Србија

ЛЕГИЈА: Душан Спасојевић је био партнер службеника Владе

Милорад Улемек Легија

Милорад Улемек Легија је на данашњем суђењу пред Специјалним судом у Београду имао завршну реч, на суђењу о протесту Јединице за специјалне операције (ЈСО).

– У ЈСО није могао да буде било ко. У Јединици је владала спартанска атмосфера, нико није коментарисао наређења, и она су се извршавала. У њој су били професионалци који су служили држави, а неки од њих су нажалост сада у затвору – рекао је Легија објашњавајући какав је састав људи био у ЈСО.

– Добро знам шта је истина и зато вас молим да ми верујете. Права замисао овог циркуса и тенденција оптужнице је квалификација дела као оружана побуна. То даје јак печат, али до данас нисам видео да је изведен један доказ – рекао је Легија који је на данашњем суђењу пред Специјалним судом у Београду имао завршну реч, на суђењу о протесту Јединице за специјалне операције (ЈСО).

Он је у својој завршној речи истакао да централно место у оптужници заузима Душан Спасојевић.

– Спасојевић је „звезда“ оптужнице – рекао је Легија, и нагласио да је Спасојевић у ствари био „партнер службеника Владе“.

– Закључак ћу оставити вама, јер ја нисам довољно паметан да схватим о чему се овде ради, као и веома занимљив избор сведока тужилаштва од којих ниједан није рекао да је ЈСО имала оружану побуну, већ управо супротно да је реч о ПРОТЕСТУ – закључио је Легија.

Напиши коментар