Досије

Вучић српским оружјем наоружава такозвану „Војску Косова“!

Пише: генерал Божидар Делић

СРПСКА ПУШКА О ШИПТАРСКОМ РАМЕНУ

Недавно смо могли да прочитамо да је формирана Војска Косова. И зачуђујуће слабо реаговање из Београда. Сада је јасно и зашто: Војску формирају САД и дају мањи део опреме. За војску коју су Американци пројектовали, Шиптари немају пара. У ствари они немају пара ни за какву војску. Е ту се опет укључује ЦИА. Преко Саудијске Арабије и Катара, својих поузданих савезника завршава се посао. Овај пут Катар преко фирме у власништву краљевске породице „Бин Јабер Груп“, откупљује све „вишкове“ наоружања у Србији и преко Црне Горе смешта га у сладишта у Албанији. Фирма „Бин Јабер Груп“ не продаје даље ово оружје. Она га поклања. Обично разним радикалним групама и покретима на миг ЦИА или побуњеницима у разним земљама, посебно муслиманским.

Војска Косова може очекивати поред стрељачког наоружања, тенкове, артиљерију, ПА артиљерију, минобацаче и велике количине муниције које иду уз то. Ова катарска фирма је могла купити оружје и у некој другој земљи, али је оружје намерно купљено у Србији. Као прво, добар део оружја завршиће у непосредном српском окружењу: КиМ, Федерацији БиХ (кад затреба). Као друго, Србија остаје без наоружања и муниције, ако не рачунамо оно мало што је остало у такозваној Војсци Србије. Као треће, Србија неће моћи да помогне Републици Српској ако затреба јер неће имати ресурса.

Војска Косова ће у кратком времену по добијању оружја премашити Војску Србије по борбеним способностима и броју оперативних војника. Обука те и такве војске ће кратко трајати, јер и старешине и део војника одлично познају борбена средства. Србија, после овога више неће имати снаге да и када склони издајнике са власти у кратком периоду ојача систем одбране, јер неће имати средстава да купи оружје а она која је имала су продата. Ово су велике игре, за велике играче. Свакако нису за пацере попут Вучића, који продаје земљу и народ.

СРБИЈИ ДРУГИ ЖУТИ КАРТОН!

Већ неколико месеци у Војсци Србије (оном што је од ње остало), врше се прегледи магацина опреме и наоружања, проглашавају за вишак и пописују. Истини за вољу, после Шутановца и Тадића није много тога остало. Они су од продаје наоружања такозваних „вишкова“ инкасирали неколико милијарди долара. Вучић је само наследио већ уходане путеве криминалне распродаје одбрамбене моћи Србије.

Сећате се рата који је Грузија водила у Јужној Осетији. Тада смо добили „жути“ картон јер смо без знања Русије продавали оружје Грузији. Тим оружјем је пуцано на руске војнике.

Доласком Вучића на власт ова врста криминалне активности се вишеструко повећала. Преко добро познате фирме, државне а криминалне под називом „Југоимпорт СДПР“ и својих веза са Милом Ђукановићем, а преко њега и са Калифом Бин Зајед Ал Нахјаном и Катарском фирмом „Бин Јабер Груп“, Вучић се укључио у трговину оружјем. У трговину смрти са земљама са којима је званична трговина оружјем забрањена. Већ успостављене канале „Југоимпорта СДПР“ са „Бин Јабер Групом“, Вучић користи да се сви „вишкови“ наоружања продају овој фирми. То му је олакшано јер је на чело ове некад угледне фирме довео своје кадрове. Катарска фирма купује све. Оружје из производње, са стокова, из резерви и оно што је проглашено за вишак. Само да напоменем: Катар је преко ове фирме спонзорисао рат Сакашвилија (Грузија) у Јужној Осетији, побуњенике у Сирији, Дагестану и Чеченији. Заједно са Саудијском Арабијом, Катар је главни финансијер Унитарне БиХ и Независног Косова. Иако се Саудијска Арабија формално дистанцирала од ових активности у току су процеси на формирању Војске Косова и припреме за рушење Републике Српске.

Нимало не чуди ни превелика ревност садашњег Начелника Генералштаба, генерала Љубише Диковића на разоружавању сопствене војске. Том нашем „бившем ратном другу“, Вучић је обећео место министра одбране у наредној влади. Е сад, Диковић не зна како Вучић обећава. Исто је обећао и Чеди Јовановићу и ко зна коме још.

Да се вратимо теми. Још је у Србији остало око 200 тенкова, приближно толико транспортера, неколико стотина артљеријског оруђа, пар стотина „ПРАГА“, до 2000 минобацача, већа количина свих врста стрељачког оружја и неколико хиљада тона муниције. Транспорт је предвиђен преко луке Бар која је, колико знам, у турском власништву. Део оружја ће бити ускладиштен у Албанији одакле се лако може пребацити на КиМ, Сирију, Босну, Дагестан, Грузију или Украјину.

БЕОГРАД НА ВОДИ

„Београд на води“ је повезан са овим криминалним извозом наоружања. Наиме, од средстава која се извозе ове године, милијарда долара се убацује у припремне радове на уређење земљишта. Уз милијарду долара вредности самог земљишта, Вучићева група ће бити сувласник „Београда на води“ у проценту од 51%. Држава Катар са фирмом Бин Јабер груп (у власништву краљевске породице) спонзорише светски тероризам и истовремено пројекат Београд на води. То је цена за независно Косово и укидање Републике Српске које Вучић мора да изврши и призна. Сада је ипак јасно да Косово и Метохија нису поклоњени већ продати. Наравно, ако се не умеша Српски народ и растури ту трговину. „Београд на води“ је компензација за КиМ, односно то је споменик независном Косову у Београду. За 2-3 милијарде долара, Вучић продаје КиМ чија само рудна богатства вреде око 500 милијарди долара. На тај начин Вучић постаје милијардер, најбогатији Србин (ако је уопште Србин) што је изгледа и његова болесна амбиција.

У свим овим пословима учествовали су следећи (не)људи из Србије: Ратко Божић, Стеван Никчевић, Борис Тадић, Мило Ђукановић, Миломир Ракић, Вук Јеремић, Томислав Николић, Горан Веселиновић, Синиша Мали, Никола Петровић и наравно све конце вуче Александар Вучић. Овакви пројекти се не могу извести у тајности. Званично ни САД ни земље ЕУ нису сагласне са овим пројектом. Но, иза свега стоји ЦИА и њени дугорочни планови за Балкан и Источну Европу. Русија упозорава да не жели да у Сирији пуцају српске пушке и топови, да не жели да српско оружје поново пуца на руске војнике.

ВУЧИЋУ ЦРВЕНИ КАРТОН!

Све је јасно: црвени картон Вучићу још сутра на изборима. Зауставимо ове сулуде пројекте. Спасимо живот Вучићу, јер ако настави даље уништавање наше Србије добиће „Катил ферман“ и свилен гајтан. Од мене доста. Нека Вучић каже да ово није истина и нека каже шта је „права истина“. СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА.

 

Коментари (1)

  1. miki каже:

    srbija prdaje oruzije svoim nepretiljima siftarima i bosancima i crnogorcima po nalogu brisela brisel samo zagovara srbiju da ide u uniju ali otog nema nista ona laze samo da na oruza svoje saveznike hrv i federaciju i kosovo i crnu goru onda ce je otpisti nikada drazava u svetu nitio je ima koja ce prodati svom nepretelju oruzije nego srbija samo to radi srbi dali ste vi upste normaln narod sto se svama desava

Напиши коментар