Србија

Породице киднапованих и убијених на КиМ захтевају хапшење Чедомира Јовановића

cedomir-jovanovic

Реаговање породица жртава на изјаву Чедомира Јовановића: „Да је чињеница и реалност то да је Косово држава и да је као такву Србија треба признати!“

ДС-ДСС-ДОС-овски ЛИДЕРИ: ЧАНАК,ЧЕДА…
ОСЛОБОДИЛИ АЛБАНСКЕ
ЗЛОЧИНЦЕ ЗА ОГРОМАН НОВАЦ

Одлуком ДОС-овског режима да се из српских затвора ослободи 2108 албанских терориста и злочинаца, била је кобна за породице киднапованих Срба!!!

Заштићени сведок Дејан Миленковић-Багзи је тужилаштву и судијама ДОС-овског режима у процесу убиства премијера Ђинђића, тврдио:

„5. октобра 2000. године Чедомир Јовановић је са више маскираних терориста напао полицијску станицу Стари град, која се налази у улици Мајке Јевросиме. У том нападу су разоружали полицајце и из магацина однели сандуке са пушкама и пиштољима“.

На питање тужиоца Миљка Радосављевића – где је однето украдено наоружање, речено је да је Чедомир Јовановић предао исто Бухи.

Говорећи против Чедомира Јовановића о другим кривичним делима, Дејан Миленковић-Багзи је дао шокантну изјаву: „Ја сам лично предао коверту са милион ипо немачких марака Чедомиру Јовановићу, код Хотела Хајат, од откупа Мишковића“.

Апелујемо и захтевамо да држава Србија, као и државне институције, поступе по закону и да по Закону о кривичном поступку ухапсе Чедомира Јовановића за почињена кривична дела.

Ако је Багзи убедио тужиоце и судије ДОС-овског режима и „помогао“ да Легија, Звездан Јовановић… добију по 40 година затвора због убиства премијера Зорана Ђинђића, све узевши у обзир, сматрамо да ДОС-овски тужиоци и судије морају поступити и применити исти закон. Пре свега јер наведене оптужбе заштићеног сведока тужилаштва, изнете против Чедомира Јовановића, морају бити кључни разлог да се поступи по законима државе Србије и у случају наведеног.

Ако тужилац не подигне оптужницу, Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији поднеће кривичну пријаву у својству грађанина, где ће кључни сведок бити Дејан Миленковић-Багзи.

Дана 11.04.2016. године
У Београду

kosmetske-zrtve

Коментари (4)

 1. Crna Trava se javlja каже:

  Nije lasno Čedi vjerovati. Faraonci su ka” golubi prevrtačai, Poleti visoko , pa se strmekne naniže. Golubari takve golubove obično odpreme u čorbu.

 2. Станко каже:

  Бог ће по заслугама свакоме дати пре или касније.
  Победа ће бити и поред свих искушења.

 3. Zoran Kecman...Novi Sad...Peking каже:

  E, toga je Milorade bekrijo trebalo prvoga da ponese djavo…To sisavce na zutom…nadzivece sve nas…Pozdravljam komandanta i zelim mu sve najbolje…saucesce za majku i cestitku za rodjendan…ove godine sam zbog smrti majke preskocio…I ja posle sedam godina na slobodi…poslednju godinu sam bio u samici u Mitrovicu..Veliki pozdrav iz Pekinga za celu jedinicu i komandanta…Mozes slobodno i u novine ovo da stavis…

 4. DUŠAN MILIĆEVIĆ каже:

  PODRŽAVAM AKCIJU U POTPUNOSTI ..VALJD BI TREBALO JEDNOM POČETI OD GLAVE ….

Напиши коментар