Досије

Пуковник Никић: Вучићево вређање ветерана није најбољи начин да упозна њихову снагу (ВИДЕО)

„Чуди ме изјава премијера Вучића да је сигуран у то ко је починио злочин у кафићу „Панда“ у Пећи али да нема довољно доказа за то“ каже за „КМ Новине“ пензионисани пуковник МУП-а Славко Никић.

Чудећи се оваквој изјави Никић се пита да ли је то Вучић можда сазнао гледањем у неку „магичну куглу“? Он се још присећа и случаја Космајац и упоређујући га са оваквим „најављивањем“ догађаја, као и тада, „није ли он (Вучић) сада то учинио не би ли упозорио некога да побегне“?

Никић подсећа јавност, и све заинтересоване, на књигу коју је раније објавио а под насловом „Командантне убице – приче из пакла“ која говори о шиптарским терористима. У тој књизи под редним бројем 146. налази се име терористе Бесник Шаље из села Озрин у општини Пећ, који је један од двојице извршилаца терористичког напада на кафић „Панда“ када је погинуло „шест младића, православаца из Пећи“.

Никић је замолио Александра Вучића да не напада српске ветеране и подсетио на извештај о терористичким активностима и организованом криминалу, који је предат Влади Републике Србије „на руке“ а у који су сачинили људи, професионалци који су се на Косову и Метохији против терориста борили. А пошто се Вучић ослања на „литературу“ његових пријатеља који нису пропуштали прилику да нас бомбардују, а то су Немци, Американци, Британци… нека каже под којим се бројем на његовом списку налазе починиоци масакра у том кафићу?

Ово није добар начин да Вучић упозна снагу српских ветерана који су ову земљу бранили и нека престане да их вређа, подвлачи између осталог Никић за КМ Новине.

 

Стево Мрђен / КМ Новине

Коментари (1)

  1. Milanko Benovic каже:

    …broj 146 nije prvi pucao vec je zavrsio posao broja 1 koji nije umeo da usmeri paljbu jer se plasio drzati pusku sa pritisnutim okidacem/obaracem kao i brzog reagovanja policije iliti nedostatka vremena za beg. kurcic pominje to opet al ne da bi upozorio na beg vec da kosovarima da zeleno svetlo da mogu da pocnu sa vecim provokacijama na kim kao sto je i uradjeno…na prolece velika albanija…a njen trenutni vodja je broj 1 🙂

Напиши коментар