Србија

Зашто је страшно у Србији рећи да терористима треба да лети глава

Пише: Иван Ивановић

Србија је засигурно једина земља на свету у којој је забрањено да се говори истина, да се воли своје, и да се бори против непријатеља. Замислите ситуацију у Сједињеним Америчким Државама, да неког грађанина Америке оптуже да говори језиком мржње јер је рекао да Осами Бин Ладену треба да лети глава, или замислите мало даље како је део САД окупиран и на њеној територији се налазе чланови Ал Каиде, и представник неке политичке организације из САД каже да треба тим терористима да лети глава, да ли би јавно мнење и медији у САД то осудили као говор мржње, и са гнушањем и презиром гледали на такву особу?

Oдговор наравно знате, не би, већ би таква особа добила 99 посто подршке, као уосталом и у свакој нормалној земљи.

На протесту пре годину дана изрекао сам реченицу „Ако неко изговори да су Косово и Метохија независни неће остати само без језика него и без главе“, a затим ми је у Утиску недеље постављено питање да ли сам то рекао, што сам наравно одмах и са радошћу потврдио.

Многима је то било исувише нетолерантно, па су ме упитали због чега сам то потврдио, добијао сам савете душебрижника да сам требао да кажем да нисам то рекао, и слично.

Током протеклих година медијска машиерија је наметнула извитоперен начин размишљања да уколико неко жели да се бори против окупатора, неправде, тираније и то јавно каже, да таква особа у најмању руку није нормална.

Зашто би се било ко у Србији борио против окупације када је много лепше и демократскије мирно ћутати, набити главу у песак, бити роб, полтрон, улизица…

Суштина читаве приче око летења глава је да је наше легитимно право као грађана Србије да тражимо да терористима који су окупирали Косово и Метохију и њиховим сарадницима лети глава, и да буде извршена војна интервенција уколико Република Србија буде у могућности када међународне прилике то дозволе.

И управо из тог разлога као лојалан грађанин Републике Србије, који се чврсто држи њеног Устава, поново сам на Сретењском митингу, рекао да „Ако неко изговори да су Косово и Метохија независни неће остати само без језика него и без главе“!

Заправо, летење глава терориста би требао да је први посао безбедоносних структура наше земље, а не праћење родољуба који их подсећају шта им је чинити.

Када сам и трећи пут поновио чувену реченицу, добио сам следеће савете: „зашто се бавиш тиме када ионако ништа не можеш да промениш, сувише сте ви мали, шта ти имаш од тога, убиће те неко за џабе“ , чиме сам јасно препознао кукавичлук код многих, па и мени блиских особа.

Било како било, СНП НАШИ су заталасали море измета у којем се налазимо, са једном једином надом да и даље у Србији има људи којима је досадило да се пропињу на прсте како га не би гутали, и да ће можда доћи до ситуације да некоме падне на памет да се оно и очисти.

 

Извор: СНП Наши

Коментари (2)

  1. Maja каже:

    Kaze kom UBICE TE NEKO ZA DZABE? Ma da li ovde u Srbiji ima nesto za dzabe?

  2. Zoran каже:

    “Језик мржње” важи само за Србе. Још нисам чуо да је кажњен неко који је “пљувао” по Србима. Овај закон треба укинути што пре, јер смо најебали.

Напиши коментар