Србија

ПУКОВНИК НИКИЋ: Србија – „рањени лав“

Пише: пуковник Славко Никић

pukovnik-slavko-nikic

Србија је данас као рањени лав. Гледа како јој „хијене“ (политичке странке) кидају месо. Да би „рањени лав“ устао, требају му млади из његовог чопора, да разјуре лешинаре. Ако не дођу на време, и они ће постати жртве хијена.

Ваљало би да народ препозна, у овом тренутку, велику издају.

Мале странке су хијене, то су само плаћеници. Њихов задатак је да задају један од последњих удараца Србији.

Млади Србије, смо сви ми, који искрено волимо отаџбину. Ако је овог пута не одбранимо, остајемо без ње. До нестанка Срба са ових простора, живећемо као кукавице које су се плашиле за своје животе, а изгубили државу. Живети без части, државе, своје војске и полиције, много је теже него жртвовати живот за одбрану отаџбине.

Звери које су раниле Србију су:

 1. Издајници (позната имена)
 2. Тајкуни (позната имена)
 3. Велике странке (познати лидери)
 4. Ратни профитери (позната имена)
 5. Страни плаћеници и… (позната имена)

Сви који се данас нуде народу, са све њиховим програмима за економски и други „спас“ Србије, обични су преваранти и мешетари, издајници свога рода.

Једини спас је СРБСКА, ВОЈНИЧКА ЧИЗМА!

Извор: Фејсбук профил Славка Никића

Коментари (3)

 1. PETAR PERO GRABLJIIC каже:

  OTADZBINU STO PRE SACUVATI I LJUDE KOJI OTVORENO ZAGOVARAJU UNISTAVANJE SVEGA SRBSKOG JAVNO OSUDITI NA VISEGODISNJE KAZNE ZA VELEIZDAJU. VELEIZDAJA JE I SMANJENJE PLATA GASENJE FABRIKA POGONA , DONACIJA STRANIM PARTNERIMA ZA OTVARANJE ZATVORENIH RADNIH MESTA ZA LJUDE KOJI SU PRE TOGA DOBILI OTKAZE . SVE JE TAKO VIDLJIVO SVE RADNJE I KRIVCI USKORO NECEMO ZNATI KOME PRIPADA PARCE SRBSKE ZEMLJE SLOBODA ILI SMRT,….

 2. ДРАГАНешковић каже:

  Нисмо уништени и кад нас сломе

 3. zoran каже:

  Апсолутно се слажем са Никићем. Само војна управа и војни закони могу спасти Србију од даљег пропадања. Чистка на свим нивоима. Сви издајници и тајкуни, и убице Срба, да одговарају по војним законима, а њихове адвокате,сматрати као саучеснике.

Напиши коментар