Досије

Крваве руке Јуде из Рима

Пише: Томислав Црнојевић

krvave-ruke-jude-iz-rima

Јуда из Рима пружа нам своје крваве руке – и, чуди се што на њих пљујемо!

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

…А први је сахранио Југославију и забио нож улеђа свим њеним народима.

…Први је признао Косово и Метохију за шиптарску државу.

…Први је стао у заштиту прогонитеља и осудио жртве, када су Туђманове усташке фаланге протерале Србе из Хрватске.

…Први је пружио руку спаса усташким крвницима који су, ватиканским, „пацовским каналима“ бежали за Јужну Америку после Другог светског рата.

Јуда из Рима! Ментор актуелног српског парламента и многих претходних лоповских режима у Србији… …Није важно име (Војтила, Јозеф или Франческо),ни редослед римских бројева којима се,међусобно, обележавају као клонови. Суштина је у томе да су сви они из исте штале духовног подземља – конклавизовани амбасадори Зла и свог палог бога, Луцифера! Апаге сатанас!!!

Јуда из Рима!
Ментор актуелног српског парламента и многих претходних лоповских режима у Србији…
…Није важно име (Војтила, Јозеф или Франческо),ни редослед римских бројева којима се,међусобно, обележавају као клонови.
Суштина је у томе да су сви они из исте штале духовног подземља – конклавизовани амбасадори Зла и свог палог бога, Луцифера!
Апаге сатанас!!!

…Никада није подигао свој ђавољи глас, (и боље што није, тешко оном кога сотона брани!), против спаљених и сатртих, разорених и срушених, опљачканих и девастираних православних храмова и цркава у држави Србији.

…И безброј, још,тога није урадио што је требао – а још више починио онога што није смео!

…Упркос свему, он хоће да се изљубимо – да се растанемо с мозгом и гласно викнемо: „…Пуј пике – не важи!“ Хоће, зликовац, да посети Београд, да се сјединимо, да сеистом (палом) богумолимо! И екуменизам, чак, нуди!

…Мало му је што у српској влади и српском парламенту има своје уходе и жбирове, мало му је што нас идеолошки и политички покрштава већ деценијама – том вукодлаку у зечјем крзну треба и„олтар“ Православне цркве.

Стравичан призор којем не треба коментар! …Вук Драшковић је први на списку народних издајника којем ће народ судити за велеиздају земље! …У историји Србије никада није било више „Драшковића“ него данас. И никада није било толико безочних политичара, него што их се накотило у овом бездушном веку, голих, (не)људских интереса. …Србијо – овај несретни човек (на слици) твоја је судбина са длана коју су ти касетним бомбама урезали у душу! …Србијо – овај човек раширених руку крвава је одмазда поражене Немачке у претходним ратовима, и ти то мораш знати! …Србијо, рушевине у којима стоји овај очајник – твоја су будућност која те чека иза сваког чошка, на овом путу стрвинара који те воде у пакао „Ево Ропске Уније“. …Србијо, веруј ми – ово се никада не би догодило да у твојем парламенту не седе љубитељи крваве америчке кухиње и гурмани „молитвеног сатанистичког доручка“ у вашингтонској јазбини. …Србијо, зар ти морам још нешто рећи – кад порастеш, кашће ти се само! …Србијо! …Ако не осудиш њих – пресудићеш себи, својој деци и унуцима својим! …Својим мртвим прецима – и, костима њиховим које се окрећу у гробу!!!

Стравичан призор којем не треба коментар!
…Вук Драшковић је први на списку народних издајника којем ће народ судити за велеиздају земље!
…У историји Србије никада није било више „Драшковића“ него данас. И никада није било толико безочних политичара, него што их се накотило у овом бездушном веку, голих, (не)људских интереса.
…Србијо – овај несретни човек (на слици) твоја је судбина са длана коју су ти касетним бомбама урезали у душу!
…Србијо – овај човек раширених руку крвава је одмазда поражене Немачке у претходним ратовима, и ти то мораш знати!
…Србијо, рушевине у којима стоји овај очајник – твоја су будућност која те чека иза сваког чошка, на овом путу стрвинара који те воде у пакао „Ево Ропске Уније“.
…Србијо, веруј ми – ово се никада не би догодило да у твојем парламенту не седе љубитељи крваве америчке кухиње и гурмани „молитвеног сатанистичког доручка“ у вашингтонској јазбини.
…Србијо, зар ти морам још нешто рећи – кад порастеш, кашће ти се само!
…Србијо!
…Ако не осудиш њих – пресудићеш себи, својој деци и унуцима својим!
…Својим мртвим прецима – и, костима њиховим које се окрећу у гробу!!!

