четвртак, 23. 03. 2023.

Наташа Кандић шамара Србе са Косова! (ВИДЕО)

На скупу Удружења породица несталих Срба са Косова и Метохије на Тргу Републике у Београду 2003. године, поводом обележавања Међународног дана несталих и киднапованих, појавила се Наташа Кандић и физички насрнула на породице несталих Срба!

natasa-kandic-samara-srbe-sa-kosova

Како су објаснили, после пет година и стотину протестних окупљања, овај њен долазак протумачен је као провокација. У саопштењу МУП-а је наведено да је, након што су је два присутна полицајца замолила да се удаљи због њене безбедности, Кандићева је то и учинила. Тада јој је пришао Никола Поповић из Пећи који ју је замолио да се представи након чега га је Кандићева ошамарила после чега је дошло до вербалног сукоба између Кандићеве и породица несталих Срба. Кандићева је наставила да вређа и погрдно назива окупљене грађане, те је полиција која ју је штитила, била принуђена да је одведе у страну. Након што су је замолили да се легитимише, Кандићева их је одбила називајући их „Милошевићевом полицијом“ захтевајући да се њој дају идентитети учесника скупа.

За овај физички напад, који је документован видео записом, Наташа Кандић никада није кривично гоњена нити је кажњена на било који други начин, макар прекршајно.

Погледајте снимак физичког напада!
12 коментара

 1. Тања

  Дабогда се распадала, а са њом и сви они који ово нису осудили – габори!

 2. жиле

  е где су она добра стара времена кад су се вештице спаљивале на ломачи

  недао бог да је мене ошамарила прошла би као у оном клипу ,, ми нисмо анђели 2 – да тата себи мало одушка,,

 3. LJuba NS

  Žaomi je što nisam bio ja da digne ruku na mene .Nevolim da tučem žene ali damije ta KUČKA udarila šamar ona više nikada nebi digla ruku na nekoga.Život je jadan ali KUČKU treba staviti na mesto kojejoj pripada.

 4. Dragan HN

  Je li ovo normalno ljudi što nam se dešava u CG i Srbiju?! Nadam se smaku svijeta jer je ovo predaleko otišlo da bi se moglo u normalu vratit.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *