну школу“.

 

Извор: Курир

Коментари (1)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Продавац ђинђува од глинамола има своје момке који одмах реагују – како? Дају ОДМАХ попуст на већу куповину бижутерије? Какве су реакције када га “Е-новине” називају Дрвосек? Да ли је и омиљенонеомиљени вожд фрик-новинарства Пера Луковић : угрожен?

Напиши коментар