Свет

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК – Нацисти у Украјини убијају мушкарца у присуству његове супруге!

Ово сигурно није снимак за јавно приказивање, али људи би требало да знају са ким Руси у Украјини имају посла. Ови људи који су ово учинили, слободно могу да кажем нису људи, ово нису ни животиње, јер оне не убијају неког само зато што је различит од њих. Ово су ни мање ни више него тешко оболели нацисти. Они на овом снимку мушкарца кога убијају терају да говори „Слава Украјини“, што је карактеристичан „поздрав“ за нацисте са евромајдана, те се у том смислу и може потврдити да се ради о нацистима „Десног Сектора“.

Иначе на следећем линку пише да се ради о бившем начелнику полиције у Доњецку, а на снимку се и види да убијени мушкарац носи полицијску униформу.
http://antimaydan.info/2014/04/18_fashisty_pravoseki_na_glazah_jeny_zarezali_byvshego_nachalnika_milicii_66827.html

Још једном упозоравамо да снимак садржи изузетно узнемирујуће сцене и да није препоручљив за гледање особама које су млађе од 18 година и које не подносе насиље!

Коментари (9)

 1. Gavran каже:

  Probudile se sluge nacisticke Njemacke.
  E moji Rusi,kad necete vi – oni sigurno hoce!

 2. ДС каже:

  Почивај у миру…

 3. Vuk каже:

  Pocivaj u miru…

 4. Тања каже:

  Не бих им пресудила у трену.

 5. Aleksa каже:

  Pocivaj u miru,i neka ti je laka zemlja ! Fasizam je tu oko nas.Mi pravoslavci nikad mira necemo imati, dok se ne podignemo svi ko jedan i stvorimo savez pravoslavnih zemalja.U protivnom samo nas rasparcavaju i dele!

 6. Антоније каже:

  ОКО ЗА ОКО ЗУБ ЗА ЗУБ!

 7. алекса каже:

  Усташе, богоодпадници, братомрсци каиновци безаконици безбожници кољу то им је плата ако се не покају вечност им је припремљена са оним коме служе сатаном, на жалост.

 8. nessa каже:

  Ovo je van svake pameti ja nrmogu da verujem da neko moze ovako da zakolje coveka ima li taj dusu ovo nije normalno.Mogli su ga ubiti metkom ali ovako strasno,sta li je bilo sa njegovom zenom neka joj je bog upomoc.

 9. Ja каже:

  Verujem da će im se vratiti desetostruko, Verovatno oni lično i nisu učestvovali u borbama jer su takvi obično u pozadini, ali sam uveren da če im ruska državna bezbednost skinuti maske. I mnogo veći od njih poput Hataba su likvidirani, a ne tri klošara. Jadan čovek. Neka mu je laka zemlja.

Напиши коментар