…Треба му српско признање да је он наш бог!

…Добиће га – кад мртво ждребе касом потрчи!

У Српској власти, овога часа, нема једног јединог људског бића које се човечно понаша – сви су издајници!

…Нико од њих, под милим Богом, не ради у интересу Срба, као матичног народа српске државе – Србије. Ви, који немате стида, можете само у лице да ме пљунете – то је једини ваш аргумент којег имате у својој поганој, алавој, чељусти!

…Можете да ме „пљуцнете“, јер ја имам лице за разлику од вас – и, имате где да ракнете своју отровну слину!

…А, поред чистог образа имам и још нешто – имам чврсти доказ да сам у праву када, све вас који владате Србијом (и вас који сте се пришљамчили том крду скаредних душа из гузоидних интереса) зовем – кукавним изродом!!!

…Ево мог аргумента!

Све српске власти које су протутњале српском политичком сценом у Србији, током минулих 15 година, биле су издајничке! Били су издајници и они који су и претходно владали Србијом, али сада ћу се фокусирати само за период у протеклој деценији и по. Застрашујуће је приметити да ниједна политичка гарнитура српских властодржаца није покренула наплату ратне штете од оних земаља које су атомском муницијом контаминирале државу Србију!

…Где су сада немачки „Зелени“, где је Јошка Фишер те злосмрдне швапске преваре?! Где су хрватски борци за околиш, где су „Невладине Организације“ ти „Нацистички Одреди“ за експлоатацију хаоса у малим и нејаким земљама?!

vesti-naslovna…Где су сада те „С(њ)оњаве Би Серке“ што нам стално серу по мозгу и души, где су да урликну тим својим ђаволским гласом – ћуте дроље о српском страдању!!!

…Где су глумци и писци Србије?!

…Где су певачи и сви ти „музиканти“, позоришта и „филхармоније“?!!

…Где су српски новинари аутоцензуре, да подврисну властима из чмара своје уплашене гузице?!

…Јесте – ја сам вулгаран, а ви сте фини!

…Јесте – ја сам неваспитан и очајан, за разлику од вас који сте учтиви и сретни са својим празним и уклетим животом биолошке ништарије!

„…Мајко, а где ћемо ми ноћас да спавамо“?!!!

„…Мајко, а где ћемо ми ноћас да спавамо“?!!!

…Где су српски професори, сви ти уметници српског народа и сав тај, декадентни, културни свет који се закључао у тај велеградски заход без прозора и канализације – у ту београдску спаваоницу своје дремљиве савести?!

…Где су студенти Србије, на којој години студија су издали своју младост – и кад су пре, већ, стигли да убију своју традиционалну елоквентност и ерудицију?!!

…О САНУ, тој (Српској Антинародној Ненаучној Установи) нећу ни да говорим!

…О политичкој жгадији примитивних и неваспитаних српских посланика, што деценијама паразитирају на леђима српског народа – не желим ни да бекнем!

…Зар само ја, из Франкфурта, треба да лајем на ове караване смрти што нам живот раскућују?!

Бомбардовање као савемени облик америчке психотерапије… …Срам га било ко каже да Американци нису хумани! …Овај призор најбоље показује њихову,витешку, вештину ратовања. Нису погодили највећу болницу у држави Србији (ВМА) – а могли су! Ко би их у томе спречио?! …Можда НВО (невладине организације – пардон, „Нацистички Војни Одреди“ што бране права ратних злочинаца по Србији?! …И ко сад може рећи да нам НАТО није пријатељ?! …Маа, шта су за њих српска гробља и болнице – могли су све да нас сатру, само да су хтели! …Зато, пријатељ остаје заувек пријатељ – зар не, о ти деминутиве од поганог Вука – Вучићу?!!! …Благо нама с тобом – нећемо се још много наживети!

Бомбардовање као савемени облик америчке психотерапије…
…Срам га било ко каже да Американци нису хумани!
…Овај призор најбоље показује њихову,витешку, вештину ратовања. Нису погодили највећу болницу у држави Србији (ВМА) – а могли су! Ко би их у томе спречио?!
…Можда НВО (невладине организације – пардон, „Нацистички Војни Одреди“ што бране права ратних злочинаца по Србији?!
…И ко сад може рећи да нам НАТО није пријатељ?!
…Маа, шта су за њих српска гробља и болнице – могли су све да нас сатру, само да су хтели!
…Зато, пријатељ остаје заувек пријатељ – зар не, о ти деминутиве од поганог Вука – Вучићу?!!!
…Благо нама с тобом – нећемо се још много наживети!

