Србија

Политичари СНС-а и СПС-а се орално задовољавали у шуми код Бора

Током акције полиције у околини Бора, којом је пре неколико дана планирано хватање групе нарко дилера, оперативци Управе криминалистичке полиције ненадано су снимили двојицу високих локалних политичара из Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије, чија су имена позната редакцији Вести, током „љубавног састанка“.

Како незванично сазнајемо у полицији, оперативци су добили дојаву да је на једном споредном путу у околини Бора, познатом као честом састајалиштву оних који желе да буду неопажени, организована примопредаја наркотика.

– Оперативци УКП су по мрклом мраку дошли до тог пута, поставили заседу и спремили видео опрему како би документовали размену наркотика и ухапсили дилере на лицу места. Након неколико сати чекања наишла су два џипа, која су се зауставила поред пута, на месту са ког не може нико да их види уколико пролази тим споредним друмом. Мислећи да су у питању нарко дилери, полицајци су почели да снимају. Из возила су изашле две особе, стали су поред једног од џипова, када је један од њих почео орално да задовољава другог. Након што су завршили, заменили су места, па је други клекао и почео да задовољава партнера. Полицајци који су све то гледали и снимали били су забезекнути оним што су видели – незванично сазнају Вести у полицији.

Полицајци су одмах препознали двојицу локалних политичара, високе функционере СНС и СПС. Када је завршен „љубавни састанак“, њих двојица су сели сваки у своје возило и одвезли се. Оперативци УКП изненађени целом ситуацијом више нису ни чекали дилере, већ су се покупили и отишли, а снимак је предат претпостављенима.

Извор Вести из МУП Србије није желео да нам пружи више детаља о овом догађају, пошто актери нису починили никакво кривично дело, а двојица локалних моћника како сазнајемо уопште нису била свесна да их „у акцији“ снимају камере.

 

Извор: Вести

Напиши коментар