Породице киднапованих и убијених на КиМ захтевају хапшење Чедомира Јовановића

cedomir-jovanovic

Реаговање породица жртава на изјаву Чедомира Јовановића: „Да је чињеница и реалност то да је Косово држава и да је као такву Србија треба признати!“

ДС-ДСС-ДОС-овски ЛИДЕРИ: ЧАНАК,ЧЕДА…
ОСЛОБОДИЛИ АЛБАНСКЕ
ЗЛОЧИНЦЕ ЗА ОГРОМАН НОВАЦ

Одлуком ДОС-овског режима да се из српских затвора ослободи 2108 албанских терориста и злочинаца, била је кобна за породице киднапованих Срба!!!

Заштићени сведок Дејан Миленковић-Багзи је тужилаштву и судијама ДОС-овског режима у процесу убиства премијера Ђинђића, тврдио:

„5. октобра 2000 године Чедомир Јовановић је са више маскираних терориста напао pолицијску станицу Стари град, која се налази у улици Мајке Јевросиме. У том нападу су разоружали полицајце и из магацина однели сандуке са пушкама и пиштољима“.

На питање тужиоца Миљка Радосављевића – где је однето украдено наоружање, речено је да је Чедомир Јовановић предао исто Бухи.

Говорећи против Чедомира Јовановића о другим кривичним делима, Дејан Миленковић-Багзи је дао шокантну изјаву: „Ја сам лично предао коверту са милион ипо немачких марака Чедомиру Јовановићу, код Хотела Хајат, од откупа Мишковића“.

Апелујемо и захтевамо да држава Србија, као и државне институције, поступе по закону и да по Закону о кривичном поступку ухапсе Чедомира Јовановића за почињена кривична дела.

Ако је Багзи убедио тужиоце и судије ДОС-овског режима и „помогао“ да Легија, Звездан Јовановић… добију по 40 година затвора због убиства премијера Зорана Ђинђића, све узевши у обзир, сматрамо да ДОС-овски тужиоци и судије морају поступити и применити исти закон. Пре свега јер наведене оптужбе заштићеног сведока тужилаштва, изнете против Чедомира Јовановића, морају бити кључни разлог да се поступи по законима државе Србије и у случају наведеног.

Ако тужилац не подигне оптужницу, Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији поднеће кривичну пријаву у својству грађанина, где ће кључни сведок бити Дејан Миленковић-Багзи.

Дана 11.04.2016 године
У Београду

kosmetske-zrtve
1 коментар

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *