Свет

FBI у страху од Теслиног зрака смрти

Када је објављено да је Никола Тесла умро, ФБИ је запечатио његову собу и однео ковчег са изумима. Оно што је с једне стране изазивало смех у широј јавности, с друге је стране изазивало забринутост у америчком војном врху.

Наиме, Теслине изјаве да може да направи зрак смрти, најмоћније и оружје свих времена, као и да може да комуницира са другим планетима као и да без проблема може да преполови Земљу попут јабуке, резултирале су тиме да је америчка влада сва истраживања те врсте конфисковала након његове смрти бојећи се да је био у праву.

Зрак смрти научници су покушавали да направе вековима користећи сунце и огледало, док је Тесла користио струју. Велики научник је објаснио како да се направи усмерен продоран сноп честица смртоносних размера.

Да је могуће преполовити Земљу, схватио је тестирајући електромеханички осцилатор који је прикључио на метални стуб постављен на пешчани под у подруму.

Коментари (2)

  1. Aleksandar каже:

    Mogen i rokfeleri su ubili i kontrlisali Teslu i sve sto je stvarao i radio nalazi se kod njih njabitnije stvari odnosno u specijalnim magacinima koje oni poseduju.

  2. Serbon каже:

    Znaju oni zasto se boje, a i treba.

Напиши коментар