Досије

Крваве им руке – крваву вам мајку!

Пише: Томислав Црнојевић

fotografisao-tomislav-crnojevic

Србија у овом часу исписује једну од најсрамнијих страница своје историје – српске власти потписују конкордат са црним ђаволом! Овај текст није новинарски чланак, није ни вапај, ни крик заробљеног ума – већ оптужница за вечност!

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

…Николићу, Дачићу и Вучићу – биће вам суђено за тешку издају и још страшнију велеиздају српског народа!

…Биће вам суђено за гнусну манипулацију коју, бестијално, спроводите над својим народом!

…Биће вам суђено, па макар и постхумно – таман вам кости вадили из земље и на оптуженичку клупу их поседали!

Злочин којег у овом часу наносите српском народу, својим бесрамним политичким ангажманом и удворичком политиком вођења државе према онима који нас сатиру – ваша је пресуда!

И вама ће се судити за најперфидији облик „политичке тревестије“ и гнусне сарадање са српским окупатором пред којим бесрамно пузите у име српског народа, по свим тим проклетим Бриселима, Хаговима, Лондонима и осталим дипломатским стратиштима где српску дипломатију сахрањујете без стида!

Ове хијене су бомбардобале Србију!
Бил Клинтон, Хавијер Солана, Рамуш Харадинај, Хашим Тачи, Тони Блер, Жак Ширак, Герхард Шредер, Весли Кларк и америчка куја Медлин Олбрајт. (Има их још много, само нису стали на ову „потерницу срамоте“).
…На овом месту умире свака етика, изумиру сви људски обзири, нестаје свака потреба за култивисаним изражавањем и потире се сваки смисао људске комуникације.
…Овде је свака ружна реч на свом месту, свака псовка добродошла, свака клетва смислена, сваки бес оправдан, свако гађење пожељно, сваки презир – манир лепог понашања, достојан сваког васпитаног човека!
…Ови амбасадори Смрти и Мрака не припадају људској раси – то су космички вируси са Ригела, послати на ову несретну Земљу да на њој затру живот сваког човека!

…Где ће вам душа – ваше кости ће да висе на вечним вешалима историје у памћењу сваког уљудног Србина, сваког честитог човека који и не мора бити Србин по својој крштеници!

Срамоте уклете, па ви жртвама нашим тргујете с убицама наших најближих – затро вам се траг!!!

…Не, ништа од овде изреченог и написаног није претња ни клетва!

…Овде је свако слово и сваки знак интерпункције –тешка оптужба, која вас терети пред сваком нашом жртвом које достојни нисте!

…И ваша ће имена, једнога дана, бити уклесана у камен српске срамоте по чијем ће бешчашћу Срби мерити време своје нове историје!

…И Бог ми је сведок да ни једно моје, овде написано, слово нема мржњу према вама – већ само презир и гађење према оном што нам радите!

…Ваша демонска политика наметнуте америчке „демонкратије“ налаже вам да се окренете против свог народа и Русије, која нас једина, истински, брани од затирања и нестанка!

…У вашем Министарсту одбране, у овом часу, седе људи који су нас бомбардовали пре 15 година а ви, бесрамно, одлазите у Москву да се грлите са Путином – иако сви знамо да ни његове чарапе достојни нисте!

…Ви болесно мислите да је Путин будала, и да вас његов луцидни интелект још одавно није „прочитао“!

Фотографија за историју и дуго сећање мртве људске савести – вође шиптарских терориста у здруженим снагама са НАТО зликовцима. …Хашим Тачи (премијер нарко државе Косово), Бернар Кушнер (бивши министар иностраних послова Француске), Робертсон (британски генерал),Агим Чеку(ратни злочинац са чином генерала) и Весли Кларк (командант светске терористичке армије НАТО). …Овом чопору бесних керова недостаје још само асрпска штенад из пасмине“Драшковића“, „Чедиста“ и „Чанкопањоваца“. Недостају им и сви они које још нису својим беснилом заразили – а то је крдо српских пудлица које једва чекају да залају на Руса и Србина! …Зато, памет у главу луди Србине – и опамети се, најзад! …И видећеш, кад пружиш руку свом рођеном брату Русу, свом брату по матери и Богу оцу по вери – видећеш шта ће се збуде! …Из зезања ћеш викнути: „Маарршшш!!!“ – и сва та пашчад ће се разбежати, ко вране са гроба праведника чију хумку чува Бог!

Фотографија за историју и дуго сећање мртве људске савести – вође шиптарских терориста у здруженим снагама са НАТО зликовцима.
…Хашим Тачи (премијер нарко државе Косово), Бернар Кушнер (бивши министар иностраних послова Француске), Робертсон (британски генерал),Агим Чеку(ратни злочинац са чином генерала) и Весли Кларк (командант светске терористичке армије НАТО).
…Овом чопору бесних керова недостаје још само асрпска штенад из пасмине“Драшковића“, „Чедиста“ и „Чанкопањоваца“. Недостају им и сви они које још нису својим беснилом заразили – а то је крдо српских пудлица које једва чекају да залају на Руса и Србина!
…Зато, памет у главу луди Србине – и опамети се, најзад!
…И видећеш, кад пружиш руку свом рођеном брату Русу, свом брату по матери и Богу оцу по вери – видећеш шта ће се збуде!
…Из зезања ћеш викнути: „Маарршшш!!!“ – и сва та пашчад ће се разбежати, ко вране са гроба праведника чију хумку чува Бог!

…Оо, ви глодари америчке дипломатије – па, зар заиста мислите да мудра Москва верује вашем лешинарском стиску руке?!

…Па, зар ви заиста мислите да су Срби народ непревазиђених идиота?!

…Зар ви стварно мислите да је српски народ курвина копилад?!

…И, ко вам је дао право да нас колективно и на силу стрпате у лудницу?!!

…Да имам силу коју немам – сви би ви сада на Марсу лук садили!

…Али, пошто је дар мој Божији од сваке ваше силе јачи – биће онако како је у тефтер времена Божија реч уклесала свој траг, а никако по вољи вашег копита сатанског!

Бомбардовано српско гробље на Косову и Метохији… …Њима и мртви Срби сметају! …И зато нас зову да им се придружимо у злочину – јер, они нас воле само ладне и мртве! …Они знају да их мрзимо – али, они су сатанисти и рачунају на српску издају! …Они знају да је српска власт конгломерат кучкиних синова – и, знају да им је сваки долар важнији од човека! …Они знају да Сријом влада људски измет – да није тако, не би срали по нама!!! …Они знају да смо слаби, јер смо буве овластили да нас бране од њиховог злочина! …Они баш све знају о нама – само не знају да Срби не умиру узалуд! …И не знају, будале, да су већ згубили рат од Србије. Онај ко то не зна – нека пита Русију!!!

Бомбардовано српско гробље на Косову и Метохији…
…Њима и мртви Срби сметају!
…И зато нас зову да им се придружимо у злочину – јер, они нас воле само ладне и мртве!
…Они знају да их мрзимо – али, они су сатанисти и рачунају на српску издају!
…Они знају да је српска власт конгломерат кучкиних синова – и, знају да им је сваки долар важнији од човека!
…Они знају да Сријом влада људски измет – да није тако, не би срали по нама!!!
…Они знају да смо слаби, јер смо буве овластили да нас бране од њиховог злочина!
…Они баш све знају о нама – само не знају да Срби не умиру узалуд!
…И не знају, будале, да су већ згубили рат од Србије. Онај ко то не зна – нека пита Русију!!!

…Живи били – па, видели!!!

У овом тренутку, док ово пишем, српска држава умире од увреда које јој наносите својом удворичком политиком према инспиратору злочина над својим народом. Данас се навршава 15 година од злочиначке агресије, злочиначке војске варвара – НАТО алијансе, која пљачка цео „Свет“!

Данас је 5476 дан од када су ти, проклети, германско-англосаксонски раубери пошли у акцију да затру једну од највеђих културних цивилизација на планети земљи – Србе и Србију!

…Нити мањег народа – нити већег демијурга смисла!

…Данас је благословени „Дан ћутања“ у свакој обоженој свести која је присутна у живом човеку,на сваком педљу ове планете.

…Данас је 15-годишњица од свирепог разбојништва коју су Американци, Немци, Холанђани и Французи са још петнаест држава света (својих чланова банде) починили над Србима и Србијом.

Данас је петнаест година од почетка бомбардовања и атомског холокауста са одложеним дејством. Народ у Србији, у овом часу, масовно умире од застрашујуће радијације осиромашеног уранијума – а Вучић и Николић о томе ћуте!

…Они пузе и гмижу пред предаторима нашим, као да нико у Србији нема стида ни части!

Срдачан сусрет веселе жртве и безочне хуље у бомбардованом Београду – Александар Вучић и адмирал, Брус Клинган, командант удружених НАТО снага са седиштем у Напуљу… Ова дипломатска сесија амфибије која пузи и гуштера у војној униформи, која му стоји ко мајмуну штрампле, одржана је у јуну прошле године и ушла у анале српске шизофрене историје, коју већ цео век пишу будале и лопови. Овај удворички милујући „рукољуб“ српске политичке Глисте, с обе руке (отпале му дабогда), свако нормално људско биће које још није сишло с ума, просто, гони на повраћање! …Маа, свима нам је јасно да „овде нема Срба“ – а разум нам говори, да нема ни људи! …Сме ли неко да се опклади, да је смак света већ почео?!!

Срдачан сусрет веселе жртве и безочне хуље у бомбардованом Београду – Александар Вучић и адмирал, Брус Клинган, командант удружених НАТО снага са седиштем у Напуљу…
Ова дипломатска сесија амфибије која пузи и гуштера у војној униформи, која му стоји ко мајмуну штрампле, одржана је у јуну прошле године и ушла у анале српске шизофрене историје, коју већ цео век пишу будале и лопови.
Овај удворички милујући „рукољуб“ српске политичке Глисте, с обе руке (отпале му дабогда), свако нормално људско биће које још није сишло с ума, просто, гони на повраћање!
…Маа, свима нам је јасно да „овде нема Срба“ – а разум нам говори, да нема ни људи!
…Сме ли неко да се опклади, да је смак света већ почео?!!

…Они траже помоћ од вандалског накота који, и у овом часу вечности, черечи српски народ и понижава нас где стигне!

…Та „Троглава српска аждаја“ покрала је још једне народне изборе – и то сви знају!

…„Пиноче“- Вучић, ни сени својој несме изићи на јавни дуел (радију или телевизији), а камоли са неким ко мисли другачије од њега. (Али, заиста, ко мисли другачије од њега – а не, кобајаги!)

…Ево, и ја га у овом часу позивам на медијски дуел (сам нека изабере „оружје“ којим ће се бранити – радио или телевизију)!

…Али, не сме – црв!!!

…Не сме, јер му то његове разбојничке газде не допуштају!

…Они немају аргументе за своју, бедну, одбрану!

…И још мање права на било какву оптужбу!

…Немају доказ за ни један наш грех!

…Они немају храбрости кад су сами – а храбри су само у чопору, и кад други гину за њих. У њима живи шиптарски ген!

…Ти одвратни и огавни послодавци смрти, ти бестијални сарадници српске „Троглаве аждаје“ – немају, баш, ништа људско у себи сем физиолошких потреба пећинских троглодита!

…Они немају ни лица, ни наличја – то су крпе људске савести!

…Они су јуче говорили да нас воле, а данас показују колико нас мрзе – сутра ће се правити луди и у своју матер заклињати да се ничега не сећају!

…Они немају ни памети, ни разума!

…Немају сдида, ни образа!

…То су утваре из оџака људског крематоријума!

…Они немају блама, нити осећаја мере!

…Они не држе своју реч, нити знају њен смисао!

…Они незнају за част, јер је никад нису срели ни имали!

…Они немају ништа!

…Имају само силу, новац и подземне војне базе – и, мисле будале да ће тим ништавним смислом наш људски живот у црну земљу да згазе!

…Оо, како су глупи и јадни ти болесни кретени – из те луде земље Оза!!!

…Ове неморалне стухе, ти подли и претворни скоројевићи српске политике, у овом се часу уклето праве луди. Они пружају своје лоповске руке душманима нашим, и за шаку „ценади“ пљују нам у душу.

…Званична политика коју, у овом тренутку, спроводи режим „Троглаве српске аждаје“ (Николића, Вучића и Дачића), најнижи је могући ударац којег сваки људски створ који се идентификује са префиксом „српски“, уопште, може поднети!

…Тражити помоћ од крвника, својег?!!

…Тражити помоћ од суровог џелата који те води на вешала?!!

…Назирати милосрђе у зликовцу и тражити наду у безнађу?!!

…Од бездушне хијене молити самилост и захвалан бити лешинару својем?!!

…Окренути леђа од Бога и љубити ђавола у уста – искати људскост од убице и у хуљи витеза гледати; све то може само луђак и продани Србохрват у католичком капуту!

…То може само онај ко је луд или покварен – или онај ко је чипован!!!

…Овај масакр над српским идентитетом могли су спровести само они који су над српским бићем имали католичку власт – они који су донели и указ о мојем унапређењу у чин капетана, а седам дана касније наредили да се раздужим од војне униформе и свог убеђења!

…Нисам се „раздужио“ ни од једног ни од другог – али, зато се издајничка администрација антисрпске војске раздужила са мном!

…А како смо прошли, руковођени тим бисерима свињским – то најбоље зна мој часни генерал, што сада труне у хашком гулагу!

…Питајте Ратка Младића, ако вам је још ишта нејасно!

…И питајте Вука Драшковића, који вам седи у државном парламенту и агитује за нож у леђа сваком Србину!

…Питајте Тадића и Шутановца чиме су профитирали својим крволочним залагањем да униште српску војску?!

…Ја нисам обавезан да вам на то дам одговор, али јесте Војни суд државе Србије који ће да им суди за издајничку сарадњу са страним тајним службама и злочиначком ергелом англо-германских официра НАТО пакта.

…Наравно, то се неће догодити данас.

…Али, хоће сутра!

…Сутра, када измучен, издан и брутално обесправљен српски народ збаци с јарма издајничку гамад која га самоубилачки води у ропство – и када Србија, коначно, постане држава!

Франкфурт; на дан Светог Софронија, 24. март. 2014.

/…следи други део овог текста, под насловом: „Крваве руке Јуде из Рима“/

 

Извор: Васељенска

Коментари (30)

 1. Корнелиjе Кодреану каже:

  Србиjом владаjу наjгори гмизавци, пацови и црви.

 2. zoranu каже:

  Dobro receno!

 3. Томислав Црнојевић каже:

  Драги пријатељи,

  …ја вам се захваљујем на томе што сте пренели мој текст са портала “Васељенске Теелевизије”, и то ме искрено радује!
  Не кажем то тек онако, про форме ради, већ најискреније. И схватам то великом подршком мојем јавно изнетом мишљењу и нашој заједничкој патњи кроз коју пролазимо као народ, а богами – и појединачно.
  Замолио бих вас, само, да исправите техничку грешку почињену без икакве зле намере. Једноставно – догоди се! Ко ради тај и греши!
  У питању је погрешан текст испод прве слике на којој се налази тих девет “убица на слободи”.
  Тај унети текст испод те слике одговара другој слици, што је добро урађено. Кажем,само, испод прве слике је погрешан текст…
  Надам се да ми не замерате на овој добронамерној сугестији!
  Много вас поздрављам и биће ми част ако и друге моје текстове, (бар неке), пренесете на свој сајт.

  Томислав Црнојевић (аутор текста)

  1. ЈЕДИНИЦА каже:

   Поштовани господине Црнојевићу,

   Хвала Вам што сте нам указали на (ненамерну) грешку у тексту, која је сада исправљена.
   Будите слободни да нам проследите и остале ваше текстове, радо ћемо их објавити.
   Данас смо објавили „Крваве руке Јуде из Рима“ http://www.crveneberetke.com/krvave-ruke-jude-iz-rima/
   Свако добро!

  2. Dragan каже:

   Tomislave,hvala tebi brate moj na ovome tekstu.Hvala ti jer odavno nisam procitao neki tekst a da mi suza iz oka kane.Vecina smo takvi,cestiti,posteni,skromni ali neko je od nas i bogomrodjen da to sto i on jeste,bude nagradjen i smislom za govor.Hvala ti jer ovo sto sam procitao ima VEOMA VELIKU tezinu za onoga ko to cita.

 4. Томислав Црнојевић каже:

  Тренутно нисам у ситуацији да пишем, истовремено, за два портала. Не могу то временски да ускладим, јер ми и ово једно писање за “Васељенску Телевизију” узима много времена (а, и емоција). Разумећете ме да се у том смислу много “трошим”, јер пишем из срца.
  …Али, биће ми веома драго и искрено ћу се радовати ако одлучите да моје текстове преузмате са “Васељенске”.
  …Лаж је данас, ионако, на сваком чошку – а Истина бачена у канту за ђубре. Зато, итекако, има смисла да се Истини отвори што више врата кроз која би стигла до што већег броја људи.
  …Ако решите да и даље преузимате моје текстове са “Васељенске” – биће ми ВЕЛИКА ЧАСТ! (…И подршка за оно што радим!)
  Срдачно вас поздрављам и дубоко вам се захваљујем на поверењу! И драго ми је што сте објавили и овај други текст који је, у ствари, наставак претходног!

  Томислав Црнојевић

 5. Zoran каже:

  Треба уценити главе ових злотвора и
  основати фонд из кога би се плаћали “ловци на уцене “. Њихови би их “рокнули” за новац. Тако треба расписати новчану награду за сваког ко је чинио злочине над Србима (за сваког НАТО пилота, за сваку издајицу због чијег су деловања страдали Срби…). Не треба им допустити да мирно спавају.

 6. Milkica каже:

  Gospodine Crnojeviću, svaka Vam čast na ovom tekstu, vidi se da je prožet emocijama, rodoljubljem i istinskom pravdoljubivošću. Mnogo je ljudi svjesno svega šta nam se dešava, umorili su se, boje se, nemaju prilike da dignu svoj glas… Ljudi su u situaciji da razmišljaju kako da prehrane svoje porodice, ovi koji o tome nemaju potrebe razmišljati ubijaju nam i ono malo ponosa i dostojanstva. Ne boje se Boga, obraza nemaju, neka ih je sramota! (Oni ne znaju šta ta riječ i znači). Ničija nije do zore gorjela. Izdajice. Ostaviće potomstvu u nasljeđe samo bruku i sramotu, džaba im njihove kuće i vile, a to je najveća njihova kazna. Pozdrav, i još jednom hvala na ovome tekstu jer dok još ima ljudi koji razmišljaju i glavom i srcem imamo nade!

 7. miki каже:

  E ruke ti se pozlatile za ovo pisanje

 8. Zivojka Serb каже:

  SKINITE ove donje VIDEO=dokaze i sacuvajte ih za to buduce sudjenje! Na gornjoj slici 9-glave azdaje fale jos 2 azdaje: Rudolf Scharping i Djindjidjev drug Joschka Fischer!
  1) Rudolf Scharping – vojni ministar Nemacke, koji je progurao laznim informacijama bombardovanje Srbije
  a) http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/enthuellt-so-skrupellos-hat-rudolf-scharping-die-deutschen-betrogen.html
  b) Istina o razlozima napada NATO na Srbiju 1999-te i glavnom krivcu tadašnjem ministru odbrane Nemačke Rudolfu Šarpingu.
  U ovom prilogu ćete videte svedočenje gospodina Heninga koji je tada na Kosovu bio posmatrač OEBS-a i lično je prisustvovao uviđaju u Rugovu, gde se desila borba između srpskih policijskih jedinica i UČK pobunjenika.
  Tadašnji ministar Rudolf Šarping je zloupotrebio čitavu situaciju i predstavio UČK pobunjenike kao civilne žrtve, što je dovelo i opravdavalo vojni napad na Srbiju. http://www.youtube.com/watch?v=sy9JZk8GBlw

  2) Joschka Fischer (Djindjicev drug cionista) je progurao bombardiranje kod “Zelenih”… https://www.freitag.de/autoren/hans-springstein/vor-15-jahren-nato-krieg-gegen-jugoslawien

  3) Potpukovnik nemacke NATO-LuftWaffe, Jochen Scholz, svedok je RAZLIKE izmedju realnih izvestaja sa Kosova i AntiSRPSKE-MEDIEN-Propagande & LAZI: 2 dana pre pocetka bombardovanja, je imao izvestaj – koji kaze da “nema podataka etnickog ciscenja od strane Srba”, ali da je USA bombardovanje Srbije vec 1998. pripremila.+++ https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x_KtLZ32-6U

  4) Jos 1976. g. su zapoceli sa planovima cepanja Jugoslavije! Truth about NATO Bombing of Yugoslavia 1999 (in French with Serbian subtitles), by French General Pierre Marie Gallois (29 June 1911 — 24 August 2010), a French Air Force Brigadier General and geopolitician. (SERB. TITEL http://www.youtube.com/watch?v=76p-YWG6rGE&feature=related

  5) Schröder ovde priznaje da je bombardovanje Srbije bilo protiv ljudskih prava… https://www.youtube.com/watch?v=keWZofL30So#t=185

  5) Документи немачке владе доказују америчке планове за уништење Србије… (у прилогу оригинална преписка).. http://facebookreporter.org/2012/09/24/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0

  6)Economic Hitman – Ekonomski Plaćeni Ubojica [Cro subs] http://www.youtube.com/watch?v=WRM_Ul4EWA0

 9. Миро каже:

  Ове данашње издајице су уствари слијед колоне србских издајица која се протеже из прошлости. Упоредо са том колоном издајица иде и колона наивних наших властодржаца који су вјеровали западу и потписивали глупаве документе на штету Србије и народа. Сам 20. вијек носи бреме залуђености западом а пренесено у 21. вијек. Колективна свијест Срба је данас запрљана остацима из прошлости а додаје нам се још тога преко лажљивих медија. Немогућа је патриотска хомогенизација док се сам Бог не позабави с нама.

 10. bojan каже:

  ajde baki da odradimo posao
  nevredi samo pisati ima se raditi pod hitno

 11. Deki каже:

  Svaka cast za tekst.
  Kad pitaju sta se to desava u Srbiji, pokusavam objasniti da to nije srbski narod vec vlast koja nije nasa.
  Meni nije jasno jedno sta treba covek da dobije da bi mogao tako da izda sopstveni narod i unisti sopstvenu drzavu, sta je to vrednije ????
  Rekose momci juce da nas je Dacic optuzio da dobijamo po 2000 dolara nedeljno i da smo sramota za drzavu.
  A oni su casni idu na vojne vezbe sa NATOM , sa ljudima koji su nas bombardovali, seme im se zatrlo.

 12. Васиљка Дожић каже:

  Господине Црнојевићу…….-ви сте сигурно човек који може схватити огроман бол-због понижења СРБСКОГ рода.Може ли се доћи до неких људи који презиру страх,и свесни да смрт може доћи сваког трена-волела бих да се организујемо ми којима је страх за живот мислена именица-као и свака уцена-а једина светиња ОТАЏБИНА и ДОСТОЈАНСТВО! Сви на власти у несрећној Србији ,заједно са судијама тужиоцима,војском су једна црвљива септичка јама која мора бити осуђена јавним линчом.Клањати се убицама,и џелатима љубити чмареве,а убијати и затварати највеће и најбоље хероје ОТАЏБИНЕ -нека смо проклети,ако….!!!

 13. lika каже:

  mene samo jedno zanima zašto narod šuti bit će kasno ljudi moji

 14. razmišljam каже:

  drži prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže, mislite o tome

 15. mrki каже:

  Pod hitno ih poslati Đinđiću u posetu.

 16. spanic goran каже:

  Sve je to vecini istinskih rodoljuba poznato.al kao da
  smo pali u neku letargiju,,nema događaja.svi kao cekaju
  neke izbore…kao da nikom nije jasno protiv kakvog
  neprijatelja se borimo.zar treba i dalje da mirno kazemo
  “radi ti dijete svoj posao”.Gos.Tomislave vas tekst je za svaku pohvalu,ali pisanje uvijek treba da ima određen cilj
  kao i svaki drugi posao,inace je bezvrijedno.nama je potrebna revolucija,da bi se oslobodili od okupacije,ovim diplomatskim putem samo dublje i dublje tonemo u glib.

  1. Томислав Црнојевић каже:

   Господине Горане, хвала Вам на подршци!
   …И хвала свима који мисле својом главом!
   Слажем се са Вама, без тешког окршаја ово не може проћи. И нема нам спаса ни кроз изговорену, ни кроз написану реч.
   …Наш једини спас је да сву ту багру пометемо силом, све друго је демагогија и пусто филозофирање.
   Свестан сам ја да моја реч не може ништа, али и знам да ови који нас киње, понижавају и затиру неће још дуго сунца небеског гледати.
   Срдачно вас поздрављам и разговарајте са људима, објашњавајте људима да смо дотакли дно својим ћутањем и овом уклетом пасивношћу.
   И, хвала свима који са мном деле муку моје душе!

