Србија

Наташа Кандић забранила промоцију књиге „Сребреничка подвала“ у Дому Војске Србије!

Промоција књиге „Сребреничка подвала“ пуковника Војске Републике Српске Ратка Шкрбића, која је данас требало да буде одржана у Београду, отказана је, потврђено је Срни у Министарству одбране Србије.

natasa kandic

У Министарству одбране Србије нису могли да саопште разлоге за отказивање промоције књиге у Дому Војске Србије.

Из невладине организације „Историјски пројекат Сребреница“, која је била организатор, саопштено је да је заказана презентација књиге пуковника Шкрбића отказана по наређењу министра одбране Србије Небојше Родића, након захтјева Фонда за хуманитарно право Наташе Кандић.

Презентација је била уговорена и потврђена са управом Дома Војске Србије мјесец дана унапријед, али је удовољено јучерашњем захтјеву Фонда упућеном највишем војном руководству, наводе из „Историјског пројекта Сребреница“.

Из ове организације тврде да је дан уочи промоције потпуковник Славољуб Марковић, руководилац Медијског центра Министарства одбране Србије, саопштио аутору књиге одлуку коју је једна приватна организација раније тог дана изнудила од министра одбране.

Промоција књиге „Сребреничка подвала“ требало је да буде одржана данас у Дому Војске Србије у 18.00 часова.

„Фонд за хуманитарно право је у свом писму захтијевао од министра одбране Небојше Родића и начелника Генералштаба Љубише Диковића да онемогуће одржавање овог скупа у просторијама државних институција и да на тај начин покажу поштовање према жртвама најтежег злочина почињеног на територији бивше Југославије у ратовима деведесетих, као и да Србије поштује своје међународне обавезе“, наводе из „Историјског пројекта Сребреница“.

(Срна)

 

Пошто је Наташа Кандић уз прећутну подршку квислиншких власти забранила данашњу промоцију књиге „Сребреничка подвала“ ексклузивно вам дајемо могућност да преузмете ову књигу у формату PDF и прочитате је!

Књигу можете преузети одавде: Ратко П. Шкрбић – „СРЕБРЕНИЧКА ПОДВАЛА“

Не дозволимо им да нас лажу!

Поделите ово – Разбијмо медијски мрак!

Коментари (8)

 1. Marija каже:

  Moze li neko da mi kaze ko stiti ovu zenu?!? I nju i Sonju Biserko! Nijedna zemlja na kugli zemaljskoj ovakve osobe ne bi stitila iz potpu no razumljivih razloga.Obe su ruganje gradjanjima Srbije ali i drzavi Srbiji jer ma sta da urade ili kazu niko im nista ne moze.O cemu se ovde radi, zna li ko?!?.

  1. ЈЕДИНИЦА каже:

   Ђерђ Сорош, односно његов ментор Јакоб Ротшилд.

 2. Nik каже:

  Ајмо промоцију књиге на тргу , на отвореном, или испред канцеларије духовно од мржње према Србском народу поцрнелих жена

 3. Srdan каже:

  Ko je ova kucka da zabrani koja je njena funkcija ?????

 4. Luka каже:

  Ovu ludaču treba proterati iz zemlje.Sve što je srpsko,ne sme da se promoviše,a sve što je tuđe može i mora.To je sramota,da ti ne smeš da budeš Srbin u svojoj zemlji,a svaki drugi može u tvojoj zemlji da radi šta mu se prohte i da te pljune posred lica i nikom ništa.

 5. Zoran каже:

  Ова западна говна су зацртали да нас истребе по сваку цену, а како стоји ствар то им и полази за руком уз помоћ домаћих демобила.
  Издајство једне генерације, неће моћи да исправе следеће генерације – јер их неће ни бити.

 6. walter каже:

  Nju stiti kvislinska vlast i srpska policija koju mi placamo da mi nas stitila a ne srpske neprijatelje. I zato braco kad srpske patriote protestvuju protiv takvih, pridruzite im se ako zelite da se nesto promeni u zemlji Srbiji, jer “nemoze se carstvo zadobiti, na divanu sve lulu puseci”!

Напиши коментар