Досије

Ево шта је Наташа Кандић радила на Косову када су протеривали Србе 1999. године!

Драги пријатељи,

Желим да са свима вама поделим ову истиниту причу. У јеку офанзиве разних НВО и шпартања Србијом Блера, Шредера, Јахјаге, желим да „oголим“ њихово „миротворство“ и друштво које нам нуде. Прочитајте, нама на знање и наук.

ЗЕМЉА ЧУДА

1999. године, наша војска и полиција су се управо повукле са Косова и Метохије. Окупационе снаге улазе у Пећ и омогућавају погром преосталих Срба…

Мој пријатељ није убијен. Имао је срећу да је врхунски хирург и да су му Италијани понудили заштиту. Желели су да живи не би ли живели и они којима је тих дана била неопходна његова помоћ. Ћутао је, мислећи само на једно. Домоћи се манастирских врата и преко Пећке патријаршије, слободног дела Србије.

Почели су мучни преговори. Са италијанским војницима уђоше у ресторан хотела „Meтохија“ у самом центру града. Tамо као у кошници, све ври од жељних крви из Албаније тек пристиглих војника такозване ОВК…

На течном српском језику, чувши његов српски језик, зачуо се крик, женски глас, од кога се леди крв у жилама:

– Убицоооо… ти си убица, ко зна колико си људи убио! – изопаченог лица од мржње, искежених зуба и раширених вилица, драла се на њега жена коју до тада никада није видео.

– У црнини, ваљда је мајка неког погинулог Албанца – помисли… и поред исказаног вапаја да га убију, жалио је.

Поскакаше са седишта терористи… сви до једног кренуше ка њему. Неки репетираше пушке, севнуше из корица повађени ножеви… Није ни сањао да ће му италијански војници у том тренутку бити једина граница између живота и смрти…

И не само они… Препознавши доктора, свога комшију који је безброј пута помагао његовим сународницима, његовој породици, сада један од команданата ОВК, нареди:

– Назад, сви назад… овај човек је херој, кога знам. Србин и херој који нас је годинама лечио и код кога смо сви хрлили да би нам помогао… не код наших хирурга већ управо код њега…

Тајац… вечна тишина… прошло је. Сви поседаше, вратише ножеве у корице, одложише оружје… Чак је и жена у црнини или само у црном, некако невољно одложила своје речи мржње, жељне крви, показаће време за неку другу прилику.

Београд. Наш хирург је већ неколико месеци на слободи са својом породицом. Живи, покушава успева колико може да заборави и рањене, обогаљене, једва преживеле и лешеве… све некако успева мој пријатељ, сем крик жене, њен позив на касапљење… Тај крик који живи и чује свакодневно, не успева.

Телевизија Београд тих дана емитује прилог о демократији, невладином сектору, модерном српском друштву. Скамењеног погледа, хирург препознаје лик жене који га прогања. Њен крик, сада као миоглас пара студио српске телевизије…

„Боже, па она није мајка погинулог Албанца, није жена настрадалог мужа, није сестра брата којег нема… бака прерано убијеног унука… Не, па она чак није ни Албанка, нити живи на Космету“.

Она је „наша“, жељна његове или боље рећи српске крви, јер мог пријатеља није ни познавала… Да, она је сада његова суграђанка… Она је наше „оличење“ демократије.

Зашто, НАТАША КАНДИЋ?!
ЗАР ЈЕ ВРЕДНО ПУСТИХ ПАРА?!

По истинитом догађају, да се зна…

Др вет. мед. Зоран Јовановић
Председник УГ Ко нам трује децу

Фејсбук репортер

Коментари (17)

 1. Miko каже:

  Kako mi svoju državu Srbiju i naš nacion možemo ceniti, braniti i odbraniti od ovakvih plaćeni protuva koima je sve draže i lepše lažno lagati.kritikovati i osuđivati svoj narod radi ličnih i plaćenih honorara. Takvi su nekada nestajali preko noći pa se niko više nije usuđivao nešto tako da svoj narod i nacijon potcenjuje i lažno osuđuje. Država treba da donese zakon i zabrani takvo neprijateljsko delovanje protiv svog naroda. Dozvoliti takvim,nazovi provladinim organizacijama, da blate i lažno i sramno svoju zemlju je i zločin ove države kad im ovako tolerišu. Ovo nije demokratija kad ti svoju zemlju mrziš i ništiš više od bilo kog neprijatelja.