…Како је могуће да не осећате стид, кад сте већ рођени ко људска бића –ви, шегрти срамоте ове весљене?!

…Где су, сада, те интелектуалне мумије које на свакимизборима изврше пуч над нашим животом?!!

…Зашто ћуте, ћутолози ума – језик им отпо, дабогда?!! И рђа им никад с ума не отпала!

…С којим правом сте рођени народ препустили овом ужасном страдању, зар сте школовани зато да би уклето ћутали у име свих проклетих овога света!

…Зар сте по то отишли у Харвард и Оксфорд, на Јејл и Сорбону – да би „тетке своје заборавили код којих сте некада спавали“?!! И да би трговали костима својих, мртвих, предака?!!!

…Добро, де, не може се башрећи да сви умни ћуте!

…Права истина вели да има и оних који би нешто да кажу, али им је забрањен глас!

Паметни Срби су, данас, пометени под тепих. Сва разумна чељад пред зидом за „стрељање“–сви који мисле, извргнути су руглу и подсмеху! Отерани смо из медија! Истерани са свих радија, телевизија и новина. И што би наш драги, Чкаља, рекао: „…Нема нас, чак,ни у транзистору“!

…Докле, овако?!

…А, ђаво ће га знати – па, ваљда дотле док будемо могли трпети!

…Зато, по стоти пут питање – има ли Срба у Србији, Срби?!!

…Има ли нас, још – или смо баш сви, већ, прешли у католике?!!

…Нико да зине, нико да проговори о геноциду Америке, Немачке и Француске, Холандије и осталих кукавних народа овог примитивног „Злосвета“ – и,зашто је почињен геноцид над Србијом и Србима пре петнаест година?!!

…Зна ли неко?!!!

…Зар, само, зато што се Србија од усташког ножа бранила?!!

…Зар, само, због тога што је Туђман с говорнице у Загребу урлао:“…Драги моји Хрвати и Хрватице, овог рата не би било да ми то нисмо жељели“!!!

…Зар је то аргумент „међународне заједнице“, за бомбардовање Србије – „међународно“ се поклали и ви у својој кући, дабогда!!!

…Нико да каже да су ови што нас терају у ту „Европску Шталу Дивљака“ бацили на нас 37.000 касетних бомби!

…Нико да каже да су нам побили преко 3000 људи, које „ажурне“ српске саб(в)ласти још нису побројале. Њихова администрација се бави онима који нису платили струју и онима који се возе без карте у трамвају.

…Зашто нам не кажу да су ти новокомпоновани „Европски Неонацисти“ на српски народ бацили 10 тона радиоактивног уранијума којем је рок трајања 4,500.000.000 година. Да, добро сам написао и добро сте прочитали – осиромашеном уранијуму је потребно 4,5 милијарде година да изгуби своју радиоактивну моћ. То је енергент застрашујуће снаге, посебно за наш фелерични ум којим поимамо ову, своју, убогу, рахитичну ставрност.

…Срушили су нам преко 20 хиљада кућа, 40 мостова – и, још, толико оштетили.

koalicija-sns-spo…Током бомбардовања Србије рањено је око 13 хиљада људи. Разорена трећина енергетског система земље.

…Гађали су наше болнице!Деветнаест (19) болница је било на нишану њихових кукавичких пилота.

…Погодили су 18 дечјих вртића – то је био, заиста, изразито стратешки циљ за војску Шредерове и Меркелове дивизије сатанских скотова!

…За 78 дана пакла уништили су нам 470 км путева, разорили 600 км пруга – погодили хиљаду нациљаних мета!

…Извршили су око 2,5 хиљаде ваздушних удара. Имам податак (нећу рећи одакле, задржавам право на дискрецију), да су у тим, застрашујућим, ваздушним налетима најгори били француски пилоти. Француска авијација нас је највише надлетала и били су најупорнија ескадрила смрти. Французи су за време тог бомбардовања, убедљиво, остварили највећи број летова. А најкрволочнији су били Холанђани, они су зверски тукли – вез милости!!!

…Зашто ћутиш о томе, Вучићу – гњидо?!!! Чији ћеш ти бити премијер, тај ће пропишати материно млеко!

