Србија

Преминуо српски полицајац кога је шиптарски нарко дилер прегазио код Бујановца!

Горан Ђорђевић (44) повређен је у понедељак око 18 сати, док је био на дужности, када је покушао да заустави аутомобил, али Шиптар који је возио се није зауставио, већ га је ударио и побегао у правцу Великог Трновца.

Полицајац Горан Ђорђевић (44) који је у понедељак тешко повређен код Бујановца, преминуо је данас у Клиничком центру Ниш, рекао је директор те здравствене установе доктор Зоран Радовановић.

Упркос свим напорима лекара, због тежине повреда, полицајац Ђорђевић подлегао је повредама.

Он је у нишки Ургентни центар примљен у понедељак увече око 20 сати, са тешким повредама грудног коша и главе, опасним по живот.

Полиција је саопштила да је Горан Ђорђевић повређен у понедељак око 18 сати, док је био на дужности, када је покушао да заустави аутомобил, али „возач се није зауставио, већ га је ударио и удаљио се у правцу Великог Трновца“.

Подсетимо, Ђорђевић, вођа патроле интервентне јединице у којој су била два Србина и два Шиптара, покушао је да заустави „ауди“ швајцарских таблица због сумње да је у њему већа количина дроге. Међутим, возач је дао гас и прешао преко њега.

Велики Трновац царство дроге

Село Велики Трновац код Бујановца важи за главни дистрибутивни центар дроге на Балкану, а полиција и Жандармерија ретко и нерадо залазе у ову нарко-базу! О Трновцу као највећем балканском магацину наркотика информације имају и у италијанском Центру за борбу против мафије (ДИА). Они су у својим извештајима изнели податак да се скоро 70 одсто дроге намењене западноевропском тржишту шверцује преко Прешева и Великог Трновца, а у селу у сваком тренутку има најмање две тоне марихуане, хероина и кокаина, док дневни промет дроге износи око 500 килограма. Према извештају, целокупан шверц дроге контролишу породице Османи, Халифи и Буњаку. Село Велики Трновац насељено је искључиво Албанцима, а за Србе и људе друге националности је забрањена зона.

Возач већ на Косову?

Извор Курира каже да су у полицију већ стигли подаци о кретању црног „аудија“.
– Копнена зона безбедности је порозна јер административна линија с Косовом и Метохијом врло често једно домаћинство дели на два дела. Због тога се претпоставља да је возач „аудија“ већ побегао на Космет. Алармиране су све снаге безбедности, а укључени су и Еулекс и Унмикова полиција – рекао је наш извор.

Коментари (2)

  1. Aleksandar каже:

    Dobro sto je uhvacen,aliprobelme postoji i te kako kako se zna na tompodrucju gde su sve zasede i ukoliko sati seoninalze.Pogotvo ovi sverceri a to nijemali broj njih 140.I kako da se t spreci i da se ne sazna za to.I zasede gde su i sveostalo.To jejedna problemoko veoma riskatnog prostora za sve redom.

  2. Zoran каже:

    А чудо, зашто возач није ударио неког од двојице полицајаца шиптара. Можда су се познавали, а можда је била “намештаљка”? И питање, зашто ту селендру која се зове “велики трновац”, не сравне са земљом?

Напиши коментар