Досије

Америчка влада организовала експлозије у Бостону!

Глен Бек  тврди да има доказе да је Бостонску експлозију организовала америчка влада. Обама је уцењен да до понедељка призна или ће целој нацији показати доказе.

Оно што сад већ сви знају, јесте да је америчка полиција потпуно игнорисала присуство чланова приватне војске Блеквотер (Blackwater), која и иначе обавља најпрљавије послове по свету и остаје након што се америчка војска повуче. Припадници њиховог екстремног тима The Craft, снимљени су на попришту експлозије са напртњачама. Лако се могу препознати по специфичној окер униформи и грбу.

Занимљиво је да су осумњичени они који су носили сиви и бели ранац, а The Craft са црним нису, јер ранац који је експлодирао био је црн!

Јасно се види да се бомба налазила у ЦРНОМ ранцу, којег је неколико тренутака пре експлозије носио члан Блеквотера, и оставио га на место експлозије! Међутим, за подметање бомбе су окривљени браћа Царнаев, који су на себи имали сиви и бели ранац.

Зашто је видео надзорне камере којег је FBI пустио у јавност – лажан и дигитално ретуширан?

https://youtu.be/WJsUB7SaBXA

Најновије фотографије снимљене за време и након експлозије доказују да су чланови приватне војске убица Blackwater (тим The Craft) сарађивали са тимом за бомбе FBI. Наиме, непосредно након експлозија, стиже црни камион FBI у који улази The Craft тим. Након експлозије бомбе појављује још неколико чланова The Craft тима, и ту остају још неко време.

Експресно се пред камерама појављује „ујак Руслан“ који се преко ТВ-а одриче својих рођака који су осумњичени за постављње бомбе, и једини из те породице прихвата „здраво за готово“ целу ту причу. Зашто? Зато што је он агент CIA за Казахстан већ дуго времена уназад. Иза њега је цео низ превара и прања новца за ЦИА. „Ујак Руслан“ је још једна превара.

У ТВ репортажи, Бостонски шеф полиције бомбаше је назвао ГЛУМЦИМА (послушајте на 1:27) “We can not be positive, but were confidant that these were the two actors, these were the two individuals that were carrying out uh this mission and uh they are dead or arrested at this point in time.”

Пуковник америчке војске Потер објављује: Терористички напад на Бостонски Маратон је лажан!

Независни истражитељи из Блеквотера, прерушени у владине оперативце били су укључени у извршавање терористичког напада у Бостону. Вест објављује пензионисани пуковник Потер који на разним положајима војне полиције и војне обавештајне службе, ради већ 28 година. Између осталог, он тврди да је рат за власт унутар америчке владе довео до тога да Америка ратује и сама против себе, а милитантни делови владе желе да уведу полицијску државу у Америци.

Коментари (2)

  1. SRB каже:

    Oni si spremni sve da urade….ali istina kad tad izlazi na video..

  2. aleksa каже:

    samo ovo, actors na engleskom znaci i akteri

Напиши коментар