среда, 29. 03. 2023.

Пуковник Ђурковић: НАТО на простору Балкана мобилише 250.000 војника за рат против Русије

Погледајте интервју пуковника Љубинка Ђурковића, команданта одбране Кошара у интервју који је дао новосадској телевизији Мост.
3 коментара

  1. Dusica Mladjenovic

    TO JE BILO ZA OCEKIVATI .PRODUKT SPIEL I LIDERA TALASA .UZ TO EU DIZE BODLJIKAVE ZICE OKO SRBIJE . IMENA LIDERA TALASA OSTALA U NEMACKOJ /LAZNI ISUS I / SA ODREDJENIM AKTOM U ODREDJENO VREME :TRGOVINA ORGANIMA , VREDJANJE ISLAMA , TRGOVINA INFORMACIJAMA , KRADJA NOVCA ,KORUPCIJA , KRADJA PRIVATNOSTI I UPERILA SVETU PRST U MENE OBECAVAJUCI MOJU KRIVICU ALI NEGIRAJUCI NASILJE NADA MNOM :ON LINE MUCENJE I SILOVANJE VEZOM MOZAK KOMPJUTER . CITAV SVET ZNA ALI ZNA I IMENA KOJA SU SRBIJU ODVELA U TOR I KOJA STITI SRBIJA . STA OCEKIVATI NATO JE NANJUNISIO NEKU OBMANU A SRBIJA CUTI . IMATE MANITU NACIJU ,TOR IIMENA KOJA SU DO TOGA DOVELA.

  2. zeljko

    DA PUKOVNICE ALI TE KOJE CE SLATI U UKRAJINU ILI SIRIJU BIT CE ISRPSKE VOJSKE SIGRUNO TO SI ZABORAVIO REC I SRBIJA JE U NATO NIJE POTPISINICA ALI TEHNICKIM SPORAZUMOM I VEZBOVNIM JESTE.JADNA LI SI SRBIJOM TKO TE I GDE VODI VEC IMAS 29 % NEZAPOSLENIH

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *