Досије

Наташа Кандић шамара Србе са Косова! (ВИДЕО)

На скупу Удружења породица несталих Срба са Косова и Метохије на Тргу Републике у Београду 2003. године, поводом обележавања Међународног дана несталих и киднапованих, појавила се Наташа Кандић и физички насрнула на породице несталих Срба!

natasa-kandic-samara-srbe-sa-kosova

Како су објаснили, после пет година и стотину протестних окупљања, овај њен долазак протумачен је као провокација. У саопштењу МУП-а је наведено да је, након што су је два присутна полицајца замолила да се удаљи због њене безбедности, Кандићева је то и учинила. Тада јој је пришао Никола Поповић из Пећи који ју је замолио да се представи након чега га је Кандићева ошамарила после чега је дошло до вербалног сукоба између Кандићеве и породица несталих Срба. Кандићева је наставила да вређа и погрдно назива окупљене грађане, те је полиција која ју је штитила, била принуђена да је одведе у страну. Након што су је замолили да се легитимише, Кандићева их је одбила називајући их „Милошевићевом полицијом“ захтевајући да се њој дају идентитети учесника скупа.

За овај физички напад, који је документован видео записом, Наташа Кандић никада није кривично гоњена нити је кажњена на било који други начин, макар прекршајно.

Погледајте снимак физичког напада!

Прочитајте још

Коментари (12)

 1. Lile каже:

  pronasao sam lek za takve dobre ljude

 2. Тања каже:

  Дабогда се распадала, а са њом и сви они који ово нису осудили – габори!

 3. жиле каже:

  е где су она добра стара времена кад су се вештице спаљивале на ломачи

  недао бог да је мене ошамарила прошла би као у оном клипу ,, ми нисмо анђели 2 – да тата себи мало одушка,,

 4. Djole каже:

  Crkla dabogda! Kurvetina matora!

 5. Vladimir каже:

  Jebem li ti seme i pleme!!!!!

 6. LJuba NS каже:

  Žaomi je što nisam bio ja da digne ruku na mene .Nevolim da tučem žene ali damije ta KUČKA udarila šamar ona više nikada nebi digla ruku na nekoga.Život je jadan ali KUČKU treba staviti na mesto kojejoj pripada.

 7. ZORAN каже:

  kad dodje na skup treba je govnima gadjat jel nista nije bolja od te smese

 8. Goran каже:

  Ne znam ali trebala je neka žena koja bi je tako odrala od batina ili dugo da joj presudjjje!!!!!

 9. Dragan HN каже:

  Je li ovo normalno ljudi što nam se dešava u CG i Srbiju?! Nadam se smaku svijeta jer je ovo predaleko otišlo da bi se moglo u normalu vratit.

 10. ZINI DA TI KAZEM каже:

  UMIRALA U NAJVECIM MUKAMA…

 11. st каже:

  Da smo neka drzava ne bi ona disala vise, zna se kako se to resava !!!

 12. zarko каже:

  DA JE MENI TO URADILA BILO BI JOJ TO POSLEDNEJ U ZIVOTU GARANTUJEM;OPAUCIO BI JE DA BI UMRLA NA LICU MJESTA;JEBEM JOJ POKOLJENJE

Напиши коментар