…Уништили су нам 70 школа, у децу су нам пуцали!

…Убили су малу Милицу Ракић, трогодишње дете у рођеној кући!

…Поред 20 хиљада срушених кућа, сравнили су са земљом још 25 хиљада других објеката.

…Испалили су око 450 хиљада пројектила, око хиљаду и по крстарећих ракета – а само на Косову и Метохију сасули преко 30 хиљада пројектила са осиромашеним уранијумом.

…Аллооо, љууудиии, овде је најмањи петоцифрени број – они не баратају с мањом цифром ужаса!

…Бомбардовали су нас са 1150 авиона!

…Имате ли ви представу о овим бројевима, ви проклети миротворци у миру – и бестијалне кукавице у рату?!!

…Број оболелих од рака 1990. године је био око 10 хиљада људи. Десет година касније попео се на, преко, 22.100 оболелих, а 2011. године – од рака,већ, болује преко 33 хиљаде људи у Србији.

…Ево, управо овог часа док ово пишем, (као у ружном филму), добијам податак да последњих месеци у Србији оболе од рака три детета недељно.

…А последња информација коју имам, и коју записујем накнадно, по већ завршеном тексту, јесте да је ситуација још страшнија. Како тренутно стоје ствари, свакога дана једно се дете смртно разболи.

…Значи, стигли смо дотле да свакога дана један дечији живот у Србији почиње да се гаси.

…А шта нас, тек, чека?!!

…“Председниче“, Николићу, зашто твоје „службе“ ћуте о броју, уранијом, контаминираних локација у Србији?!!

…Зашто се у Србији не врши тестирање подземних вода и вода за пиће?!

…Зашто не тражите помоћ од те ваше,јебене, „међународне заједнице“ – да нам помогне у чишћењу терена?!

…Зашто, гаде, не позовеш свог проклетог побратима Обаму, и потражиш помоћ од његових „цуцака рата“ да мало и они ваде кестење из ватре – да полижу шта су засрали! Зашто их не позовеш да обаве деконтаминацију загађене српске земље коју су отровали за векове векова?!! Уместо тога, народ те гледа како се грлиш са том проклетом накарадом која, у ствари, и нема никакву моћ. Сви сте ви само маскоте својих палих богова чији ће се лешеви, већ сутра, вући по ђубришту неуротичне историје!

Милица Ракић 1996 – 1999 …Милица Ракић, трогодишње дете коју су амерички бомбардери убили на ноши. …Милица Ракић – то је жртва коју је Србија дала за још гору судбину која је чека, широм, раширених руку. …Смрт Милице Ракић, рукопис је света који умире у злу – и печат овоземаљске силе која живот у корену затире. …И што је још страшније, а о чему нико не говори – ова, савремена, Ватиканска инквизиција НАТО убила је још 700 „Милица Ракић“, још 700 деце током свог сатанистичког ритуала над државом Србијом. …Починили су злочин над истом оном Библијом у коју се заклињу сви амерички председници – а коју, чак, ни Ватикан не признаје иако се на њу лажно позива. …И то им је мало, па су сребрњацима Јудиним откупили регименту српских издајника која лаје за њих! …Људски разум још не може да објасни како ти српски злотвори још слободно шетају улицом – сви ти Драшковићи, Чедисти, Чанковци, Шу(н)тановци и читава ергела проклетих?!! …У име којег то „слободног света“ овај чопор људских лешинара не одговара за своја кривоклетства?!! …Нее, ми не можемо заједно живети под истим Сунцем– или ћемо судити ми њима, или ће они затрти нас!

Милица Ракић
1996 – 1999
…Милица Ракић, трогодишње дете коју су амерички бомбардери убили на ноши.
…Милица Ракић – то је жртва коју је Србија дала за још гору судбину која је чека, широм, раширених руку.
…Смрт Милице Ракић, рукопис је света који умире у злу – и печат овоземаљске силе која живот у корену затире.
…И што је још страшније, а о чему нико не говори – ова, савремена, Ватиканска инквизиција НАТО убила је још 700 „Милица Ракић“, још 700 деце током свог сатанистичког ритуала над државом Србијом.
…Починили су злочин над истом оном Библијом у коју се заклињу сви амерички председници – а коју, чак, ни Ватикан не признаје иако се на њу лажно позива.
…И то им је мало, па су сребрњацима Јудиним откупили регименту српских издајника која лаје за њих!
…Људски разум још не може да објасни како ти српски злотвори још слободно шетају улицом – сви ти Драшковићи, Чедисти, Чанковци, Шу(н)тановци и читава ергела проклетих?!!
…У име којег то „слободног света“ овај чопор људских лешинара не одговара за своја кривоклетства?!!
…Нее, ми не можемо заједно живети под истим Сунцем– или ћемо судити ми њима, или ће они затрти нас!

