Досије

СОЊА БИСЕРКО – Искомплексирана наказа са женским ликом

Соња Бисерко власница је Хелсиншког одбора за људска права у Србији, са седиштем у Београду.

Већ годинама Бисерко на сва уста представља Србију као бастион мрака, а Србе као патолошке убице и злочинце.

Право Соње Бисерко је да отворено износи своја мишљења. Демократија подразумева слободу јавног иступа.

Ипак, вреди прелистати биографију ове јефтине усташке курве.

Рођена је 14. фебруара 1948. године у Београду. Из мешовитог је брака, од оца Србина и мајке Хрватице.

Њен отац Ђуро Бисерко рођен је 28. априла 1925. године у засеоку Бисерци код Книна, а мајка Марија (од оца Шиме) рођена је 4. септембра 1924. године у селу Сутомисица код Задра. Завршила је основну школу и домаћица је.

Ђуро Бисерко станује на Новом Београду, улица Париске комуне број 33 стан 20, на истој адреси је пријављена и Соња Бисерко.

Ђуро је радио у савезном министарству унутрашњих послова, био је службеник у амбасадама у Египту и Алжиру, и по повратку са службе наставио је да живи у Београду.

Жељко Бисерко брат Соње Бисерко, рођен је 6. новембра 1950. године, и био је пријављен на очевој адреси.

Био је ожењен са Ружицом Тразивук која се одселила за Сплит. Њихов син Марко, рођен 1980. још је пријављен на адреси код деде, на Новом Београду.

Рођени брат Соње Бисерко погинуо је као припадник злогласног усташког Збора народне гарде у борбама са крајишким Србима, код Госпића, раме уз раме са познатим усташким злочинцем Миром Баришићем.

Његова смрт тешко је погодила Соњу Бисерко, и она на сва уста Србе представља као патолошке убице.

Њена рођена сестра Љиљана, једно време носила презиме Глигић, која живи на Новом Београду, због њене антисрпске хистерије не контактира са Соњом.

Бисерко у свом хелсиншком одбору води пројекат „прикупљање доказа о ратним злочинцима од стране српских и југословенских снага”.

У јануару 2000. године заједно са другом наказом Наташом Кандић, на скупу шиптарских интелектуалаца са Косова и Западне Европе, одржала је говор у Женеви којим је окупљеним Шиптарима поручила да „Албанци своју перспективу треба да виде ван Србије”, што је одушевило све присутне.

 

ОБАВЕШТАЈНИ РАД СОЊЕ БИСЕРКО

У амбасаду Хрватске улази као у своју кућу.

Има хрватски пасош, а за потребе амбасаде њени „пси трагачи“ по Србији трагају за избеглим Србима из Хрватске, који су пред тамошњим судовима оптужени за ратне злочине, и прикупљају све податке о њима – где живе, који су им бројеви телефона, куда се крећу, а са циљем да их хрватске обавештајне службе ликвидирају.

Од амбасаде Хрватске добија значајна средства за свој обавештајни рад.

Њен вишегодишњи заштитник био је Душан Михајловић.

Главни сарадник Бисерко у њеном одбору је Борис Делић, пореклом из Дрвара, по опредељењу педер, који је уједно и шеф организације „Избеглички сервис за повратак”, који има за циљ да оптужене Србе намами на повратак, ради хапшења.

Начин на који Бисерко вршља по Србији запрепашћујући је, а директора БИА, чија служба толерише њену активност треба извести на суд.

Јавно прича како је осветила братовљеву смрт.

 

АНТИ-СРПСКА ДЕЛАТНОСТ

Соња Бисерко је радила у ССИП на одговорним пословима (кабинет Будимира Лончара). Таква места су подразумевала чланство у СКЈ и припадност „кадровској листи”.

У то време, СКЈ је спроводио лов на вештице на независне интелектуалце. (Ђого, Шешељ, многи други).

Тада то другарици Бисерко није сметало, јер је она била на страни која је држала батину (Милошевићева партијска другарица). Била члан комунистичке партије до распада СКЈ.

Другарица Бисерко је била и остала партијски батинаш, који ради без гриже савести за фракцију која је на власти.

Јуче Тито, данас Сорош, сутра ко плати више.

То је њено схватање људских права.

Све што је добро за Соњу Бисерко, је лоше за српски народ.

Пре бомбардовања нато пакта ширила је лажи, које су потпомогле да до бомбардовања Србије и дође.

За време бомбардовања отворено позивала на убијање цивила.

То је злочин за који се суди у свим демократским земљама, само не у Србији. (У англосаксонском праву – aiding and abetting the enemy during the hostilities)

Увела комунистички појам „чистка” (само преведен на латински као „лустрација”) у пост-комунистички политички говор у Србији.

Соњу Бисерко би требало КРИВИЧНО ГОНИТИ, за анти-српску делатност, издају земље и позивање на убијање цивила од стране НАТО-а, за време бомбардовања.

Да ли ће и када бити процесуирана ова НАКАЗА, остаје да се види.

 

Прочитајте још:

Да ли је остварена визија усташке курве Соње Бисерко?

Хронологија злочина мржње Соње Бисерко према Србима

Коментари (19)

 1. Корнелиjе Кодреану каже:

  Ова наказа не заслужуjе метак, само нож.

