Досије

РОТШИЛД ПОКРЕНУО СЕОБУ МИГРАНАТА: Сви добили по 11.000 евра!

Аустријски часопис InfoDirect, иначе познат по својим везама у оружаним снагама, објавио је недавно чланак, у коме се, позивајући се на неименовани извор аустријске безбедносне агенције „Österreichischen Abwehramts“, пише да Сједињене Државе финансирају трговину афричким имигрантима који из Либије улазе у Италију.

migranti-dzihadisti-ubice-islamisti-rotsild

У чланку у ком се тврди да САД плаћају трговце имигрантима у Европи се не наводи пуно тога. Наиме, тврди се како се трошкови доласка једне особе у Европу процењују на нешто више од 3.000 еура, као што наводе и други медији.

„Шлепери захтевају огромне суме новца за превоз у срце Европе. Чак и без обзира на услове превоза, који се граниче са нељудским, избеглице по глави морају платити између седам хиљада и 14 хиљада евра, у зависности од региона у коју желе доћи“, тврди аустријски обавешајац. До тих података долази се из полицијских кругова јер они имају директан контакт са људима који траже азил. Због све веће навале, све ригорозније су полицијске провере камиона, „шлепера“ и сличних возила те полиција избеглице често води на вишедневно испитивање.

„Имамо сазнања да све или део трошкова транспорта за избеглице сносе организације из САД-а. Открили смо то након што смо приметили нелогичности у бројкама које су се након испитивања редовно понављале, а нису се поклапале са могућностима људи зависно о крајевима из којих долазе. На пример, није могуће да толико људи из северне Африке при руци има око 11 хиљада евра. Како је могуће да нико није поставио то питање? Једино објашњење је да неко нешто скрива“, изјавио је аустријски обавештајац и додао да чак у пријатељским обавештајним круговима попут Немачке и САД-а влада некаква необична тишина.

„О нашим закључцима нико из САД-а не жели да разговара са нама, а досад смо имали изузетно добру комуникацију с њиховим обавештајним службама. Чак ни HNAA (аустријска војна агенција за информације и унутрашњу безбедност) нема никаквих информација или је једноставно добила забрану ширити их. Но, ово мора у јавност“, закључио је аустријски обавештајац.

Према интерном извештају аустријске обавештајне службе „подразумева се да су америчке организације створиле модел суфинанцирања и подносе највећи део трошкова трговине имигрантима. Реч је о „истим организацијама које су својим радом запалиле и бациле у хаос Украјину прије годину дана“.

Ово је више него јасна алузија на такозване невладине организације. Чланак се завршава позивом „новинарима, полицајцима и обавештајцима да активно учествују у потрази за подацима који ће поткрепити наведене тврдње, јер је тренутна ситуација изузетно опасна и објава тачних информација може спречити ескалацију кризе“.

У чланку објављеном накнадно под називом „Ротшилди и индустрија азила“, аустријски лист открива „да у Аустрији цвета посао везан за избеглице и да је само једна фирма која се брине за тражитеље азила добила 21 милион евра од државе како би им помогла и нахранила их“.

Међутим, овде долазимо до занимљивих података, јер је реч о правом профитабилном друштву са седиштем у Швацарској, „Ors Service Ag“, које је у власништву финансијске куће „British Equistone Partners Europe“, која је део моћне „Barclays Banke“, мултинационалног финансијског гиганта такође познатог „Оклопњача Ротшилд“. Њени главни деоничари су приватни банкари фирме „NM Rothschild & Sons Limited“ и њихов финансијски сателит „Lazard Brothers“, открива талијански аналитичар Маурицио Блонде.

Дакле, друштво које се бави пружањем помоћи избеглицама и нуди прехрану азилантима је „подружница подружнице још једне мање подружнице моћне „Barclays Banke“. Отприлике тако некако, иако траг није тешко пратити.

