Досије

Шокантна сведочења о трговини органима на КиМ и невладиним организацијама! (ВИДЕО)

Коментари (9)

 1. Aleksandar Mihailović каже:

  Njima treba da se pokloni, za nagradu valjda, najsvetiji, najduhovniji i najbogatiji deo Srbije za državu. Razgraničenje i “kompromis” nisu ništa drugo do kapitulacija pred trgovcima ljudskim organima Srba, sada i nelojalnih Albanaca. Kojoš u svetu pregovara sa teroristima i zločincima i na koji način?

 2. John Ramos каже:

  Can we get an English translation on this video? Please watch video series on YouTube “George Webb” channel, FB group #HRCRatline

  We are working on stopping Worldwide crime, organ harvesting, sex trafficking, resource theft etc.

  Latest video https://www.youtube.com/watch?v=a4oiC9FgrsA

 3. Jован каже:

  Наше телевизије овакве ствари несму да емитују јер су у власништу американаца. Зато живимо у медијској блокади и мраку.

 4. Бошко Лукић каже:

  Наравно, нема ту лажи. Медији се финансирају од Сороша и других тзв. бораца за људска права, чији је интерес да се ми истребимо као народ. Наравно глобални циљ је уништење Православља и нова подела природних богатстава, односно моћи. Све је у интересу “Банде са Волстрита”, и зна се у име којих имбецилних породица они раде, као и Пентагон, Бела кућа, Ватикан и други тзв. центри моћи, Масони, Темплари, Ционисти… Сетите се Србија је само колатерална штета тзв. Новог светског поретка!
  Пре коначног обрачуна, морамо се ујединити и оспособити за оно што што нас очекује!

 5. elaine hasty каже:

  There was no doubt that organ harvesting and trafficking was going on, USA refused to believe any such thing, but then USA always refused to accept accusations that KLA were performing any of the like, despite the evidence even at the time. USA didn’t care it had gone out to raze Serbia to the ground, it was not concerned with anyone else who inflicted losses on Serbian military or civilians. USA still backs the purging of Serbian Armed Forces.

 6. mladen каже:

  Ako je sve ovako kako je izneto sto se onda neko ne pojavi na nasim televizijama i ovo iznese ovako argumentovano,a pravo da vam kazem imao bi veliku podrsku u istrajanju bez obzira na organe bezbednosti jer bi volio licn da saznam istinu o pogibiji svog brata……..

 7. Dusica Mladjenovic каже:

  NAPOKON ISTINA . PROSLEDICU DALJEVDA SEVLJUDI INFORMISU.

 8. zoran каже:

  Југослава, за ПРЕМИЈЕРА. Требају нам такви на свим националним стратешким позицијама.

Напиши коментар