Србија

Полицајац суспендован због учешћа на протесту

Српски полицајац  Ристо Кнежевић, експресно је суспендован на захтев „жутог“ начелника Управе полиције Младена Курибака, зато што је подржао протест против капитулације у Бриселу!

Полицајац Ристо Кнежевић  који је имао храбрости да каже НЕ издаји Ивице Дачића, је суспендован без икаквог објашњења! Њему је по наређењу „жутог“ начелника Управе полиције Младена Курибака одузета униформа, оружије и службена значка без икаквог законског основа.

Жути генерал Курубак је полицајцу Кнежевићу овим потезом, јасно ставио до знања да Кнежевић нема право на слободу кретања и нема право на слободу изражавања, иако су та права уставом загарантована сваком грађанину!

Замољен да прокоментарише начин на који је суспендован, Кнежевић је кртко изјавио: „Част ми је да будем суспендован од овакве власти!“

Ристо Кнежевић, српски полицајац, који је данас присуствовао протесту, показује слике својих палих ратних другова.

Ристо Кнежевић, српски полицајац, који је данас присуствовао протесту, показује слике својих палих ратних другова.

 

Коментари (2)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Данас ће један бити у мом друштву(22.април; ДСС у Бг), буде ли после имо проблема – има Христа да откривају у тешким тренуцима ти надобудни смрдежи!!! Трули систем почива на трулим људима,нека се мало боље ангажује,повеже са странкама суспендовани полицајац и победиће у личној борби! Само да оформи тврдо језгро одбране и без попуштања: до победе!Треба и проф. др Антићу да се лично обрати , по патриотској линији!!!!

  2. Crnogorac каже:

    eto demokratije na djelu!

Напиши коментар