Србија

УЖАС У У СУБОТИЦИ: Мигрант исекао из чиста мира дечака скалпелом по глави!

С.С. (16) из Суботице задобио повреде када га је мигрант скалпелом расекао по глави док је дечак, заједно са братом Д. С., хтео да му помогне да нађе преноћиште, преносе београдски медији.

napad-migranata-na-dete

Малолетнику је повређена и нога приликом пада пошто га је мигрант када се дете сагнуло скалпелом посекао по задњем делу главе при чему му је расекао и уво.

Дечаци су још увек уплашени и у шоку и не желе да јавно говоре о нападу, а њихова пријатељица М. П. (17) каже за „Ало“ да се све одиграло 17. августа у центру града и да је само игром случаја избегнута трагедија.

– Наше друштво се окупило у парку „Ференца Рајхла“, у близини железничке станице,. Не остајемо дуго, најкасније до 22 сати, а то вече око 21 часова су нам пришла тројица миграната. Питали су за преноћиште и другар је покушавао да им објасни куда да иду, али пошто не зна добро енглески њих двојица су кренули са њима, да им покажу пут. Недалеко од парка друг се сагнуо, а један од миграната, који је деловао најмирније, из чиста мира је извадио скалпел и посекао му главу – каже М. П.

Девојчица је још седела у парку са друштвом када су се браћа вратила и одмах је позвала Хитну помоћ, а неко из друштва полицију.

– Сели смо на клупе ближе путу, њему је крв јако цурила и покушавали смо марамицама да је зауставимо. Повређеног друга је хитна одвезла у болницу, а његов брат је остао да сачека полицајца и све му је испричао. Уплашени смо јако, а чула сам од другара да су исту ту тројицу поново јуче видели у граду – каже М. П.

Њена мајка Слађана Перишић објавила је на „Фејсбук“ профилу упозорење и апел свима да деле њен пост у коме укратко описује цео случај.

– У шоку сам јер тим људима се у нашој земљи помаже, а они нам овако враћају што нам децу повређују. То су све златна деца која су хтела да им помогну и заиста је нељудски да им се то врати на овај начин – закључује Перишићева.

У полицији потврђују да су мигранти напали двојицу малолетника и да је један од њих повређен. Полиција је по позиву младих одмах реаговала и о свему обавестила Основно јавно тужилаштво и даље интензивно трага за нападачима.

Ало

Коментари (2)

  1. zoran каже:

    Није ми јасно, зашто мигранте уопште и пуштамо у Србију? Треба их све отерати и не пуштати ни једног унутар земље. Само нам фали нека пандемија коју могу да донесу из Африке и Блиског истока. Ја сам лично за референдум, о проласку и смештају муслиманских миграна по и у Србији.

  2. Стефан каже:

    Нађите пса и набијте га на неомашћен колац, а ови остали ако не буду схватили поруку, помоћиће нам да оборимо Дракулин светски рекорд у горе поменутој дисциплини…

Напиши коментар