Свет

САД прознале: Скелети џинова уништени да би се сачувала теорија еволуције

Смитсонијан признао да је уништио на хиљаде џиновских људских скелета почетком 20. века

smitsonian

Врховни суд САД је приморао установу Смитсонијан да објави тајна документа с почетка 20. века који доказују да је ова организација била умешана у велико историјско заташкавање доказа о остацима џиновских људи који су откривени широм Америке и за које им је наређено да их униште како би се заштитила мејнстрим хронологија о људској еволуцији која је постојала у то време.

Наводи о уништењу ових остатака потекли су од Америчке установе за алтернативну археологију (АИАА), а Смитсонијан их није баш добро поднео, оптуживши установу за клевету и покушај уништавања репутације институције старе 168 година.

Током судског поступка Смитсониан је признао постојање докумената који показују уништавање десетина хиљада људских скелета који су достизали висину од 6 до 12 метара.

Портпарол Џемс Курвард тврди да је то учињено јер званична археологија која је у том времену била неприкосновена није дозвољавала мењање званичне теорије.

Прекретница у судском поступку је настала када је као доказ приказана бутна кост величине 1,3 метара што је био необорив доказ истинитости тврдњи о уништавању костију гигантских бића.

https://www.youtube.com/watch?v=MOfKbUv2Y8I

Приказана кост је остатак коју је сакрио покојни кустос музеја средином 1930-тих година. Он је на самрти признао шта је урађено и рекао где је сакрио остатак костију пред уништавање.

Кустос је оставио и писмо које садржи и овај део: Страшно је шта се ради са америчким народом, када се крије историја наших предака, гиганата који су ходали Земљом, као што каже Библија и древни текстови.

Врховни суд Америке је судски обавезао Смитсониан институт да отвори своје класификоване информације из тајних сефова и обзнани како су уништавани докази о постојању џиновских бића чији су скелети пронађени.

Директор Америцан Институтион оф Алтернативе Арцхеологy (АИАА), Ханс Гутенберг је изјавио да ће то бити епохални допринос о истини људске еволуције и који ће помоћи да се сазна истина о џиновским бићима која су живела на Земљи.

Видно задовољан одлуком суда он је такође изјавио: „Коначно, после више од 100 година лажи, истина о нашим прецима џиновима, изаћи ће у свет“

Одлука суда обавезује све органе и учеснике у поступку да са документима изађе у јавност током 2015. године.

 

webtribune.rs

Напиши коментар