Свет

УЖАС! Почело чиповање деце у Америци!

Обамина Влада организује турнеју семинара по школама широм Сједињених Америчких Држава, у току које маскота Чипи RFID едукује децу о неопходности чиповања

RFID

У настојању да одвоји мит од истине о федералном програму имплатирања RFID чипова, кампања за подизање свести покренута је на турнеји која обухвата већи број јавних школа широм земље.

Операција има срдачну анимирану маскоту, а нацртани RFID чип се зове Чипи (Chippie). Овај лик се користи да покаже младој публици предности које има RFID имплант испод коже.

RFID-Chippie

После одгледаних 30 минута цртаног филма у којем се прати Чипи током једне од многих својих авантура, ту је луткарска представа где се деца подстичу да постављају питања Чипију у вези са RFID чиповима и процесом имплантације. Свако дете напушта изложбу са пуњеном лутком Чипи, бојанком и неколико информативних летака за њихове родитеље чији садржај трајно ублажава страхове од чиповања деце.

– Желимо да уверимо родитеље да не постоји разлог за страх у реализацији овог новог програма. То је нешто што ће неминовно свима користити на дуже стазе и практично не постоје недостаци. Чип ће обезбедити једноставност, удобност и безбедност у свим свакодневним трансакцијама. Са технологијом којом располажемо, програм је већ раније требало обавити – рекао је Волт Еиснер, творац лика Чипи.

Многи од њих су добили жељу да имплантирају себи чип на лицу места.

– Осећао сам то као крајњу нужду – објаснио је Даг Вокер, који је присуствовао недавном „Chippie“ семинару у једној школи у Вајомингу, држећи своју малу отеклу леву руку са рупицом у којој је била уметнута игла и додаје:

– Сада могу добити бесплатно слаткише сваки пут кад са мамом одем у банку или продавницу –  поносно истиче

RFID-Chippie-2Млађе генерације су изгледа посебно опчињене њим на једном нивоу који превазилази чак и очекивања менаџерског тима одговорног за дистрибуцију Чипијевих тематских производа током кампање. Деца кажу да уживају у Чипијевом оптимистичком ставу, и веселој природи. Маскота би веома лако могла да међу децом постигне ниво славе који имају љубичасти диносаурус Барни или Телетабиси.

– Чипи заиста одјекује међу малом децом на алармантном степену – коментарисао је Роберт Хауел, извршни директор маркетинга и менаџерског тима задуженог за робну линију „Chippie“ и додао:

– Имали смо тежак период у покушају да одржимо корак са потражњом свих производа које производимо. Када смо стигли у прву школу, све наше залихе су испражњене у року од 45 минута.

RFID-Chippie-1Чипи је тренутно на пола пута у оквиру турнеје која, изгледа, има жестоку опозицију у појединим државама. па се тако често дешава да су Чипи и компанија били суочени са гомилом разјарених и конфронтирајућих демонстраната који су окружили школу, али су упркос томе, успели да реализују презенацију.

Чипи је покушао да обавести присутне на конференцији за новинаре да су тврдње које се односе на сатанизовање концепта чиповања, биле потпуно безочна неистина. У повратку кући, Чипијева екипа је представила нову кампању којом гуши верске страхове. У њој се Чипи може видети руку под руку са Исусом Христом.

Да ли ће се то показати као успешна тактика током друге половине Чипијеве турнеје? Претпостављамо да ће само време показати.

Коментари (3)

  1. Zoran каже:

    Неби ме чудило да и неки домаћи, издајнички говнар не почне да емитује “чипи” цртаће. Треба превентивно покренути кампању против тога, као на пример да чипови изазивају канцер коже, ремете неуро сигнале и сл.

  2. ПОП каже:

    Језиво !!! Зар и децу мрзе ? Землја која развој науке користи у правлјенје и наношенје зла само због новца; Монсанто = ГМО, Coca Cola, oruжије за масовно уништенје, правлјенје ратова и криза у другим државама (обично су то државе које желе да гледају своја посла и никог не угрожавају), шпијунажа(војна,индустријска приватна…), фармацеутска индустрија, дрога (ЛСД,екстази…)…итд…итд…! Надам се и молим Богу, да ће неко на време повући воду да (барем наши) говнари на време оду !!!

Напиши коментар