 17. manda каже:

  Braćo moja i sestre moje . Što pre se moramo organizovati protiv ove zapadne nemani ,a i ovih domaćih .mislim da u ovoj državi nećemo opstati ,samo zato što smo SRBI .Pa zar nema više u nama ni malo života kada sve to gledamo,slušamo sa takvom ravnodušnošću ,JESMO LI SE PREDALI , i pre borbe ,jesu li predci zaboravljeni ,naše žrtve .JA jedino mogu dati svoj ŽIVOT za ovo malo OTADŽBINE a u SLAVU naših PREDAKA .A VI NA ŠTA STE SPREMNI.

 18. Божидар Калајџић каже:

  Слава Оцу и Сину и Светоме Духу за сваку, љубављу и истинољубивошћу , написану и изговорену ријеч, а у име правдољубља и частољубља , небисмо ли како освијешћени реченом истином, устали у одбрану народа свога. Недајмо браћо моја, Српске земље са мајком Србијом , Антихристу и слугама његовихем, јер ако се будемо бранили једнодушно и једномислено ,Годпод Бог Саваот биће с нама , и нас и народ наш , овјенчат ће славом и побједом.

 19. Terzic Nenad каже:

  mnogo govana i sadasnjih i proslih,nezna se ko je vece govno,ima nade ali mnogo toga treba da se desi , mnogo jako oruzije treba nama obicnim ljudima da bi pregazili gamad,nadu imamo e…. dalje nemozemo sami

 20. Сербон каже:

  Текст ме је оставио без речи! Свака реч погађа у “центар”! Свака част аутору и даће Бог да се србски народ што пре пробуди и ослободи јарма сарадника окупатора који седе у скупштини и додворавају се убицама србскога народа! Слава Роду!

 21. Никола каже:

  Требамо се као народ држати вере у бога и у боље сутра. А свако од нас па и “они” ће поднети рачун кад оде богу на истину.

 22. dragan popin каже:

  Tomislave obavesti me da li ti je majka živa, da joj pozlatim svaku stopu ili ako je mrtva da joj pozlatim grob!!! Koja te je tako pametnog i čestitog rodila!!!!

 23. dragan popin каже:

  Putine žari i pali i to odmah!!! Kad ne možemo živeti kao ljudi, možemo umreti kao ljudi. Druge nam nema!!! Gospodja Merkel kao dete Popa, znala je iz Biblije da čovek ne može vladati pravedno nad čovekom jer to može samo Bog!!! Zašto se onda trpa kao krpa u guzicu?!!!

 24. dragan каже:

  Gde si nam ti dragi doktore Gizi i gde su ti braca po srcu i dusi? Nemačka je velika nacija i ona ima mnogo svelih umova, a nazalos mnogi od njih su u nekoj vrsti letargije. Došlo je vreme da se cuje njihov glas. Pametan i umeren covek moze ziveti srecno i sa par hiljada evra a poremecen zivi kao pas i pored par milijardi. Iskreno se pitam da li je ovo sve Trla baba lan? Kako bi bilo divno i predivno da me ovdn.a trenutka Bog primi sebi da ne bi eventualno dalje gresio!!!

 25. dragan каже:

  Veoma postovani gospodine Tomislave, mi ljudi smo čudo nad čudima i zlo koje se ne da interpretirati. Sa ovog mobilnog sam pisao vama da želim da pozlatim svaku stopu vaše majke i to je pisano iz Nemačke. Pošto su moj tekst pisali par šiljokurana došlo je do zabune i vi niste dobili moje pravo ime. To nije bila moja konstrukcija i moja želja. Za ovaj slučaj suze ne pomažu, ja se sada nalazim u Kuli u svojoj kući i ta adresa je dr Popin, Lenjinova 24…25230 Kula. Broj fiksnog telefona i centrale je 025 722 144 i na tom telefonu me možete naci vecinom posle 14 h. Ja bi želeo da se nadjemo i porazgovaramo jer toliko ima govana0oko nas, više nego na najvecoj pijaci. Ako bi ispunili moju želju ja bi bio više nego presrecan a možete koristiti ovaj telefon jer na njemu radi jedan veoma pouzdan čovek !!

