Србија

Буна против фукара

Пише: Милован Бркић

Одлука о односу српске власти према коначном решењу статуса Косова и Метохије, самопроглашене Републике Косово, које није чланица Уједињених нација, јер је већина држава на планети није признала, показала је право лице српске политичке елите.

Од преврата 5. октобра 2.000. године, на власт је у Србији дошла група фукара и пробисвета који су, прво, дебело наплаћивали свој, наводни, опозициони однос према Милошевићевом режиму, а када су дошли на власт, попут роја скакаваца, насрнули су на имовину, пљачкајући банке, фондове, растурајући, на бестијалан начин сва успешна предузећа, која су одолела и санкцијама.

Признајући да је њихов народ геноцидан, да у сваком Србину чучи Џек Трбосек, улагујући се комесарима из Европске уније, мафија око Ђинђића је, из, наводно, геополитичких разлога, продавала стратешка предузећа, за мале паре и милионску провизију. Ђиниђић је сурчинске, ветерничке и земунске мафијашке групе, промовисао као бизнисмене, а они су били олош најгоре врсте, који су у његов кабинет ногом улазили.

Ђинђићев наследник Борис Тадић, ученик Добрице Ћосића, најгоре хуље која се родила у српском роду, започео је  најстрашнију и најсуровију пљачку Србије. Попут Пол Пота, који економски згазио Камбоџу, иселио градове, уништио школе, болнице и све грађане прогласио логорашима, а трећину сународника побио, Тадић је, кокетирајући са европским комесарима, описујући свој народ и његову историју ружним речима, успоставио је најцрњи вид диктатуре: поробио је медије, сва радна места ставио под партијску контролу, сурово уништавајући банке, пољопривредне комбинате, и пљачкајући донације, кредитне линије.

Новој власти оставио је свог ученика Миодрага Ракића да са њом руководи и употребљава је као тоалет папир.

Млађан Динкић, психопата и власник преостале српске имовине, смерно је извршавао планове међународне мафије која је уништавајући Србију, из ње извукла стотине милијарди евра.

Питање капитулације и предаје Косова под притиском Европске уније, и то у ситуацију када више земаља чланица ЕУ нису га призале као државу, показала је сву мизерију српске политичке елите. У одбрану капитулације јавили су се мафијашки новинари, попут Милована Дрецуна, Драгана Буљошевића, Бошка Јакшића…

Огласио се и Бојан Пајтић са својом педерском и лоповском дружином, са предлогом Декларације о Војводини, коју ће донети на дан оснивања НДХ-а!

Ђилас, председник ДС-а, у чијем председништву седи и Бојан, није се огласио. Он је покрао више од милијарду евра, и важно му је да Србија буде у хаосу, а он ту може још жешће да хара.

Млађан Динкић је био јасан. Продати Косово. Он је покупио државне паре са Кипра, којима је Милошевић плаћао обавезе Србије која је била под санкцијама. Продао је Мобтел, цементаре, пиваре, укинуо банке, а на крају пожурио је да створи Уједињене регионе Србије, који никад нису били ни региони, нити су били разједињени, да би их овај лудак уједињавао. Уместо да сарађујемо са Русијом, он нам је понудио Арапе и њихове наводне милијарде. А,  Арапи обећавају и ћуте. „…Ни у мора мјере, ни у Арапина вјере“, стара је изрека, али Млађа сматра да смо ми гола говна и да може да нас вара вечно.

Ипак, док пишем ове речи, верујем да ће се Србљи на устанак дићи, да председник Николић и премијер Дачић неће поклекнути, да ћемо се вратити, после три деценије, старим савезницима, који ће нашим непријатељима рећи – Иш од Србије!

А и време је да помлатимо фукаре који су нас опљачкале, које нас се стиде, и којима је и говно туђинца милије од рода свог.

 

Извор: Таблоид

Коментари (1)

  1. Igor каже:

    Svaka tii je k’o Njegoseva

Напиши коментар