Србија

Шиптари убили Србина, а двојицу дечака напали с леђа и изболи их ножевима!

Србин Стефан Перовић дошао је у уторак увече да види своју срушену кућу, а од среде му се губио сваки траг, до суботе ујутро када је пронађен мртав на мосту у Белом Пољу. У Бошњачкој махали у Косовској Митровици, двојица дечака нападнута с леђа и избодена ножевима!

Дачићу, је л’ ово тај твој „мир“ који си потписао?

Стефан Перовић (71), Србин повратник у околину Пећи, пронађен је мртав у суботу рано ујутро у Белом Пољу на Косову.

Представник села Бело Поље, Момчило Савић, КИМ радију је казао да је Перовић пронађен на мосту поред Дома културе.

Перовић је до 1999. године живео у Белом Пољу са породицом, био је професор у Економској школи. Надао се да ће му направити кућу, па је због тога долазио и по неколико пута годишње. Тако, и сад је дошао да види своју срушену кућу, да обиђе имање… Овде је стигао у уторак увече, а од среде му се губи сваки траг, до јутрос када је пронађен”, казао је Савић.

Савић је додао да је полиција од јутрос у селу и да спроводи истрагу.

“Ми смо се сви ту окупили код Дома културе, међутим полиција нама није дозволила да видимо тело, кажу да ће тело однети на обдукцију.  Полиција је започела истрагу, распитују се ко је и где последњи пут видео Перовића”, рекао је Савић.

Портпарол полиције за регион Пећи се није јављао на телефон.

Двојица дечака избодена у Бошњачкој махали!

Директор Здравстеног центра Милан Ивановић рекао је да су дечаци ножем задобили убодне ране у пределу леђа, да су смештени на хирушком одељењу и да је њихово здравствено стање стабилно

Двојица дечака – Србин и Горанац данас су избодени ножем у леђа у насељу Бошњачка махала у северном делу Косовске Митровице и за сада није познато који су мотиви и починиоци овог напада.

Косовски Србин Ф.З. (15) и Горанац А.Ш (15) задобили су повреде у пределу леђа око 12.40 сати, збринути су у Здравствено центру, њихово здравствено стање је стабилно.

Директор Здравстеног центра Милан Ивановић рекао је да су дечаци ножем задобили убодне ране у пределу леђа, да су смештени на хирушком одељењу и да је њихово здравствено стање стабилно.

Заменик регионалног директора косовске полиције Ергин Медић рекао је да се инцидент догодио око 12.40 сати у насељу Бошњачка махала, али да за сада нису познати мотиви и починиоци тог кривичног дела.

Бошњачка махала је мултиетничко насеље у северном делу Косовске Митровице у коме живи Срби и Шиптари.

Коментари (1)

  1. MILOS M. JELENIC каже:

    MA BEZ BRIGE IMATE DACICA, IMATE VULINA KAO GARANTE MIRA. NJIH STE BIRALI A ONI CE VAS ZASTITITI.

Напиши коментар