Досије

Наташа Кандић шамара Србе са Косова! (ВИДЕО)

На скупу Удружења породица несталих Срба са Косова и Метохије на Тргу Републике у Београду 2003. године, поводом обележавања Међународног дана несталих и киднапованих, појавила се Наташа Кандић и физички насрнула на породице несталих Срба!

natasa-kandic-samara-srbe-sa-kosova

Како су објаснили, после пет година и стотину протестних окупљања, овај њен долазак протумачен је као провокација. У саопштењу МУП-а је наведено да је, након што су је два присутна полицајца замолила да се удаљи због њене безбедности, Кандићева је то и учинила. Тада јој је пришао Никола Поповић из Пећи који ју је замолио да се представи након чега га је Кандићева ошамарила после чега је дошло до вербалног сукоба између Кандићеве и породица несталих Срба. Кандићева је наставила да вређа и погрдно назива окупљене грађане, те је полиција која ју је штитила, била принуђена да је одведе у страну. Након што су је замолили да се легитимише, Кандићева их је одбила називајући их „Милошевићевом полицијом“ захтевајући да се њој дају идентитети учесника скупа.

За овај физички напад, који је документован видео записом, Наташа Кандић никада није кривично гоњена нити је кажњена на било који други начин, макар прекршајно.

Погледајте снимак физичког напада!

Коментари (12)

 1. zarko каже:

  DA JE MENI TO URADILA BILO BI JOJ TO POSLEDNEJ U ZIVOTU GARANTUJEM;OPAUCIO BI JE DA BI UMRLA NA LICU MJESTA;JEBEM JOJ POKOLJENJE

 2. st каже:

  Da smo neka drzava ne bi ona disala vise, zna se kako se to resava !!!

 3. ZINI DA TI KAZEM каже:

  UMIRALA U NAJVECIM MUKAMA…

 4. Dragan HN каже:

  Je li ovo normalno ljudi što nam se dešava u CG i Srbiju?! Nadam se smaku svijeta jer je ovo predaleko otišlo da bi se moglo u normalu vratit.

 5. Goran каже:

  Ne znam ali trebala je neka žena koja bi je tako odrala od batina ili dugo da joj presudjjje!!!!!

 6. ZORAN каже:

  kad dodje na skup treba je govnima gadjat jel nista nije bolja od te smese

 7. LJuba NS каже:

  Žaomi je što nisam bio ja da digne ruku na mene .Nevolim da tučem žene ali damije ta KUČKA udarila šamar ona više nikada nebi digla ruku na nekoga.Život je jadan ali KUČKU treba staviti na mesto kojejoj pripada.

 8. Vladimir каже:

  Jebem li ti seme i pleme!!!!!

 9. Djole каже:

  Crkla dabogda! Kurvetina matora!

 10. жиле каже:

  е где су она добра стара времена кад су се вештице спаљивале на ломачи

  недао бог да је мене ошамарила прошла би као у оном клипу ,, ми нисмо анђели 2 – да тата себи мало одушка,,

 11. Тања каже:

  Дабогда се распадала, а са њом и сви они који ово нису осудили – габори!

 12. Lile каже:

  pronasao sam lek za takve dobre ljude

Напиши коментар