Свет

Шиптар из Качаника објавио на Фејсбуку фотографију како одсеца главу заробљеном дечаку!

Лавдрим Мухаџери, шиптарски терориста из Качаника објавио је на Фејсбуку фотографију како одсеца главу једном заробљеном дечаку, претпоставља се у Сирији.

Monstrum-iz-Kacanika

24-огодишњи шиптарски терориста из Качаника Лавдрим Мухаџери, један од кључних играча у акцији мобилисања Шиптара за рат у Сирији, поставио је на Фејсбук две фотографије на којима се види како одсеца главу неидентификованом заробљеном дечаку.

„Allahu Ekber“ је порука, којој је додао две фотографије – једну на којој везаном дечаку држи главу и другу на којој држи дечакову одесчену главу у окрвављеним рукама.

Више портала објавило је фотографије које је терориста Мухаџери поставио на Фејсбуку, а које су касније блокиране. Терориста Мухаџери није рекао где је то урађено, али се претпоставља да је то било у Сирији.

Најпознатији косовски припадник исламске терористичке организације ИСИС је прошлог месеца био у жижи пажње медија у региону због спаљивања тзв. косовског пасоша, али је овога пута отишао много даље.

Претходно, Шиптар са Косова Бљерим Хета постао је први балкански бомбаш-самоубица, пошто се разнео у Багдаду и том приликом убио тридесетак људи.

Терориста Мухаџери је један од првих Шиптара који је отишао у Сирију и сматра се за једног од вођа шиптарских муџахедина у Сирији и Ираку. Такозвано косовско правосуђе га такође сматра главним у Сирији за регрутовање осталих Шиптара са Косова.

Осим Муџахерија, тужилаштво сматра да су Иљир Бериша и Седат Топојани регрутовали друга лица у рејону Качаника и Ђенерал Јанковића за одлазак у Сирију. Сумња се да су као чланови терористичке организације „Исламска омладина“ у Качанику регрутовали младе за одлазак у „земљу Шама“.

Коментари (6)

 1. JA каже:

  Jao,kada bih mogao da ga se docepam,”propisao bi majcino mleko”zlotvor bolesni!

 2. Zoran каже:

  Slika sama govori za sebe. Ali, sto kaze Jugoslav Petrusic, uskoro ce se sve sa siptarima zavrsiti onako kako zasluzuju. U Albaniju sve, napraviti reezervat kao u Gazi, ograditi zidinama i ko promulji glavu, skidaj. To je to. Nista drugo. Mnogo su nam zla naneli, mnogo je Srba propatilo zbog njih.

 3. Zoran каже:

  Треба шиптара набити га на колац и одсећи му језик, да се не дере.

 4. md каже:

  ruke muse osusile umiro u najtezim mukama sto godina ,nemogo umreti staje dete krivo

  1. Тања каже:

   Ја сам та која га не би убила сто година!

 5. md каже:

  eto vam siptarcina kakvisu vam jos ih uvek branite

Напиши коментар