Србија

Хоће ли нас предати или продати

Пиш: мајор Горан Митровић

aleksandar-vucic

Радио Слободна Европа, објавио је 11. јуна ове године драматичан апел српског премијера Александра Вучића, који је том приликом рекао, да је пред Србијом у наредних месец дана веома тежак период, да ће то бити дани пуни великих и значајних политичких изазова и тешких одлука о разним питањима, због чега је позвао грађане на пуно јединство и очување стабилности у земљи. Вучић је навео да се ствари у регији компликују и да Србија мора одбранити пуну политичку стабилност и додао: „…Србији није потребан ни украјински, нити македонски сценарио, него мир и стабилност да би се осигурао економски напредак“… У очекивању могућег оружаног конфликта НАТО алијансе са Русијом, Србија ће, као што је и најављено, бити на „ватреној линији“. Како да се Србија брани, када је на челу Владе болесни педер, Александар Вучић, а министри одбране и унутрашњих дела Братислав Гашић и Небојша Стефановић? Хоће ли нас они предати, или продати непријатељу?

У очекивању могућег напада НАТО алијансе (препоручујемо текст из овог броја, нашег дописника из Москве Виктора Хлистуна – „Јастребови“ шире крила), многа звона звоне за узбуну.

Рат је оружани сукоб народа, којем претходе, као прво, пропагандне припреме, постављење циљева који оправдавају рат, мобилисање јавног мњења, затим припреме за војну мобилизацију…

Квинслиншка Влада Србије потписала је 20. марта, ове године, такозвани Индивидуални партнерски акциони план (ИПАП) са НАТО алијансом.

План ИПАП подразумева и потписивање такозваног СОФА споразума, који Србија већ има са САД, и са чланицама НАТО, којим се регулише прелазак границе и ниво имунитета за припаднике НАТО-а, док пролазе кроз Србију или бораве у њој, као и приступ војним објектима.

Србија се обавезала и да Регионални центар за обуку „Југ“ код Бујановца буде отворен за све земље чланице Партнерства за мир и НАТО, да постепено усклађује своје прописе у области одбране са Европском унијом (у чије чланство како тврди канцеларка Мерклел нећемо моћи приступити у наредних 15 до 20 година) и да редовно уништава вишкове свог наоружања (у Железари Смедерево, у време када њом руководе Американци!).

Дакле, све земље чланице НАТО алијансе, па и оне и суседне, могу, без најаве, ући својим трупама у Србију, стационирати се у војним касарнама, и некажњено утеривати свој поредак у држави Србији!

Да ли Србија има способност за самодбрану, у случају уласка страних трупа на њену територију?

Одговор је обесхрабрујући. На челу Владе Србије је болесни педер Александар Вучић, конвертит и квинслиг који, да би сачувао своју опљачкану милијарду евра, спреман је да пристане на све, што је до сада и чинио.

Може ли Србија, са министром одбране Братиславом Гашићем и министром унутрашњих дела Небојшон Стефановићем да пружи отпор агресору?

У Влади Србије осам министара су хомосексуалци! Ако нас они буду представљали, нема нам спаса.

Прво, српска војска је циљано девастирана. Пензионисани су сви ратни официри и подофицири, у генералске чинове су унапређени олоши који само гледају да добију станове и чинове.

Српска војска је десеткована, слабо је наоружана. Српско вазудухопловство је на нивоу ескадриле браће Рајт. Небо нас Србијом је небрањено, и у ваздух је лако дићи хидро и термо електране, мостове…

Министар Гашић је докрајчио српску војску. На шта она личи, видело се и за време прошлогодишњих мајских поплава, када ниједан понтон нису могли да ставе грађанима на располагање, јер су продати, или претопљени у Смедереву.

Министар Гашић није учинио ништа да Србија добије, на дугорочни и повољни кредит од Русије борбене авионе – ловце пресретаче. Војска у Србији је професионализована, војницима и официрима касне плате, а немају ни редовне оброке! На кључним положајима у Војсци Србије су држављани Црне Горе! Милогорци руководе и српском полицијом!

Наредбу за дејство српске војске Влада Србије, на челу са Вучићем, не би издала ни за живу главу. „У име регионалног мира и стабилности, ми нећемо пружати отпор снагама које су ушле у Србији“, уверавала би нас Вучићева пропагандна машинерија! С друге стране, мало би грађана желело да гине за Вучићеву злочиначку владу и његову партијску пљачкашку дружину.

Да се Србија плански припрема за „ватрену линију“, сведочи и позив министра унутрашњих дела Небојше Стефановића упућен грађанима да врате полицији нелегално ватрено оружје, које је у њиховом поседу. Да се, којим случајем, окупатор не нађе на нишану непокрених грађана. Господин Стефановић је крпа коју користе амерички обавештајци у Београду.

Али, и грађани знају да долазе зла времена…

Само 12 дана уочи затварања акције предаје илегалног оружја у Србији, министар полиције Небојша Стефановић, изјавио је да су грађани до тог тренутка предали укупно 3.587 комада оружја, међу којима је и 114 аутоматских пушака, 14 аутоматских пиштоља, четири ручна ракетна бацача „зоља“, 518 бомби и експлозивних средстава, као и 78.534 комада муниције различитог калибра. Претпоставља се да у поседу грађана има још око милион комада ватреног оружја, плус оно за које грађани имају дозволе полиције.

Позивамо грађане да сакрију оружје, да га подмажу, да, ако дођу такве прилике, могу да своја огњишта бране. Голим рукама се не иде на аутоматске пушке, тенкове, хаубице…

У српској полицији има неколико формација, које су полувојне. Жандармерија броји више од пет хиљада жандарма. Нажалост, њен комадант је Горан Драговић, држављанин Милогоре. Директор српске полиције је Милорад Вељовић, који је јавно раскринкан да ради за албанску мафију, да им изyдаје лажне пасоше и осигурава са Космета њибхове транспорте наркотика.

Грађани Србије могу рачунати на нови погром. То шта ће нам се десити не зависи од нас, већ од оних који Србију користе као тоалет папир у међународном сукобу и позиционирању. Питање је само да ли ће нас Вучићева камарила предати, или продати окупатору, грдећи нас на сва уста, као што то и данас Вучић чини, оптужујући нас као нераднике, националисте….

Када је генерал Данило Калафатовић потписао 17. априла 1941. године у Сарајеву капитулацију тадашње државе, грађани су узели оружје у руке, и нису се покорили.

Србија данас, нажалост, као ни у Милошевићево време, нема ниједног савезника. Педерска курва Вучић се упорно савија око оних који су нас бомбардовали, и који нас и даље сматрају животињама. Њему је важно само да се са њима слика. То му је терапија.

 

Извор: Магазин Таблоид

Коментари (1)

  1. slavko каже:

    sve je izgubljeno 1948 ,

Напиши коментар