Србија

СКАНДАЛ! Александар Вучић на свом Фејсбук профилу промовише независно Косово!

Александар Вучић је пре неколико дана дао интервју америчкој телевизијској станици Си-Ен-Ен где је по обичају налупетао гомилу глупости, небулоза и лажи. Оно што је нама занимљиво је чињеница да је Александар Вучић као први подпредседник владе Републике Србије пристао да да интеврју Си-Ен-Ен-у иако су они у уводу тог интервјуа на карти који су приказали веома јасно показали Србију без Косова и Метохије и не само то.

Након што је дао тај интервју Си-Ен-Ен-у где је Србија приказана раскомадана, Александар Вучић је на његов Фејсбук профил поставио дати интервју у коме се веома јасно промовише независност НАТО Франкештајн државе коју покушавају да створе на српској територији уз несебичну помоћ ако не и пресудну управо Александра Вучића.

На Јутубу профилу СНС на који је такође постављен интервју Александра Вучића Си-Ен-Ен-у нема почетка и увода тог интервјуа који је дала новинарка Си-Ен-Ен-а и он је напросто одатле исечен. 

Интервју који је Александар Вучић под оваквим условима  дао Си-Ен-Ен-у је комплетан и тоталан спољно-политички дебакл како самог Александра Вучића тако и свих оних које он у својој глупости представља!

Ако СНС ботови и цензори уклоне дати интервју са Фејсбук профила Александра Вучића у што не сумњамо исти можете погледати овде:

Коментари (2)

  1. Корнелиjе Кодреану каже:

    Издаjник, педер, криминалац, смрад, стрвина, убица, лопов, диктатор, лешинар, кукавица, лудак, дебил, кретен, педофил, пизда, лажов, дегенерик…

    1. Србија М70-АБ2 смрт ЕУ каже:

      Пријатељу ја сам таман хтео нешто од овога да кажем али ти си све набројао, свака част. И ја се твојим тврдњама придружујем у сваком случају.

Напиши коментар