Србија

Шта то значи „српски судија“?

Пошто су власт и медији наумили да од „стоке“ (народа, кога су баш политичари прозвали стоком) направи мајмуне (одређенији појам који упућује на извесну сличност са људима) у име тих и таквих људи (јер смо у тај појам угурани силом али изгледа пристајемо милом) решили смо да нешто приупитамо.

siptari

Господо политичари и ви које су поставили да то будете а ничим поштеним нисте заслужили, питамо вас: Шта то значи српски судија?

Отишли сте у Брисел по ко зна који пут (а одлазили сте и тајно и јавно, групно и мање групно, ретко појединачно па се тешко да избројати) и ево вратили са „српским судијама“.

Од нас се не очекујете нека доза екстремног испољавања одушевљења али се не очекује ни да се противимо. На језику смо добили много а по грбачи још више. Хоће ли нам она пући на путу напуштања Косова и Метохије, трпећи зулум на тзв. „Косову“ или подносећи правду „српских судија“? Та дилема код вас може да изазове само благе здравствене тегобе без озбиљнијих последица. Што ће рећи, да вас „баш заболи“ за то. А пошто ће то нас на КиМ да стварно и баш заболи, желимо да вас питамо: Шта су то „српске судије“?

Да је то нешто нормално и добро, тако би сте називали и све судије диљем централне Србије а који су Срби. Помињали би сте и „румунске“, „влашке“, „бугарске“ и друге судије – када би то било нешто повољно и добро, али до сада нисмо чули такав или сличан израз. Можда би то представљало извесну дискриминацију или би означавало пристрасност тих „српских судија“ у Србији.

Ако су то људи, припадници српског народа, који ће судити по законима тзв. „Републике Косово“ какве везе има уопште што су „срби“? Неће поштовати српске законе, неће радити у корист српске државе па неће моћи ни хтети, реално, да раде у корист српског народа који пред шиптарским судовима увек извуче дебљи крај, чак и када је у ретким случајевима, стварно крив.

Тако да испада да су ти људи управо они који ће дати легитимитет и крила шиптарском дивљању над српским народом, они који ће све оне неправде које никако нису могле изгледати као правде – учинити „праведним“. Изгледа да су то баш они људи који ће српском народу омчу коју му је око врата натакла српска власт, затегнути јако, најјаче.

Да ли су то људи који ће у име Шиптарске одмазде, због досадашњих неуспеха да покоре и последњег Србина на Косову и Метохији, учинити да скоро сваки Србин зажали што је пружао отпор, бранио своју кућу, породицу и земљу годинама под окупацијом не повлачећи се пред, безмало целим светом и шиптарским терором који некажњено траје деценијама у овом делу Србије?

Сада ће за то „недело“ користећи се формално правним оквирима непризнате и лажне државе (па замислите њихов правни оквир) Срби моћи да легитимно буду кажњени?

Наравно, Шиптари ће бити изузети јер они немају „шиптарске судије“ већ ће њима, за Радоњићко језеро, за Клечку, за трговину српским органима, протериања 250 хиљада Срба и уништених на стотине српских светиња, судити можда у Холандији а можда негде на једној од још увек неоткривених планета неког од звезданих система на којој постоје повољни услови за живот.

Јесте ли то учинили у Бриселу? Омогућили да терористи суде вашем народу за одбрану части и достојанства српског народа? Јесу ли то – „српске судије“?

 

Извор: КМ Новине

Напиши коментар