 2. disko каже:

  aman kad već sve to znate a naj verovatnije i vlast to zna pa zašto se ništa neradi.Dali je to tako zaštićena osoba da ni jedna naša služba nemože da odradi ,pitam se šta bi ameri uradili , ili nemci ili bili koja druga zemlja kojoj je stalo do nje same i do opstanka iste . Pozdrav svim SRBIMA

 3. Лорка каже:

  Ову наказу штите њени моћни спонзори. То одмах значи да легитимни процес није могућ све док су на власти они који су под контролом истих спонора који штите и ову наказу.

  А шта у том случају раде праве државе (у случају кад правна средства не могу да се примијене због много јачих антидржавних спонзора) – па зна се. Стари Латини су измислили тровање, као оружје којим се уклањају противници које не могу да уклоне на другачији начин!

 4. D.Prodanovic каже:

  Pa ona je hrvatica,normalno je sto stiti svoje.
  Svaki mesoviti brak prevlada na Hrvatsku stranu jel Srbi se povlace i sve prihvataju.
  Srbi su veoma dobar narod jer nemaju mrznju i uvek nastradaju na kraju.
  Hrvati su ispunjeni mrznjom gde god bili,zao mi je Hrvata.

 5. D.Prodanovic каже:

  Svaki mesoviti brak sa Hrvatom ili Hrvaticom prevladava na Hrvatsku stranu,ona je stoposto Hrvatica a njen otac bi prodao i vjeru.

 6. D.Prodanovic каже:

  Hrvati su fanatici a Biserka je hrvatica.

 7. Корнелиjе Кодреану каже:

  Хрвати су наказе и крволочни аварски накот.

 8. igor каже:

  Nije mi jasno zašto ne uhapse tu ustašku kučku?!

 9. Сима каже:

  Да ли неко зна, где је канцеларија “Сотонине ћерке”?
  Сваки дан протествовати, док је неодј.бемо из Србије!

 10. Dejan каже:

  Па ако има хрватски пасош онда је у најмању руку прогласити особом ,,Нон грате ” па ћао нек иде у липу њену….

 11. Цвеле каже:

  Србски језик је најбогатији језик у свету (то су казали други о нашем језику), али ни у њему нема праве речи за овакве злочинце. Сада НСН, тј. преседник Николић и А. Бучић преба да покажу да је Србија ПРАВА и правна држава и да С. Бисерко доведу на суд као што хапсе и тајкуне (криминалце) и да Бисерко изнесе чињенице и доказе о ономе што је износила на суду у Хагу у вези геноцида који је наводно починила Србија, ако не на робију као издајник државе и народа.

 12. Zoran Mitrovic каже:

  Netreba zanemariti cinjenicu da toj istoj, mediji , kako pisani, tako i elektronski, daju veliku paznju. Postavlja se pitanje: ZASTO? Nisu li onda i ti isti mediji SAUCESNICI u svim tim zlocinackim delima Sonje Biserko a i ostalih SIZOIDNIH I SHIZOFRENIH BABUSKERA koje su unazad mnogo godina pljuvale po Srbiji , Srbima i svemu sto je Srpsko. Nisu li ti isti ,,nezavisni mediji” i njihovi ,,nezavisni novinari” ustvari, obicne sluge necije, koje za saku popularnosti i najcesce za sitne pare, SAUCESTVUJU u ovakvim zlocinima koji su upereni protiv Srbije i svih Srba. Ljudi moji, samo slep covek nemoze da vidi, da u Srbiji vec duze vreme postoji i opstaje PETA KOLONA ! ! ! Tu su jos i raznorazne NVO koje pored podrivanja drzave , cine sve da nam obesmisle postojanje i ocuvanje porodice, upropaste nasu decu itd. i na taj nacin, na najperfidniji i najpokvareniji nacin, sistematski uniste nasu drzavu i sve nas. U tome prednjaci VESNA STANOJEVIC ,,kordinator” a ustvari gazdarica Zenske Sigurne Kuce. Ovim putem molim one koji imaju bilo kakva saznanja i dokaze o kriminalnim radnjama ove zene, da iste proslede u javnost i da na taj nacin pomognu u razotkrivanju ove ,,persone”. Unapred hvala i razmislite o svemu ovome ! ! !

 13. goran каже:

  vidi se po njoj da je gotovaaaaa

 14. Zoran каже:

  Ма њој треба глогов колац.

 15. џуџа каже:

  биографија: рођена у београду 1948. – није она крива, криви су београђани…

 16. vatreni каже:

  Još jedan dokaz da komunističko seme posejano među Srbima udruženo sa ustaštvom zrači godinama I decenijama negativno po Srpski narod. Naviknuti na lagodan život I privilegije u komunizmu oni ne biraju sredstva da se tp lezilebovećko stanje nastavi u nedogled. Ovu je Srpski hleb hranio pa joj se osladio da ha ždere I pljuje. Bisero ISKOPAĆE TEBE BILI JA TI KAŽEM!

 17. Душан Кокорин(пишимо ћирилицом!) каже:

  Какав женски лик!!!Презиме говори о њој.Није Серко него двоструко:Би серко.

 18. sabansa каже:

  Stara odvratna suhopicka! Sjeme joj se zatrlo…zemlja joj kosti izbacila.

 19. Chillshaper каже:

  Некажњено ће пировати, све док једног дана Шиптари за Вашингтон не постану, као и Срби, „лоши момци“. Искомплексирана наказа Соња Бисерко .

Напиши коментар