Србија

2 милиона евра потрошено на педербал, а могло је на…

Пише : Немања Недељковић

За организацију отказаног педербала потрошено је око 2 милиона евра. Те паре су могле бити усмерене на много битније и паметније ствари у друштву.

– Могло је 20 породица да добије по 100 000 евра за лечење деце у иностранству којима је то потребно, да те породице и деца знају да држава стоји иза њих.

– Могло је 2 000 породица да добије по 1 000 евра за рођено рецимо 4,5,6… дете и тако да се стимулише рађање, на тај начин држава би показала да шта јој је приоритет у земљи беле куге.

– Могло је уручити у 200 домова за незбринуту децу по 10 000 евра за обнову или за неопходне намирнице.

– Могло је на Косову и Метохији 200 најугроженијих породица у енклавама да добије по 10 000 евра помоћи пред зиму, како би били могли да обезбеде неопходне намирнице и дрва за зиму. На тај начин држава подстиче опстанак српског народа и не приморава га да се приволи шиптарским институцијама. 

– Могла је држава подстицати враћање избеглица из колективних центара на КиМ или у Крајину и саградити 100 монтажних кућа (по 20 000 евра).

– Могло је да се реновира 200 паркова и игралишта за децу са по 10 000 евра у свим општинама у Србији а не да родитељи размишљају да ли ће се дете убости на зарђали ексер или исећи на пропалим справама.

– Могло се 2.000.000 евра уложити у програме за вештачку оплодњу како би парови који немају деце, а немају ни новца за ове програме, били помогнути.

– Могла се организовати куповина кућа и земље за младе брачне парове у местима где становништво масовно одлази, како би се сачувала мала места и села.

Постоји хиљаду „могло је“, али кога брига када је најважније утрошити 2 000 000 евра на Кацинова ”људска права” и промоцију хомосексуализма у земљи где годишње нестане 40 000 људи. 

Када одговорите сами себи на питања колико је са једне стране хомосексуалаца због своје сексуалне орјентације добило отказ у Србији а колико је са друге стране самохраних мајки остало без посла, колико је младих девојака условљено да не смеју да остану у другом стању како би остали на послу, колико је мајки у вишедетним породицама остало без посла? Одговором на ова питања схватићете шта је хир и безобразлук а шта угроженост и дискриминација!

Народе, немој да се будиш и да размишљаш и немој никако да помислиш да угрозиш назадно црвену коалицију. Замисли шта би могло да се деси ако дође слобода.

Коментари (1)

  1. Корнелиjе Кодреану каже:

    Те паре jе поделио Александер Вjучик фон Силиконац са своjим ,,поносним” ортацима.

Напиши коментар