Србија

Шиптарски сајт промовише продају српских органа

Да Интернет може бити депонија на коју се неконтролисано избацује свакакво смеће показује и шиптарски сајт на енглеском и шиптарском који се зове „Жута кућа клиника Албанија“. Сајт препун говора мржње, исмејава српске жртве трговине органима, а има и своју Фејсбук страницу, где су све изнете гадости, лепо и илустроване.

Сајт конципиран као огласна табла за трговину српским органима, почиње понудом: „Не пропустите нашу нову колекцију Срба“. Затим следи одељак насловљен „за етничке Србе“ у којем пише: бесплатан транспорт до наших објеката, бесплатан први преглед, специјалне понуде…

А методе њиховог рада су, како пишу, прворазредне: високо специјализовани хирурзи, опрема ручне радиности. Још једна морбидност са овог сајта је изјава о заштити животне средине. „Штитимо околину рециклирајући вас“, порука је, очигледно, намењена Србима.

Као прави трговци, и препродавци органа (убице), имају сведочанства задовољних клијената. Први је Вук Јеремић, испод чије фотографије је цитат да је свој оштећен мозак заменио функционалним свињским ткивом, што му је омогућило да живи и ради као никада раније.

Врхунац у исмејавању српских жртава и људског достојанства, ма које националности човек био, је „исповест“ Шиптарке која се силно истраумирала када су њеном кученцету отказала плућа. Али, проблем је решен српским плућним крилом. Задовољна „муштерија“ препоручује даље.

Сајт обилује мноштвом сличних бљувотина и гадости, а има и своју Фејсбук страницу, где су шиптарске активности и мржња према Србима илустроване разним сличицама и фото-монтажама.

Коментари (1)

  1. Zoran каже:

    Вратићемо се и отворити пијацу УЧК органа.

Напиши коментар