Србија

Дупелисци из ДС организовали трку за Бостон

Двадесетак дупелизаца из ДС и ЛДП је синоћ у Београду трчало у знак солидарности са жртвама бомбашких напада током маратона у Бостону.

Амерички медији су известили о овој назови трци, напомињући да је Србија земља у којој су још јака анти-америчка осећања због НАТО бомардовања 1999. године, предвођеног америчким снагама.

Ови олоши су прошли испред рушевина владиних зграда уништених у НАТО бомбардовању, а потом су се зауставили испред зграде америчке амбасаде где су оставили поруку подршке жртвама бомбашких напада у америчком граду Бостону.

Организатори ове пропале трке рекли су да „Не сме да буде насиља у спорту јер он треба да уједињује људе и брише границе“. Као да се не сећају да су наше границе брисали бомбама са осиромашеним уранијумом, ти исти за које они „трче“. Спортисте су нам малтретирали сваки пут кад им се указала прилика. Да ли је неко од американаца трчао у знак подршке нашим спортистима када су нам увели спортске санкције и забранили нашим спортистима да учествују на свим спортским манифестацијама у свету?!

Злотвори из ДС и ЛДП се нису сетили да се данас навршава 14 година од убиства мале Милице Ракић. Намерно нам сипају со на рану! Треба ли подсећати да је амерички амбасадор у Србији пре месец дана изјавио: „Немам намеру да се извињавам што смо вас бомбардовали!“

Пре само десетак дана, амерички војници из састава НАТО, убили су десеторо деце у Авганистану! За њих нико из ДС и ЛДП није трчао…

Коментари (1)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Не сме насиље ни да подржава лаж: Рачак , Маркале… Него, код Маркала је Америма све било кристално јасно,а у Бостону – није!?

Напиши коментар