Србија

СРАМНО! Србија кришом укинула потерницу за Хашимом Тачијем!

Министар сигурности БиХ Драган Мектић изјавио је данас да су безбедносне службе БиХ из седишта Интерпола у петак добиле информацију да је сторнирана потерница за Хашимом Тачијем, па је он слободно боравио у Сарајеву на самиту „Брдо-Бриони“ као „косовски председник“.

Aleksandar-Vucic-Hasim-Taci

Тачи је током викенда боравио у Сарајеву на Самиту 100 лидера, а Мектић каже да не постоји могућност да БиХ да неку врсту имунитета некоме за ким је расписана међународна потерница.

Мектић је новинарима у Сарајеву рекао да би, у случају да је потерница била валидна, агенције у БиХ поступиле по њој, пренела је Фена.

Све указује на то да је Србија кришом укинула потерницу за Тачијем, али је режим по обичају сакрио ову срамну вест од грађана Србије.

 

Спутник / НСПМ

Коментари (2)

  1. SRDJO каже:

    SADA NAVALUJEV NA NEMCE: DRSTE TE SE SRBINI

  2. ДРАГАНешковић каже:

    Не разумем зашто Вас то изненађује, па Вучић је шиптарско дете. Вучићев биолошки отац је шиптар Фатмир Љимај. Ако није неумесно да када искорачите на интернет, укуцајте следећи текст. Овај текст се мора укуцати латинично, цитирам; “FAVORIT SRBIJE NIJE SRBIN: Prodana duša čijim venama ne teče srpska krv, već albanska krv. Добићете текст од 4 странице А4 па просудите сами, у којој говнарској општој националној ситуацији смо задњих неколико година.

Напиши коментар