Могао бих о овој теми да „лајем“ до судњег дана и олајао вас не би!

…Могао бих до бесвести да прозивам српске издајнике свих фела и њихове мецене које их плаћају за злочин над властитим народом.

…Ее, паа, нису ни фашисти више оно што су некад били – и они су нешто научили од своје зликовачке прошлости, и извукли поуке из свог сабласног пораза!

…И нема шта да им се приговори – научиле знање, утваре!

…Све је исто као некад – смо се наши џелати другачије зову, и жртве њихове неким се другим именима потписују!

Текст којег у овом часу приводим крају ни у најлуђој машти не може да се заврши на овоме месту, али ја ћу на њега ипак ставити тачку. Неисцрпна је тема српског народног страдања од руке издајника својих и злочиначког ума стратега њихових, који упорно са Запада гасе сунце на Истоку.

…Искрено жалим што немам Бога за ујака да сав тај, ђавољи, накот налупам!

…Али, нисам ни ја „жир“ без корена – у моју башту дивље свиње не улазе!

…Ја, на жалост, не могу да променим историју – али могу, бар, ући у сутрашњи дан ко човек!

…И, могу се не стидети своје животне прошлости – зар је мало то, данас?!!

…Биће ми драго ако ће ме неко, људски, разумети!

…И, заболеће ме длака на врху лакта од лавежа сваке будале која ће после овог текста писати свој свињски коментар осуде, овде изнетог!

…Мени је, заправо, у овом часу најважније да говор моје душе допре до оних који више нису са нама – до оних које је „Милосрдни анђео“ ватиканских сатаниста, из скоро свих европских престоница, у црно завио!

…Мени је важно да ме, сада, чују мртви! Живи су ионако, већ, постали глуви за сваку људску реч!

…И важно ми је да ме чује Милица Ракић и све оне душе које су продали Разсрби, а откупио Рим!

…Важно ми је, да у овом часу, проговоре кроз мене све њихове сени – и да им покушам рећи како се помало стидим што сам још жив!

У овој вукојебини света, изгледа, још само гадови живе!!!

…И молим те, Боже – нека се све што сам овде рекао и написао претвори у један, велики, минут ћутања…!

Франкфурт; на дан Светог Алексија Човека Божијег, 30. март. 2014.

 

Извор: Васељенска

 

Прочитајте још:

Крваве им руке – крваву вам мајку!

Коментари (5)

 1. Bogdan Vasovic каже:

  Tomislave svaka cast.Da je vise Tomislava nebi bili dje smo sada.Milina je citati ovo sto perom prenosite iz svoje duse.

 2. Томислав Црнојевић каже:

  Гиле, ти си кретен!!!

 3. Гиле каже:

  Слажем се са написаним али ми упада у очи да аутор пише о моралној чистоти Србина и шта теба да се ради а сам живи у наци-немачкој где својим радом и порезом који плаћа држави доприноси да нас што боље униште. Овакву моралну придику не бих замерио Србину који је отишао да ради у Русију, тиме помажући једину земљу пријатеља Србији која ће нас једног дана спасити.

 4. Marija каже:

  Brate moj, Tvoja tuga i tvoja optuzba je i moja! I ja se pitam sta je to sa nama Srbima posle svih strasnih stradanja kroz istoriju ukljucujuci i ovo najnovije.U sta se pretvorio narod kome pripadam da mi je to teze nego sva zlodela koje su nam uradili oni izvana i koja nam jos uvek rade.Srbi su izgubili svoj identifikacioni kod i postali bezlicna masa kojom svako moze da radi sta hoce.Opsta je depresija, sivilo, beznadje.Hocemo li posle toga vaskrsnuti? I ja se stidim sta sam ziva i sta nista ne mogu da ucinim da se stvari postave na pravo mesto i da se moj narod probudi i odupre alama sa Zapada i tom uvek po nas pogubnom Vatikanu!Pozdrav!

 5. Nada каже:

  Svaka Vam cast Tomislave Crnojevicu svaka cast na ovom tekstu, molim Vas samo pisite ima jos Srba u Srbij cuce Vas Pozdravljam vas i neka ste zivi i zdravi.

Напиши коментар