Србија

Шиптарски терориста Агим Чеку подржао Вучића!

Ово се није десило ни Зорану Ђинђићу – један од највећих крволока српског народа има симпатије за рад Александра Вучића. Над чињеницом да Вучићеву политику подржава Агим Чеку треба сви да се замислимо.

ceku-agim

У 152. емисији Слободно српски гостовао је шиптарски терориста Агим Чеку. У интервјуу Будимиру Ничићу он је рекао да Бриселски споразум позитивно доприноси безбедности на Косову и у целом региону, баш као и процес „прерастања“  Косовских безбедносних снага у Оружане снаге, односно косовску војску, „чиме ће се заокружити пуна независност, а  Косово изгледати и  функционисати као и све друге земље у региону“.

Учешће Срба са севера Косова на локалним изборима и стварање локалних  власти по косовском  закону Чеку види као интеграцију севера у уставно правни поредак Косова, а српске заједнице у косовско друштво, уз  очување њеног  националног идентитета. Међутим, за нормализацију односа између Приштине и Београда неопходна је промена Устава, по којем је Косово део територије Србије. Каже да верује садашњој власти да води Србију ка Европи, што је добро јер се „знају европски стандарди, знају се европске  вредности и зна се с којим ће се питањем Србија суочити дан уочи уласка у Европску Унију, а то је признање независности Косова“, рекао је Чеку. Он верује да ће тај потез повући Александар Вучић, који, по речима Чекуа, има снаге, одлучности и визију да Србију реформише, а први корак на том путу требало би да буде да се Србија дистанцира од своје прошлости и окрене будућности.

Коментари (2)

  1. Alex каже:

    Vučić je najveća protuva srbije. Ostaće upisan kao najveći izdajnik na ovim prostorima koji je prevazišao i samog Kvislinga

  2. Корнелиjе Кодреану каже:

    Брат jе пружио брату подршку.

Напиши коментар