„Председник Barclays Banke“ је годинама био Marcus Agius Rothschild. Он је оженио кћер Edmunda de Rothschilda, Katherine Juliette. Резултат тога је да такође има контролу над British Broadcasting Corporation (BBC) и један је од три директора Управног одбора групе Билдерберг. Ротшилдима не смета ниједан посао и изгледа да су видели да је организовање „добродошлице“ имигрантима и брига о њима јавним новцем посао који ће прогресивно расти“, пише Блонде.

Француски аналитичар Тијери Мејсан за портал Voltairenet пише како је ово откриће потврда његовог опширног чланка објављеног пре четири месеца у ком између осталог наводи да талас избеглица у Европи није случајна нуспојава сукоба на Блиском истоку, него стратешки циљ Сједињених Држава. Мејсан ову америчку стратегију назива „теоријом хаоса“ и позива се на Леа Штрауса (1899-1973), филозофа, оца и гуруа неоконзервативаца који су заузели кључна места у америчким институцијама.

„Начело ове стратешке доктрине се може сажети на следећи начин: Најлакши начин за пљачку природних ресурса једне државе на дуги рок није заузимање те земље војним путем, него њено уништење. Без државе нема војске, а без непријатељске војске нема опасности од пораза. Од тог времена, стратешки циљ војног НАТО савеза са Сједињеним Државама на челу је искључиво уништење држава. Шта ће се касније догађати с погођеним народима, то није проблем Вашингтона.

Миграције на Медитерану, које су за сада још увек хуманитарни проблем (200.000 имиграната у 2014. години), даље ће прерасти у озбиљан привредни проблем. Недавне одлуке Европске уније нису усмерене на то да се проблем масовне имиграције заустави, него да се оправдају нове војне операције којима треба задржати хаотично стање у Либији. Наравно, хаос се не треба решити. То је тачно тако. Америчка стратегија је заправо усмерена да се Европљани увуку у војне авантуре у Либији, Сирији и Украјини. Једном када Европљани до грла заглибе у мочваре хаоса због недовољне војне обуке и капацитета, мораће да моле за помоћ једину преосталу суперсилу. Она ће нас ујединити више него икад, јер „нас штити од хаоса“, пише Мејсан.

За крај је нужно споменути лево-либерални део политичког спектра који као и увек штити интересе „оних најслабијих“, у овом случају имиграната, док у ствари учествује у овом великом и уносном послу, некада и не знајући шта чини.

У сваком случају, овај огроман талас имиграната који је запљуснуо Европу треба збринути, а несрећним људима дати могућност да живе у миру и условима достојним човека. Међутим, говорити искључиво о врху леденог брега, а не решавати проблем у корену, било да је ријеч о Либији, Сирији, Ираку, Авганистану или Украјини, само потврђује наводе Мејсана да Брисел у истој мери као и Вашингтон учествује у производњи хаоса на глобалном нивоу који у Европу тера на стотине хиљада људи.

Рачун ће на крају платити европски порески обвезници а трошење јавног новца у те сврхе ће неминовно произвести пораст ксенофобије. Наравно, тај ћемо проблем као и све раније решавати накнадно и у међувремену ћемо се згражавати над монструмима, што и јесу, као што је Андерс Брејвик и њему слични.

Тиме што ћемо рећи да сами нисмо исти као Брејвик опраћемо нечисту савест и заборавити да Либијцима, Сиријцима и многима другима никада не би пало на памет да гуменим чамцима спас потраже на обалама Европе. Неко је због њихових ресурса и геостратешког положаја одлучио да њихова домовина мора бити уништена, а што је најгоре финансијска олигархија чак и ову „велику сеобу“ види као уносан извор профита.

Овде се треба придружити апелу аустријског часописа InfoDirect и позвати новинаре, полицајце и обавештајце да активно учествују у потрази за истином, јер је тренутна ситуација изузетно опасна, а објава тачних информација можда ипак може спречити ескалацију кризе.

 

Извор: Altermainstream.info

Напиши коментар