Милорад Улемек Легија

САОПШТЕЊЕ Милорада Улемека Легије

Обраћам се искључиво ради избегавања разних шпекулација које могу да се појаве у одређеним медијима, а поводом мирног протеста који се одвија у Посебном одељењу КПЗ Забела у Пожаревцу.

Србија-Русија - Брат за брата

Петиција против увођења санкција Руској Федерацији

Више од стотину српских духовника, академика, професора универзитета, доктора наука, друштвених и јавних личности потписали су Петицију против увођења санкција Руској Федерацији

Милорад Улемек Легија

Легија ступио у штрајк глађу!

Милорад Улемек Легија, бивши командант Јединице за специјалне операције (ЈСО), који се налази на издржавању затворске казне у Посебном одељењу Казнено-поправног завода у Забели, ступио је у штрајк глађу јер су му константно ускраћена Уставом гарантована права.

Дан Републике Српске

Робија за све који Републику Српску и Србе назову геноцидним!

Једна од измена закона коју су договорили лидери Српске у Бањалуци ће бити да ко год назове Републику Српску или српски народ геноцидним иде у затвор.

Капетан Ненад Бујошевић Рамбо

ЕКСКЛУЗИВНО: Овако изгледа Рамбов дан у затвору

Човек мачка, који је већ 19 и по година у самици, тврди да му је робија мачји кашаљ! Ненад Бујошевић, бивши припадник „црвених беретки” и кум Милорада Улемека Легије, издржава казну од 35 година затвора, а његов пријатељ ексклузивно открива како проводи дане у пожаревачкој „Забели”.

Звездан Јовановић објављује ко је желео мртвог Зорана Ђинђића!

Звездан Јовановић, звани Звеки, осуђен на 40 година због убиства српског премијера Зорана Ђинђића, пише књигу у којој ће открити све о атентату, као и имена политичара из Демократске странке, који су учествовали у томе.

Обиљежавање 28 година од пробоја „Коридора живота”

На Дугој Њиви код Модриче данас ће бити обиљежено 28 година од пробоја „Коридора живота” чиме је прекинута 42 дана дуга блокада западног дијела Републике Српске и Републике Српске Крајине са око 1,5 милиона становника и омогућена веза са матицом Србијом.

КАПЕТАН ДРАГАН ХОЋЕ СЛОБОДУ ЗА ЛЕГИЈУ И ЗВЕЗДАНА: Они су хероји, због њих ћу ставити све на коцку!

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, каже да ће лично гарантовати да Милорад Улемек Легија и Звездан Јовановић Звеки, буду пуштени на условну слободу!

Ово су последње речи др Миодрага Лазића за којим данас плаче Србија

Отишао сам часно и поштено. Као директор УЦ два месеца пред пензију, стајао сам испред својих људи, драгих доктора и сестара. Стајао сам на првој линији, нисам се крио, напротив био сам испред свих знајући да са свим својим болестима и годинама имам велики ризик али част и понос ми није дозвољавао да се склоним.

Kапетан Драган би требало да изађе из хрватског затвора 28. марта

Драган Васиљковић звани Kапетан Драган требало би да изађе из хрватског затвора 28. марта, пошто му тада истиче свих 13,5 година казне, на коју је осуђен у Хрватској због наводних ратних злочина током рата, рекао је Срни директор Документационо-информационог центра „Веритас” Саво Штрбац.

Фоча – крвави Никољдан 27 година чека правду

На Никољдан, 19. децембра 1992. године муслиманска војска из Горажда на кућном прагу свирепо је убила 56 мјештана Горње Јошанице код Фоче, међу њима 16 Вишњића, а једна од ријетких преживјелих из ове српске фамилије Душанка Вишњић, данас Лаловић, прича да још памти лица злочинаца, довикивање и пуцњаву док су покушавали да је ухвате.

Случај притвора Капетана Драгана и даље пред Комитетом УН

Драган Васиљковић познатији као Капетан Драган поднео је Комитету УН за људска права представку против Аустралије и Хрватске због нелегалности притвора и екстрадиције, али две државе још увек нису одговориле на представку, иако су то биле дужне да учине у року од шест месеци.

Помен борцима Јахоринског одреда Специјалне бригаде полиције (ВИДЕО)

Парастосом у цркви Успења пресвете Богородице и полагањем цвијећа на централном спомен-обиљежју у Палама, одата је пошта погинулим борцима Првог (Јахоринског) одреда Специјалне бригаде полиције Републике Српске, и њиховом легендарном команданту Рајку Кушићу.

27 година од формирања Шестог одреда Специјалне бригаде полиције (ВИДЕО)

Парастосом и полагањем вијенаца на споменик палим борцима у Центру за обуку специјалне полиције обиљежено је 27 година од формирања Шестог одреда Специјалне бригаде полиције. Овај одред формиран је 1992. године у ратним и веома тешким временима за српски народ.