Србија

Вучић одлучио да преда Газиводе

„На разговорима у Бриселу 23. јуна премијер Србије Александар Вучић предаће Албанцима језеро Газиводе за које је до сада, чврсто и категорички, говорио да га не да. Цена отварања поглавља за улазак Србије у Европску унију биће катастрофална за српске националне и државне интересе.“

Aleksandar-Vucic-ekonomija-Tanjug-Rade-Prelic

Ово се истиче у саопштењу Патриотског блока на северу Косова (чине га ДСС, Двери, Удружење Стара Србија и Друштво српско-словенске солидарности „Григорије Степанович Шчербин“) у коме се још додаје:

„Драматичан позив председника Владе Србије Александра Вучића грађанима Србије да треба да покажу пуно јединство уочи преговора с Приштином 23. јуна у Бриселу умногоме подсећа на атмосферу уочи потписивања Бриселског споразума којим се држава Србија практично одрекла Косова и Метохије. Овај позив личи на позив за ‘јединство у издаји’, јер треба да припреми јавност у Србији на уступке Србије током преговора о Косову и Метохији чиме би се заокружила државност ове сепаратистичке творевине створене уз помоћ актуелне власти у Србији.“

У саопштењу се још наводи је поистовећивање премијера Србије с Милошем Обреновићем у најмању руку неукусно.

„Велики српски кнез је територију своје државе стално проширивао за разлику од Александра Вучића који простор државе Србије све више сужава“, додаје се у саопштењу Патриотског блока.

Куд се деде Томина платформа?

У име Срба са КиМ, Патриотски блок пита председника Србије Томислава Николића „куд се деде његова платформа о Косову и Метохији“ и да ли ће се на основу ње одвијати преговори у Бриселу или ће можда доживети судбину „тоалет папира“. У саопштењу је осуђен и оружани напад на портал Кошев за који се тврди да је међу грађанима Косова и Метохије познат по својој објективности и није наклоњен режиму у Београду.

 

Извор: vesti-online.com

Коментари (3)

 1. Dobrivoje-Valjevac каже:

  Ovom neodgovornom drzavnom cinovniku ne treba NISTA verovati!
  Laze, gore no Baron Minhauzen!

 2. sasa каже:

  pa jel ti ga tata ostavio?

 3. Nikolic Predrag каже:

  Sta vas to iz nenadjuje prodalisu mnogo sta
  DOSADA I SVECETO DASE PRODA TOJE BIZNIS

Напиши коментар