Досије

Од чега живи поданица америчких служби и промотерка НАТО пакта Јелена Милић

Пише: Никола Влаховић

Соња Бисерко и Јелена Милић

Соња Бисерко и Јелена Милић

Жена, на све спремна

НАТО пакт још није завршио са Србијом. Јесте је бомбардовао, али је није довољно убио. Права ликвидација десила би се привођењем жртве злочинцу. Зато у Србији делује једна посебна група људи која се бави промоцијом ове војне алијансе. Међу истакнутим промотерима НАТО пакта, свакако је и Јелена Милић, жена која живи од евроатланских агитација и пропаганде.

Ова хистерична заговорница новог поробљавања Србије својевремено је била помоћни члан Међународне кризне групе (МКГ) за Балкан, члан за прикупљање података са терена (шпијунирање), у време када је шеф МКГ био агент ЦИА Џејмс Лајон.

Лајон је увек боравио на местима одакле су Срби морали да оду, од западних делова Босне до Источне Славоније и Косова. Извештаји МКГ били су по Србију увек врло неповољни, антисрпски ставови МКГ нису се ни крили, а по питању Косова МКГ са Џејмсом Лајоном у својој необјективности достигла је врхунац.

Лајонова „пратиља“ Јелена Милић посебно се истицала. Касније је, краће време, и наследила Лајона. Њени агресивни и у свему антисрпски наступи, неспремност да се уваже аргументи здравог разума и нетрпељивост према свему што је српско одавно су уочени међу њеним колегама из америчке ЦИА-е у Ленглију.

Један познати војни коментатор, својевремено је добио задатак да прочита памфлет који је растурала ова службеница америчког обавештајног мрака. Будући да је био добро упознат са „распоредом снага на терену“, одмах је препознао и „рукопис“ одговарајуће Службе.

Наравно, ту је био и „надређени“ Јелене Милић, Луис Сел, некадашњи секретар амбасаде САД у Београду, односно „шеф станице“ ЦИА за Балкан, који је деловао уочи распада Југославије.

Од Луиса, преко Џејмса, па све до данашњих дана, променила је Јелена много шефова. Али, године иду, а прича постаје заморна. Основала је и „удружење грађана“ под именом Центар за евроатлантске студије (ЦЕАС) у Београду, који „прати и анализира либералне трендове у западним демократијама и залаже се за пуноправно и активно чланство Србије у ЕУ и НАТО“. Од његовог оснивања 2007. године, шпијунске апанаже из САД су све мање. Криза је захватила и такву аждаху каква је ЦИА.

Док је трајало ДОС-ово лудило, госпођа Милић, бивша супруга високог полицијског функционера Ненада Милића (потпредседника ЛДП и „чувара Чединог образа“) радила је против Србије. Док је Ненад био заменик министра Михајловића, Јелена је често тражила помоћ полиције, јер је Ненад са њом разговарао песницама. Она је разумела само тај језик.

И ових дана, Јелена нам на свој начин поручује да је НАТО био у праву што је бомбардовао Србију! Да је то рекла у било којој другој земљи, завршила би у затвору. Али, у овој земљи они који треба да је хапсе, исти су као и она.

Јелена Милић (у средини) организатор срамног скупа Београдска недеља НАТО, под називом "Ми волимо НАТО - НАТО воли нас"

Јелена Милић (у средини) организатор срамног скупа Београдска недеља НАТО, под називом “Ми волимо НАТО – НАТО воли нас”

 

Извор: Таблоид

Коментари (12)

 1. traki каже:

  Klozetska NATO krpa…

 2. Samo Savest Srbiju Spasava каже:

  u normalnoj, suverenoj zemlji, ovako nešto nije moguće, samo u koloniji, na čijem čelu sede kvislinzi – agenti od uticaja… eee, Srbijo, samo ti spavaj, umrećeš u snu…

 3. Tonijev mali каже:

  NATISTI!!! Smrt fašizmu, sloboda narodu!!!

 4. dejan каже:

  samo da ne crkne stoka dok narod ne krene bice spaljena na lomavcu izdajnica i ona i svi koji su kao ona radili protiv nase srbije i njenih naroda .smrt izdajnicima i njihovim pomagacima

 5. Slobodan (freemen) каже:

  Ona i Nataša su mentalni atak na srpski mozak. Verovatno su prošle CIA školu koja za određane (sitne ) pare angažuje debile koje policija (engleska) nes,e da hapsi a mediji (engleska SAD) moraju da im daju prostor da s..u po ASrbiji. Eto kakav je to krog. Tu pomažu samo motke umočene znata u šta.

 6. Nemanja каже:

  na ‘rapav neomascen kolac..

 7. Dragance каже:

  Dubrad iydajnicka

 8. Zoran каже:

  Треба их одрати од к….ца. Можда би после третмана заборавиле на НАТО.

 9. COBE каже:

  Da su ovo 70-ete,80-ete godine kad su sluzbe drzavne bezbednossti radile svoj posao na nivou, ove dve kurve bi zavrsile kao i mnogi drugi izdajnici srpskog roda sto su zavrsili….

 10. derač каже:

  a ko su ove mlade kurave?

  1. Crni Gruja каже:

   He-he-he, a ti bi da ih malo dereš?

 11. LJuba каже:

  Teroristilka KUČKA,tačnije KUČKETINA jeboje NATO…

Напиши коментар