Свет

Амерички „Апач“ испраћа конвој џихадиста, то је доказ сарадње САД и ИД! (ВИДЕО)

Американци све отвореније сарађују са Исламском државом о чему може да посведочи и овај снимак који је постављен на Јутјуб.

Непрегледна колона тојотиних џипова који имају уграђене дуге цеви великог калибра јуре пустињским путем, изложени као на тацни за авионе бомбардере. Међутим, не само да их нико не напада, већ се на снимку појављује и хеликоптер типа „апач“ какве поседује америчка војска, који их прати, по свему судећи да се увери да им се нешто не догоди.

Аутор видео снимка, потписан као Дејвис О’Нил, и сам је поставио коментар на енглеском језику, у којем каже: „Доказ да Обама и његов амерички режим сарађује са Исламском државом. Масовни конвој Исламске државе путује из Ирака у Сирију заштићен од напада хеликоптером Апач. Хеликоптер се јасно види при крају видео снимка.“

Јасно је да амерички хеликоптер није имао никакве непријатељске намере према исламистима, а ни они према њему. Делује као да жели да буде сигуран да ће појачање које шаље Исламска држава својим саборцима у Сирији који су десетковани након руског бомбардовања, заиста стићи на циљ.

Хеликоптер се појављује два пута на снимку, једном када пресреће колону, а други пут се враћа па је испраћа.

Чак и у случају да је овај хеликоптер био у извиђању, лако је могао да обавести ваздухопловне америчке снаге које би за два минута долетеле и избомбардовале ову терористичку колону која не би имала куда да бежи. Али до тога није дошло.

Напиши коментар