Србија

Србија није земља која је изгубила четири рата, него земља која је сахранила четири царства!

zastava_srbije

У кухињама невладиних организација стално се измишљају нови ментални импланти. Ментални имплант је идеја која се усађује у ум појединца или народа преко медија вјештом манипулацијом. У ум српског народа невладине организације и продани интелектулаци усађују идеје које служе расрбљавању, уништавању националног поноса, издаји части и стварању осјећаја кривице и само-презира. Једна од таквих идеја, менталних импланта које са примила код многих људи је лаж о томе како је Србија изгубила четири рата. Србија нити је покренула четири рата, нити је било четири рата, нити их је изгубила.

Термин „ратови деведесетих“ су још једна измишљотина другосрбијанаца. Није био ратова, био је само један рат – разбијање Југославије од стране Англо-американаца, Ватикана и Њемаца у сврху слабљења српског народа. Иако је СФРЈ била више кроатославија, него Југославија, ипак је англо-америчкој геополитици сметала Југославија у којој би кад тад српски фактор могао постати доминантан. Читав рат водио се у сврху тјерања Срба западно од Дрине, а слабљења и понижавања Срба источно од Дрине. У таковој ситуацији, без и једног савезника, никад слабије Русије и никад јаче Америке (сви смо се тада клели у Рамба и Терминатора, вјеровали да су Американци спаситељи свијета) Срби су успјели немогуће – након више од пет вијекова поново направити српску државу западно од Дрине. Србија према томе није изгубила никаква четири рата. Него извукла маскимум из рата у четири фазе.

У првој и другој фази Милошевић је циљано пустио да се ЈНА обрука у Словенији и Хрватској (Вуковар). На тај начин се ријешио југо-унитаристичког водства ЈНА које је 1991. још увијек хтјело бранити пропали комунизам и титоизам. У трећој фази Крајину није било могуће спасити, али је је Милошевић успио у замјену за Крајину добити републику Српску. Четврта фаза била је НАТО агресија на СР Југославију и рат на Косову. Због огромне премоћи противника, чак 19 земаља се удружило против Србије, Косово није било могуће обранити, али се српска војска готово неокрзнута повукла са Косова, али Кумановским споразумом Косово још није било потпуно изгубљено, а није чак ни данас.

Срби требају бити поносни јер су једини народ који се деведесетих храбро супротставио америчком империјализму, онда кад су Америка и НАТО били на врхунцу моћи, а Срби сами, без и једног јединог савезника. Све највеће империје су на врхунцу своје силе напале Србију и све су редом тај напад платиле својим сломом. Клица пропасти Римског царства био је илирски рат (Илири су само назив којим су други звали Србе до средине 19. вијека). Турско царство које је 500 година владало са пола свијета на крају је морало са Балкана бјежати пред Србима да би се на крају потпуно урушило. 1914. највећа еуропска царевина, Аустро-Угарска је са великом војском покушала Србију избрисати са мапе. Четири године касније Аустро-Угарска више није постојала на мапи. Моћна Хитлерова Њемачка ради Срба је морала одгодити напад на СССР за чак седам недеља. Седам недеља које су спасиле свијет, толико су изгубили Њемци ради српског рушења тројног пакта, таман довољно да их стигне руска зима на само 40 километара од Москве. Деведесетих је никад јача Америка, највећа сила коју је свијет видио напала Србе. И док су Американци у својој охолости мислили да су непобједиви, умјесто да се позабаве коначним уништењем никад слабије Русије, они су на Србе изгубили десет година. 10 година било је Русије бескрајно драгоцијене вријеме, руски народ успио је изродити Путина, а Путин крај америчке доминације и униполарног свијета.

Не, Србија није земља која је изгубила четири рата, него земља која је сахранила четири царства, а ускоро ће бити сахрањено и пето, па ће пресахнути крвави амерички новац којим су плаћене невладине организације за ширење својих анти-српских лажи.

М. Х. / Васељенска

Коментари (5)

 1. SIKIRA каже:

  prvo milosevic ni njegova vojska jugoslavije nije presla drinu niti je ratovala za srbsku republiku srbi su ratovali i dobrovoljci srbi sa karedzecem i mladicem i stvorili republiku srb. milosevic nije mrdno sa fotelji i vile nigde niti je komandova u republiki srbskoj komondova je u republiki srbskoj krajini u hrvatskoj i tuje sve preda tudmanu i crnu goru je preda mili dukanovicu i sa kosova povuko jugoslavensku vojsku za njegove vladovine u srbiji samo pljacka bila i ubistva ovo nije las ovo svi su gledali i culi sramota i bruka za sbsku istoriju

 2. Vojkan каже:

  Pa normalno, ne mogu te gluposti da im prodju nikad 🙂 Srbi su Srbi, ne mozes njih da manipulises na tom nivou, mozes samo da ispadnes smesan i normalno izgubis sta god da si pokrenuo protiv njih.

 3. MILAN каже:

  BRAVO ZA KOMENTAR….SVAKA TI JE NA MESTU……SVE SI REKAO KO RAZUME….ONAJ KO NE RAZUME I NE TREBA MU….POZDRAV…..

 4. dejan каже:

  ma samo opusteno ovde su sva carstva pala

 5. Aleksandar Marković каже:

  Slažem se sa svakom ugovorenom reči ne samo umom nego i celim srcem, ustati i opstati za čast, istinu, dostojanstvo kao temelj slobode, to je jedino vredno življenja. Muka mi je kad vidim bolesne lazove i seksualne perverte kada nam kažu da moramo da se menjamo, po nalogu njihovih demonski gazda. Na žalost Srbija je uvek imala izdajnike i to one ne daleko od vlasti. Ali srce pravog i čestito Srbina nikada i niko nece moci promeniti ili pokupiti, jer Bog je nas odavno u svoju knjigu upisao kroz Svetog Savu I Svetog Simeona I to ne može biti slučajno. Neka vas oni svojim molitvama bodre i čuvaju braćo za svagda. Amin.

Напиши коментар