Занимљивости

СТРОГО ПОВ: Тесла и мистериозна девојка направили оружје смрти!

Ако су Теслина открића била један од највећих приоритета страних тајних служби, онда је његова преписка са Маријом Оршић била свакако највећи приоритет

Никола Тесла и Марија Оршић имају много тога заједничког. Обоје су потекли из некадашње Југославије, обоје без деце, вегетаријанци, љубитељи животиња… И обоје су били под будним оком војних и безбедносних служби.
Теслу су шпијунирали FBI и CIA док су на Марију мотрили Гестапо и Есесовци.

Како пише портал Алазул, ако су Теслина открића по питању електромагнета била један од највећих приоритета страних служби, онда је његова преписка са Маријом Оршић била свакако највећи приоритет.

Оно што је посебно повезивало Теслу и Марију, а што је опет с друге стране веома занимало стране тајне службе, је њихово интересовање и открића у вези са прављењем НЛО-а и контактима са ванземаљцима.

Тесла је био научник и геније за електромагнете док је Марија на први поглед била сасвим обична девојка. Волела је да носи дугу косу, волела је језике и балет… Све до једног дана када је пала у транс. Од тада је почела да делује као медијум и да у стању транса прима различите техничке податке како конструисати НЛО. Међу Теслиним папирима пронађени су детаљни планови и цртежи за конструисање НЛО-а.

Оно што је занимљиво је да је Марија Оршић тврдила да је податке добијала на сумерском језику са планете Алфа Кентаури. Добијала је информације о настанку људског рода, изгубљеним световима попут Атлантиде, али и техничке детаље како направити „летећу машину“.

Да би се нацрти протумачили њен отац ју је спојио са др Отом Шуманом.

На основу тих информација немци су током 1922. покушали да направе НЛО али је лет брода био потпуни фијаско. Ипак када се Марија после само три дана вратила са новим информацијама др Ото Шуман је био одушевљен.
Немци су следеће године направили нови модел који је летео 55 минута а у једном тренутку достигао је и брзину од 300.000 километара на час.

С друге стране Тесла је писао информације о ванземаљцима на санскритском језику. Он је тврдио да се две расе ванземаљаца налазе у рату. Због бриге за човечанство, Тесла је измислио такозвани Зрак смрти који је према његовом мишљењу могао да уништи сваки ванземаљски брод.

„Осмислио сам начин да људи преносе велику енергију с једне планете на другу, без обзира на даљину“, изјавио је Тесла за „Магазин“ 1931. године.

Тако је председник САД Ајзенхауер, без знања Конгреса, одобрио огромна средства 1958. године како би се конструисала база и кренуло у истраживање по Теслиним документима.

Тесла је умро 7. јануара 1943. у Њујорку а америчка влада је одмах конфисковала све, његове радови су одмах били конфисковани. С друге стране Марија Оршић је нестала у марту 1945. године у Берлину и од тада јој се губи сваки траг.

Требало би споменути и то да је Марија у марту 1945 у стању транса добила информације о поразу нацистичке Немачке пре краја 1945. године.

Коментари (4)

 1. SIKIRA каже:

  naden je mrtav u kuci nije vise potreban

 2. kec каже:

  nije umro vec ubijen ..samo da ispravim.

 3. Aleksandar каже:

  Da oni su bili pioniri i tvorci ovoga svega sto sada imamo.I stocemo jos imati u skorj i daljoj buducnosti.

 4. Слободан човек каже:

  Репулсин А и Б…

Напиши коментар