 2. mladen каже:

  Nataša Kandić je veliko zlo za srpski narod to smeće od žene treba što prije iz države da ne prlja naciju

 3. Angelo каже:

  Samo u Srbiji je dozvoljeno da NVO koje se finansiraju iz inostranstva tako histerično i fašizoidno pljuju po svemu što je Srbsko!
  Ovo je prvi put da se oglašavam putem e-medija jer ne mogu da gledam i slušam bolesne monstrume poput Nataše Kandić.
  Sram vas bilo sve koji vodite Srbiju što tu protuvu i nakazu ne proterate iz zemlje uz obavezno oduzimanje državljanstva!
  Zašto je štitite?
  Da li vas je možda sa nečim”zadužila”?
  Dobili ste predlog i uradite to u najkraćem mogućem roku.
  U ime pravih Srba,patriota,ljudi koji vole svoju otadžbinu dušom i srcem,obećavam da ćemo to morati mi da uradimo bez vas!
  PS.Dozovite se pameti

 4. Fruskogorac каже:

  Spodoba je zaslužila da promeni agregatno stanje, zajedno sa Milickom i ostalim djavoljim kreaturama.
  Da vidim kada bi neko ponovio isto ikada vise u Srbiji.

 5. Bole каже:

  Ovu zenu ni rodjeno dete nebi moglo da zagrli…a kamo li da voli

 6. bata каже:

  nista nije cudno od natase uvek je bila protiv srba,cudno da je svaka vlast trpi

 7. djogosvasta каже:

  To je zena nedo…..a zato isfrustuirana, klasican patoloski slucaj, i isterati iz drzave

 8. MickoNY каже:

  Svi vi ste ovde fini, I milosrdni, a ja kazem vesala su iz raja izasla

 9. pantić vojin каже:

  Kandićka nije srpkinja nego crnogorka sa Durmitora.

  i.

 10. Божа уе каже:

  Као што ради Наташа Кандић, тако слично или исто су радили комунисти. То је та школа и матрица.

 11. Божа уе каже:

  Та жена је наследница комунистичке пропаганде, тако су и они радили. И сви слични њој су били велики комунисти.

 12. Veselin каже:

  U pitanju je licna osveta.Prezro je i ostavio jedan srpski k….. pa se sad sveti citavoj naciji.Njeno ponasanje odavno zalazi u domen patologije.Ona je tezak psihicki bolesnik.Vristi u snu.Budi se sva mokra.Pije sedative i drogira se.Bolesnica.Frigidna i neostvarena u ljubavi zenetina.Kod nas kazu “skorcopizda”

 13. momo каже:

  Da Srbiju vode slobodni (a ne ucenjeni ljudi), Nataši Kandić i njoj sličnim NE BI BILO MESTA U SRBIJI. Zašto su u Rusiji takve spodobe proterane. U Srbiji se svakim danom umnožava šljam čiji je jedini cilj borba protiv srpskog naroda. Upitajmo se da li su oni po rodjenju srbomrsci ili su kasnije iz samo njima znanih razloga postali drugačiji. Pošto se samim rodjenjem ne postaje mrzac bilo koje nacije, to znači da ih je neko vrbovao za novac da to budu ili su se iz istog razloga sami ponudili. Pošto tako neprijateljsko delovanje preko nevladinih organizacija u Srbiji nije kažnjivo, uz tolerantnu srpsku vlast, ovaj korov je zahvatio veliki broj ljudi, kojima je sve tudje DRAŽE OD SVOGA, SVE TUDJE RANE IH VIŠE BOLE OD RANA SRPSKOG NARODA I TUDJE LAŽI SU JAČE OD SRPSKE ISTINE. Sve ovo opstaje u ime lažne demokratije u Srbiji.

 14. Mina каже:

  Sećam je se, bila sam dete.. Kada ja kao dete osetih toliko mržnje od strane dotične! Eto, sad posle toliko godina čitam o njoj I pitam se šta I dalje radi u zemlji Srbiji?!!

  1. Mina каже:

   ..da bila sam dete, kada u mom rodnom mestu..u mojoj Metohiji..prisla je I pitala me da li bi mogla da sedne I da se odmori. Loše se osećala zbog vrućine, tako reče.. Beše leto, mesec jul… Kao da je juče bilo. I gledala sam je I pitala se “Zašto je ova žena protiv nas, zasto nije na strani Srba? Šta je to u njoj kad moze da bude protiv svog naroda? Ima li srca? Ima li savest?” Osećam veliki prezir prema dotičnoj! Bog je milostiv!!!

 15. Dalibor каже:

  Novac ljigavca sorosa, (nisam iz neznanja stavio veliko veliko slovo), cini cuda ljudi!!! Tako je nastalo ovo cudoviste od zene.

 16. Miodrag Petrović каже:

  Zašto se toj (ne znam kako da je nazovem) ako ga ima “Srpsko državljanstvo ” lepo oduzme i isprati do granice lepo nogu u zadnjicu.
  Jer ona je najveći zlotvor i Srbomrzac koje zemlja nosi. Kakvi Tači i Haradinaj ona može učitelj da im bude.

Напиши коментар