Србија

Цела Србија се смеје Аци Др Шапићу!

Александар Др Шапић у Утиску недеље измислио непостојећу државу Намбију, мешао падеже, открио гледаоцима да је „магастрирао“, оценио да су Русија и Кина небитне земље, и закључио да ЛДП и ДС имају дијаметралне ставове

Александар Шапић, десна рука Драгана Ђиласа, показао је у Утиску недеље на Б92, у покушају да парира Вуку Јеремићу, да је Србија добила новог Николу Шећероског!

Аца Др Шапић је, кад год је добио реч, мешао падеже и показивао елементарно непознавање српског језика, али гледаоце је први пут заиста задивио кад је, мртав хладан, рекао да је Јеремића подржала афричка држава Намбија.

Аца Др Шапић, иначе формално доктор наука, вероватно је помешао државе Намибију и Замбију, обе на југу Африке, и створио нову суверену земљу са хибридним именом.

Др Аца Шапић је затим назвао Вука Јеремића председником УН (Јеремић је председник Генералне скупштине УН), па се потом поштено налупао причајући да су земаље које су подржале Јеремића небитне, мислећи на Русију и Кину!

Ни сам Јеремић више није могао да остане равнодушан на провале Аце Др Шапића, па га је питао Шапића да ли зна шта је ОЕБС. Шапић је, жмиркајући, одговорио „знам, знам…“

Др Аца Шапић је затим, говорећи о томе да ДС мисли на „живаљ у Републици Српској“, у  једном тренутку рекао: Републики Српски.  Нешто касније, кад га је Оља Бећковић питала о његовом докторату и магистратури, открио да је „магастрирао“ пре 2009. године. Говорећи о разлици између ЛДП и ДС Аца Др Шапић је рекао да те две странке имају потпуно дијаметралне ставове.

Шапићево гостовање у Утиску недеље изазвало је буру коментара на друштвеним мрежама. Ево неких

https://youtu.be/270d8Vzh_iQ

Напиши коментар