 26. Zoran каже:

  Dragi prijatelju !
  Prvo, drago mi je sto citam ovako nesto !
  Drugo, nije mi drago sto citam ovako nesto !
  Prva konstatacija mi dolazi, kako ti kazes, iz srca. Ponadam se, jadan, evo ga jedan, odvaszio se, pojavio se, Srbin, patriota, Srbenda, postenjacina. Ima ih jos, pojavice se, oni su pravilo iziuzetci su ova gamad koja nas 25 godina truje i davi.
  Onda me mozak, razum i iskustvo protrese kao struja. Razgovaram sam sa sobom, budalo, nisu li te ovakvi radili ko majmuna poslednjih 25 godina? Nisi li se naslusao “Obilica, Lazara, Misica” Kosova Srbije, Cera, Kolubare????
  Onda se otreznim od srpske pravde i patriotizma i odmah se smrznem. Odmah mi, tako sledjenom, na pamet padne ova druga konstatacija i u “razgovoru” sa samim sobom, sam sebi otvorim oci da prva konstatacija, ma koliko lepo zvucala, nema pokrice? Ma jajara, pise ono sto mu je gazda (Srbin) narucio jer valja sutra doruckovati i rucati. Umeo i ume i Draskovic da pise. Dusa mi se kidala citajuci njegove knjige a srce mi je igralo slusajuci ga sa raznih bina i spomenika Knezu Mihajlu. Igralo je i kada sam slusao i druge. Onda je polako dolazilo treznjenje. I mene i Srbiju, i Milosa i Lazara, i Njegosa, i narod i Kosovo, prodao je taj “ogromni, grandiozni Vuk” i to za molitveni dorucak i verovatno jos nesto malo kesa!!! Od tog i takvog “Srbina, patriote, pravednika ostao je samo opoganjeni spomenik (ni krivog ni duznog) Kneza Mihajla koji bi, po meni, trebalo porusiti jer se sa njega siri takav smrad koji se nicim ne da oprati a i jadni Mihaljo to nije zasluzio! Onda dolaze drugi, sve “Srbin do Srbina, patriota do patriote, neimar do neimara…..” i ostade od njih samo ono “sve moj do mojega”! Zasta god da su se uhvatili ostajalo je pusto i suvo, spaljeno i opljackano.
  Oprosti, prijatelju Tomislave sto ti u pero ne verujem, iskustvo me naucilo. Nile me prevario ni izdao ni Tudjman ni Izetbegovic, ni Solana, Klark i Klinton, ni Taci koji su sva svoja obecanja prema meni i nama ispunili. Sto su rekli da ce uraditi, uradili su, neki i vise od toga. Sa druge strane, svi koji su me u ovih 25 godina vodili u “Bolji zivot, casniju i pravedniju Srbiju, Evropu, zivot dostojan coveka” a kojima sam ja, budala, verovao, oni su me varali, izdavali, potkazali, opljackali, otimali, palili, vezivali i ponizavali, unistavali mene i moju porodicu, moje prijatelje, moju skolu, dom zdravlja, moju ulicu, fabriku, moj grad Moju Srbiju??
  Medju ovima koje sam prvo nabrojao nema ni jedan Srbin medju ovim drugima nema nijednog stranca, sve Srbi brate moj Tomislave, sva mi zla ovog sveta od Srba dodjose a ti oces da bas tebi verujem da imas srce i to pravo stpsko i da iz njega govoris a u obraz i srce mi se vec 25 godina kunu razbojnici koji bi tvoj clanak napisali po porudzbini za pisljivu veceru?
  Postoje dve vrste Srba i Srbije moj Tomislave. Jedna u kojoj ja zivim i gadim je se i druga u cije ime ti pises, nebeska, bozija i casna iz koje nas gledaju Obilici, Lazari, Stepanovici i Misici i verovatno se gade onome sto sa neba vide !
  Prastaj, brate Tomislave ako se o tebe ogresih, crkvom i Bogom ne mogu da se kunem jer mi tek tad nebi verovao, jer i ti kao i ja, znas mnogo onih kojima su usta puna Boga a u Boga ne veruju a crkvom se kunu iako bi se za saku pirinca u nju i posrali!

 27. Данко Б. Марин каже:

  Издајице ће морати током суђења и код психијатра , нису за класичан затвор – за њих је затворска лудница! Имамо психопате на власти и следствено томе: патократију!!

Напиши коментар