Србија

У ноћи „педербала“ нападнута Вазнесењска црква!

У петак вече, када је одржан недозвољени „ноћни прајд“ вандали су срушули капију Вазнесењске Цркве у Београду. Случајност?

У ноћи 27. септембра група непознатих починилаца срушила је једно крило капије на Вазнесењској цркви у Улици кнеза Милоша у Београду». И то је све. Све што су српски медији смели да известе о вандалском скрнављењу једне од најважнијих цркви у главном граду Србије! Храбрији су пренели да је до «инцидента» дошло непосредно пошто је у том крају продефиловало неколико десетина учесника Педербала. И то је најближе што се пришло починиоцима. Јер, МУП и сви други безбедњаци све док су под капом Дачића и Вучића неће смети да кажу шта су и кога су све снимиле десетине безбедносних камера са државних зграда Министраства Финансија, ЕДБ-а, Београђанке, Службеног Гласника…
Пошто ништа није украдено, полиција је направила увиђај и рекла да је то дело вандализма. Али, ево шта се све ту ноћ заправо десило и шта из тога произилази:
Само неколико сати пре напада на Вазнесењску цркву и дефилеа педера, Београдом се прошетала породична Србија. У породичној шетњи учесника је било тридесет пута више него педера, предводиле су је Двери и после ње ни лист са гране није фалио. Породичне људе – укључујући и мајке са децом –  стезао је обруч од више стотина полицајаца и Жандармерије у пуној опреми, са пендрецима и гас маскама. Све је било праћено манипулантским медијским извештајима да су на улицама десничари, навијачи и друге групе које су окарактерисане као опасне и агресивне! 

Понављамо –после нас ни лист са гране није фалио.

Али, после нас су дошли они: разјарена група педера, револтирана што сутра неће гурати своју скарадност под нос нормалних људи. Да ли су маске пале? Дачић и Вучић нису стигли да им их придрже. То више нису била упеглана и насмејана лица младих људи која пред камерама тобоже само траже нека «нормална» права за људе који се «воле».  Далеко од контролисаних кадрова режимских европских медија показали су своја права лица. 

За само сат времена, где су прошли они, остала је разваљена капија цркве! И то цркве! Не зграде Министраства Финансија, не ЕДБ-а, Београђанке, нити Службеног Гласника…

Сат времена, њих стотинак. Разваљена црквена капија. Који би биланс био да су имали цело поподне – као што су тражили? Да их је било тридесет пута више, како су планирали, и да их је чувао чопор амбасадора-миротвораца НАТО земаља?     

После овог биланса, не вреди да питамо Дачића да нађе и казни починиоце – јер МУП има снимке на којима се види ко су, али због Брисела ништа не предузимају. Не вреди да питамо Вучића да нормалне људе заштити од опасних девијаната, јер онда ни Гвидо неће моћи да дође у приватну посету (у службену не може јер његов народ за њега није гласао!). Не можемо да питамо  ни Николића – он је колико јуче издао упутства да се крене у организацију следећег педер бала да не би пропао као овогодишњи.

Једино што нам остаје је да се они више не питају.

Извор: Двери

Коментари (5)

 1. Корнелиjе Кодреану каже:

  Баш су побеснели, треба то у логор, па да ради по 20 сати па би се смирили. Примаjу га у дупе па мисле да су много битни. Марш из Србиjе багро!

 2. Darko NS каже:

  Sad jos i da udju u crkvu,i kao nista nije bilo…,nije se desilo…Zasto to ne sme da zna vecina gradjana..ko stopira takve informacije za obicnog coveka…!!!???

  1. Hitman каже:

   Razmišljam baš u proteklih godinu dana da uradim nešto. Da se izjasnim kao Ciganin po nacionalnosti, i da se učlanim u neko pedersko udruženje. Brate mili, biću zaštićeniji nego pande i beli medvedi zajedno!

 3. Aleksandar каже:

  Sve stoje snimljeno bice i prosledovano i ispitano ipojedinci ako su snimljeni da su ovo uradili bice uhvaceni i pored togamorace da plate tu stetu.Pa moze da bude i nepunoletan i daroditelji nemaju novca neznimame to ocuovo da se sve ispita i kazni.Na PUPU jed atoodradi.

Напиши коментар