Србија

НОВО СИЛОВАЊЕ СРБИЈЕ: Следећа парада педера ће трајати седам дана!

Београдска парада педера 2015. године трајаће од 14. до 20. септембра, када ће бити одржана, саопштили су данас организатори ове изопачене манифестације.

peder

Како се наводи, организатори су 10. децембра на Међународни дан људских права поднели пријаву за одржавање такозване Недеље поноса и такозване Параде поноса.

Колона настраних треба да крене од Владе Србије у Немањиној, а затим улицама Кнеза Милоша, Краља Милана и преко Трга Николе Пашића, док ће завршна манифестација бити одржана на платоу испред Скупштине града Београда.

Током седам дана настраности биће организовани различити дебатни, културни и „забавни“ програми.

У саопштењу се истиче да је такозвана Парада поноса Београд постала чланица настраних удружења као што су Европско удружење организатора Прајдова (EPOA) и светско удружење Прајд организација (InterPride).

Коментари (1)

  1. Zivojka Serb каже:

    srb/ Tajni dokumenat Bildbergovih o slabljenu Nemacke i EU! Nemacku zele oslabiti programima finansiranja i spasavanja siromasnih EU-zemalja, visokom stopom azilanata, kao i rascepljenje uz pomoc organizovanog ustanka islamista… i to sve kao zadatak nemackoj vladi – radi slabljenja nacionalne svesti gradjana!
    Ovakva praksa je i Srbima poznata, zar ne? Slabljenje srbske privrede, tradicije putem PEDER-bala, masovno naseljavanje svih Cigane Evrope u Srbiju, antisrbsko organizovanje islamista, kao i rasparcavanje Srbije – a SVE U CILJU SLABLJANJA SRBSKE NACIONALNE SVESTI+++
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4869096341820&set=pb.1729708700.-2207520000.1418570100.&type=3&theater

Напиши коментар